Απ' τις δυό, ποιά να διαλέξω;

Reaction score
3
Για βιντεοκάμερα εννοώ, όχι για γυναίκα...., άλλωστε θα ήταν σε διαφορετική ενότητα το θέμα αυτό.:126:
Και εξηγώ τι θέλω:
Κατ' αρχήν σκέφτομαι να πάρω μια HD βιντεοκάμερα κι έχω διαβάσει αρκετά γύρω από 2 υποψήφιες.

Αλλά θα ήθελα να τις δω κι από κοντά και να ξακαθαρίσω ορισμένες απορίες μου.

Οι 2 λοιπόν υποψήφιες είναι:
- Panasonic HDC-TM700
- Canon HF-S... (εδώ δεν έχω αποφασίσει ποιά από τις 3: 20, 21 & 200 οι οποίες διαφέρουν μόνο στην τιμή και στο μέσο αποθήκευσης).

Έχω διαβάσει τα + και τα - αλλά θα ήθελα τη γνώμη μελών που έχουν χειριστεί τα ανωτέρω μοντέλα.

Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να μάθω για την ποιότητα της εικόνας τους, το πόσο καλός είναι ο ήχος τους (ειδικά για την Pana ο διαχωρισμός των 6 καναλιών), πόσο κρατάει η μπαταρία τους (πραγματικό χρόνο), αν αφαιρείται η κάρτα μνήμης από την κάμερα ή απαιτείται να είναι μέσα σε αυτή για να περαστεί το βίντεο στον Η/Υ και γενικά αν έχετε προσέξει κάποια έλλειψη ή μειονέκτημα που μπορεί να είναι σημαντικό για κάποιον ανάλογα με το τι θέλει να κάνει.

Ευχαριστώ

Σημ. και οι 3 Canon παίρνουν το 6κάναλο μικρόφωνο SM-V1, οπότε δεν αποτελεί μειονέκτημα σε σχέση με το 6κάναλο (εσωτερικό) μικρόφωνο της Pana.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508