Αρβανιτακη Ελευθερια:ολα Στο Φως

Reaction score
666

Κατηγορία : Έντεχνο / Σύγχρονο Έντεχνο
Τύπος : CD+DVD
Κυκλοφορία : 2004
Δισκογραφική : MERCURY

Λεπτομέρειες :

ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
ΜΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ
ΩΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΕΔΩ
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΟΥΡΑΝΟ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
ΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ
ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΣΑΝ ΑΕΡΑΚΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ, ΓΙΡΩΓΟΣ ΖΗΚΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΠΟΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΛΗΔΑ ΡΟΥΜΑΝΗ, ΕΛΕΑΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ, ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ, ΛΙΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΙΤΖΙΔΟΥ, ΑΛΚΙΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ, ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ ΛΑΠΑΘΙΩΤΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΒΕΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Reaction score
1
Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρόκειται για μέτριο CD, κλασσικό ορισμό της "αρπαχτής" από μία ποιοτική καλλιτέχνιδα. Μαζεύουμε τραγουδάκια από γνωστούς επώνυμους καλλιτέχνες - συνθέτες, βάζουμε και κανένα σουξέ ... έ όλο και κάποιος θα τσιμπήσει.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Θα συμφωνήσω με τον Κώστα. Με εξαίρεση 2-3 τραγουδάκια (όχι τραγούδια - τραουδάκια είναι) η όλη κατάσταση θυμίζει αρπαχτή. καμμία συνοχή στο υλικό, ανισοκατανομή των τραγουδιών και απλά διεκπεραιωτικές ερμηνείες...

Reaction score
14
Εμένα μου αρέσει. Δεν γίνεται βέβαια όλα να είναι σαν το "Με το ίδιο Μακό" αλλά και αυτή η δουλειά μου αρέσει.

Reaction score
23
Το "Μακό" πάει πέρασε και δεν επαναλαμβάνεται !

Η δουλειά είναι αξιοπρεπέστατη και ξεχωρίζει πιστευω γιατι έχει ένα ανω του μετρίου επίπεδο στο σύνολό της.

Οι εποχές που όλο το CD ήταν super έχουν περάσει πιστευω...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Μπορεί να είναι αξιοπρεπές αλλά όχι και το CD της χρονιάς...

Αν φτάσαμε να θεωρούμε μια "ανω του μετρίου" και "αξιοπρεπέστατη" παραγωγή σαν το cd της χρονιάς καλύτερα να ψάξουμε μερικές περασμένες χρονιές για χαμένα μουσικά διαμάντια...

Reaction score
6
Καλό προς πολύ καλό θα χαρακτήριζα την τελευταία δουλεια της Αρβανιτάκη. Φυσικά και δε φτάνει το αριστουργηματικό "Μένω Εκτός" αλλά είναι κλάσεις ανώτερο από την προηγούμενη της στουντιακή πατάτα με τίτλο "Εκπομπή"

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster