Αρκάς



melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.873
Reaction score
41.080
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ (σ.σ. της σελίδας Αρκάς στο φμπ)
Επειδή λαβαίνουμε πολλά μηνύματα στο inbox, που ρωτούν ποιος είναι ο Αρκάς, έχουμε να πούμε τα εξής:
Όταν ο Αρκάς έβγαλε τον ΚΟΚΚΟΡΑ, πολλοί πίστεψαν ότι είναι ένας άνθρωπος με σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα. Μετά, με τον ΙΣΟΒΙΤΗ, κάποιοι ήταν σίγουροι ότι ο Αρκάς είναι στην φυλακή ή ότι έχει εκτίσει κάποια ποινή, μάλλον στην δικτατορία για πολιτικούς λόγους, αφού διέκριναν ένα σαφώς αριστερό προφίλ. Με τις ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ κυκλοφόρησε η φήμη ότι είναι ψυχίατρος και με το Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ότι είναι άθεος, αριστερός ψυχίατρος. Όταν έφτιαξε τους ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ πίστεψαν ότι είναι κοντά στον θάνατο από βαθειά γηρατειά. Με τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΕΡΑ εδραιώθηκε η άποψη ότι είναι αριστερός. Δεν ξέρουμε αν με το ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ πίστεψαν ότι είναι κομμώτρια, αλλά με ΤΑ ΜΑΥΡΑ ήταν σίγουροι ότι βρίσκεται στα τελευταία στάδια κάποιας ανίατης αρρώστιας- αρκετοί, μάλιστα, μας έστειλαν μηνύματα ανησυχίας στο Inbox. Με τα ΘΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ, τα ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ και τα πρόσφατα πολιτικά του σκίτσα πολλοί θεώρησαν ότι είναι ακραιφνής δεξιός και κάποιοι του επιτέθηκαν γιατί τους ξεγέλασε και τόσον καιρό τον είχαν για αριστερό. Συνεπώς ο Αρκάς είναι ένας υπέργηρος, άθεος ψυχίατρος που υποφέρει από καταληκτική νόσο και ψηφίζει Νέα Δημοκρατία –κάτι που το έκρυβε επιμελώς για δεκαετίες, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των αριστερών για να αγοράζουν τα βιβλία του. Έκτος εάν –όπως ισχυρίζεται μια νεότερη θεωρία- ο Αρκάς είναι προ πολλού νεκρός και το όνομά του το διαχειρίζονται ακροδεξιά συμφέροντα, που αγόρασαν τα δικαιώματα από τους κληρονόμους του, έναντι εκατομμυρίων ευρώ, με σκοπό να διασύρουν το έργο του και να απογοητεύσουν όλους τους πολιτικά ορθούς αναγνώστες του, οι οποίοι παίρνουν αντικαταθλιπτικά για να αντέξουν την κατάντια του.
Βέβαια είναι δικαίωμα του καθενός να προβάλλει στα καλλιτεχνικά έργα προσωπικές του απόψεις, ιδεολογήματα , συναισθήματα και εικόνες, όπως μπορεί κάποιος να βλέπει στα σύννεφα άλογα που τρέχουν ή το πρόσωπο της αγαπημένης του. Όμως ο Αρκάς, εδώ και τριανταπέντε χρόνια κάνει ένα και μόνον πράγμα: χιούμορ. Παίζει με τις λέξεις, με τα στερεότυπα και τις κοινωνικές συμβάσεις για να παράγει αυτό το συγκεκριμένο προϊόν. Δεν κάνει ούτε κοινωνική παρέμβαση, ούτε κατάθεση γνώμης. Κάνει απλώς χιούμορ. Το αν το κάνει καλά ή όχι ας το κρίνουν οι χιλιάδες αναγνώστες των δεκάδων βιβλίων του οι οποίοι ξέρουν καλά ότι είναι ολοζώντανος και δημιουργικός.
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.570
Reaction score
94.440
Έχεις δίκιο Αρκά μου! :(
 












soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Μηνύματα
330
Reaction score
634
Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ




Σήμερα, 31 Ιουλίου, 8 ημέρες μετά την εθνική τραγωδία, ο αγαπημένος σκιτσογράφος επέλεξε μια πολύ δυνατή εικόνα: Ολοι οι μήνες του χρόνου είναι παρατεταγμένοι στη σειρά.

Ο μήνας Ιούλιος, με καμένο το φόρεμά του και κλαμένος, παραχωρεί την θέση του στον Αύγουστο ενώ όλοι οι άλλοι μήνες δακρύζουν συγκινημένοι από τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά.

http://www.iefimerida.gr/news/43486...o-skitso-toy-gia-tis-fonikes-pyrkagies-eikona
 





Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.555
Μηνύματα
2.864.267
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top