Από που αγοράζουμε τις λάμπες μας?

Reaction score
169
Ψάχνω αυτό τον καιρό να αγοράσω μια 8άδα Tung Sol KT120 αλλά είμαι ψιλοχαμένος.

Ο τοπικός αντιπρόσωπος του ενισχυτή μου ζητάει 1000 ευρώ για μια 8άδα ενώ από Αμερική δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει...

Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί κατά προτίμηση Ευρώπη?

Reaction score
9
Απάντηση: Από που αγοράζουμε τις λάμπες μας?

Αυτό το κατάστημα είναι απολύτως αξιόπιστο, έχω αγοράσει δύο φορές οκτάδες λαμπών και ήρθαν γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ είναι και κρυογεννημένες http://www.cryoset.com/catalog/index.php

Από Ευρώπη δες εδώ http://www.watfordvalves.com/home.asp

Reaction score
9

Καλησπέρα, όχι δεν πλήρωσα τελωνείο. Για το tubeampdoctor δεν ξέρω προσωπικά αλλά είναι από τα γνωστά site για λάμπες και δεν έχω ακούσει κάτι κακό.

Reaction score
8

Ηταν μικρο το ποσο της αγορας ? γιατι νομιζω πανω απο 100$ περιπου σταματανε τελωνειο οποτε δεν ξερω με τους φορους (για λυχνιες) + ΦΠΑ εαν συμφερει η Αμερικη !
Εκτος και εαν σου βαζουν χαμηλοτερες τιμες στις αποδειξεις για να μην εχεις θεμα στο τελωνειο!

Reaction score
0

.......EΧΩ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΤΟ ΣΕ ΤΖΟΥΚ ΜΠΟΞ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ , 12ΑΧΤ,12ΑU7,6973,7025,5U4GB , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΡΟΤΗΝΕΙ 2-3 ΚΑΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΤΥΠΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ(ΧΡΗΜΑ) ?

Reaction score
0

ΣΕ ΠΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΥΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΑΜΠΑ 6973 ΚΑΙ Η 5U4GB ? , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....

Reaction score
2

Ψάχνω αυτό τον καιρό να αγοράσω μια 8άδα Tung Sol KT120 αλλά είμαι ψιλοχαμένος.

Ο τοπικός αντιπρόσωπος του ενισχυτή μου ζητάει 1000 ευρώ για μια 8άδα ενώ από Αμερική δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει...

Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί κατά προτίμηση Ευρώπη?
Προσφατα,αγορασα ενα ζευγαρι λαμπιονια απο εδω...http://www.tube-town.net/ttstore/product_info.php/info/p1251_Tung-Sol-KT120.html χωρις το παραμικρο προβλημα σε μεταφορικα και συσκευασιες.Για κοιτα ποσο εχει αυτες που θελεις..............

Reaction score
9

......EΧΩ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΤΟ ΣΕ ΤΖΟΥΚ ΜΠΟΞ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ , 12ΑΧΤ,12ΑU7,6973,7025,5U4GB , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΡΟΤΗΝΕΙ 2-3 ΚΑΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΤΥΠΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ(ΧΡΗΜΑ) ?
Οι προενισχύτριες 12ΑΧ7 & 12ΑU7 είναι μάλλον οι σημαντικότερες. Η 7025 είναι αντίστοιχη της 12ΑΧ7. Η 5U4GB είναι Rectifier. Δες Tungsol & JJ νέας παραγωγής για λογικές τιμές.

Reaction score
0

Ηταν μικρο το ποσο της αγορας ? γιατι νομιζω πανω απο 100$ περιπου σταματανε τελωνειο οποτε δεν ξερω με τους φορους (για λυχνιες) + ΦΠΑ εαν συμφερει η Αμερικη !
Εκτος και εαν σου βαζουν χαμηλοτερες τιμες στις αποδειξεις για να μην εχεις θεμα στο τελωνειο!
απο cryoset βαλανε χαμηλωτερη τιμη και ενδειξη απεξω ως μεταχειρησμενη , πριν λιγες μερες , καλυτερη συσκευασια ομως μακραν η watford........

A

amoustakas

Guest

Παιδιά ψάχνω ένα ματσαρισμένο ζεύγος ρώσικες 6SN7GT καλύτερης ποιότητας από τις κινέζικες Electrolux που φοράει αυτός ο ενισχυτής. Οι δύο ECC83 είναι ρώσικες Elextroharmonix. Επίσης θα βάλω και τελικές τις τέσσερις EL34 Electrohamonix που έχω. Από πού να πάρω φθηνές ρώσικες μέχρι 50 ΕΥΡΩ; Θα ήταν προτιμότερο να πάω στην ίδια μάρκα;

Reaction score
9

Παιδιά ψάχνω ένα ματσαρισμένο ζεύγος ρώσικες 6SN7GT καλύτερης ποιότητας από τις κινέζικες Electrolux που φοράει αυτός ο ενισχυτής. Οι δύο ECC83 είναι ρώσικες Elextroharmonix. Επίσης θα βάλω και τελικές τις τέσσερις EL34 Electrohamonix που έχω. Από πού να πάρω φθηνές ρώσικες μέχρι 50 ΕΥΡΩ; Θα ήταν προτιμότερο να πάω στην ίδια μάρκα;
Οι EL34 Electroharmonix δεν μου άρεσαν όταν τις δοκίμασα. Τίποτα κακό, απλά μέτριες και αδιάφορες. Το ίδιο ισχύει και για τις προενισχύτριες. Εγώ θα δοκίμαζα JJ ΚΤ77 που είναι αντίστοιχες των EL34 και σε λογική τιμή. Για προενισχύτριες δες στα σαιτ που έχω δώσει λινκ παραπάνω και να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις NOS επιλογές που υπάρχουν, άλλως για τις ECC83 υπάρχουν πολλές επιλογές και σε νέας παραγωγής.

A

amoustakas

Guest

Βρήκα nos sylvania προενισχύτριες αλλά το καταστημα δε τισ δίνει ματσαρισμένες. Πρέπει να είναι οπωσδήποτε ματσαρισμένες;

Reaction score
9

Καλύτερα να είναι ματσαρισμένες. Δες κάποιο άλλο κατάστημα, οι περισσότεροι πουλάνε ματσαρισμένες λάμπες.

Reaction score
2.248

Zarastro έχεις ακούσει για αυτό το μαγαζί?
https://www.siberian-shop.com/

Εχω παραγγείλει μία ματσαρισμένη τετράδα 6922 tesla και έχω δει ότι έχει λάμπες ex ανατολικού μπλοκ

Reaction score
9

Zarastro έχεις ακούσει για αυτό το μαγαζί?
https://www.siberian-shop.com/

Εχω παραγγείλει μία ματσαρισμένη τετράδα 6922 tesla και έχω δει ότι έχει λάμπες ex ανατολικού μπλοκ
Καλησπέρα, δεν το ήξερα αυτό το κατάστημα φαίνεται ενδιαφέρον. Είναι μία ακόμα καλή πηγή για λάμπες.

Reaction score
9

to tube amp doctor είναι πολυ αξιόπιστο, πολυ καλο είναι και το parts conection"]to tube amp doctor είναι πολυ αξιόπιστο, πολυ καλο είναι και το parts conection
Το partsconnexion είναι πολύ αξιόπιστο, μέχρι τώρα έχω αγοράσει πυκνωτές και άλλα πραγματάκια από εκεί αλλά όχι λάμπες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv