Ασεβεια?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ενταξει , δεν λεω πρεπει να γινονται νεες version σε παλια τραγουδια για να τα μαθαινουν και οι νεωτεροι.

Αλλα απο εκει εως να τραγουδαει ο Μαζωνακης στο live του τραγουδια του αλησμονητου Στρατου δεν ειναι ασεβεια?

Ημαρτον Κυριε, τι αλλο θα δουμε?
Η μαλλον τι αλλο θα ακουσουμε?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
θα ακούσουμε την καλομοίρα να τραγουδά Θεοδωράκη, τον Πέρη να τραγουδά Χατζιδάκι, τον Αρπαγμένωνα (Αγαμέμνωνα) να τραγουδά Ξαρχάκο κλπ κλπ

Η λογική "χωνευτήρι" -τα λέω όλα, τα ξέρω όλα- που επικρατεί στις εταιρίες και στου καλλιτέχνες οδηγεί στα θλιβερά φαινόμενα που βλέπουμε σήμερα.

Ο κάθε ασήμαντος και ατάλαντος πλέον προσπαθεί να γίνει φίρμα τραγουδώντας γνωστά τραγούδια, χωρίς να έχει δείγμα δικού του ρεπερτορίου....

Reaction score
1
"Βρέχει φωτιά στη στράτα μου" από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου-αυτόν που αποχώρησε από τους ΟΝΕ-στην εκπομπή του Ζαχαράτου.
ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥ!!!

Reaction score
7
Εχουν ακουστει....

Queen απο Καλομοιρα...
Deep Purple απο Σφακιανακη...
Σαββοπουλας απο Σφακιανακη...

Και το κακο ειναι οτι καποιοι τα μαθαινουν και τους ''σρεσουν'' τωρα επειδη τα ειπαν οι τυποι αυτοι....

Καλα ο Μαζωνακης ειναι πολυ γλυωδης τυπος....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
ξεχνάς τον Σφακιανάκη που τραγούδησε Ξυλούρη, Βιτάλη κλπ κλπ, τον Ρόκκο να τραγουδά Σιδηρόπουλο και φυσικά τον Νταλάρα που τραγούδησε τα πάντα, μέχρι που την είδε και jethro tull...

Όλοι αυτοί οι γελοίοι ευθύνονται για την "γιαουρτοποίηση" της ελληνικής μουσικής...

πλέον το τραγούδι είναι σαν τα γιαουρτάκια, με ημερομηνία λήξης....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μια και ο Γιωργος ανεφερε τον Σφακιανακη θα πρεπει να ομολογησω πως ισως η μοναδικη εκτελεση τραγουδιου του Στρατου που μου αρεσει περισσοτερο απο την original ανηκει σε αυτον("Ακου βρε φιλε")

Απο την αλλη , καθε πρωι που οδηγω προς την εργασια μου θα ακουσω οπωσδηποτε το "Καλυτερα μαζι σου και τρελος" γιατι...με ανεβαζει :wink:
Απο την ημερα που το ακουσα απο τον Μαζω δεν το ξανακουσα.Σαν να σιχαθηκα το ασμα ρε παιδια.
Δεν ξερω για σας αλλα οταν ακουω ενα τραγουδι φανταζομαι συγχρονως.
Απο την μια λοιπον φανταζομαι το αντριλικι του Στρατου να τα παραταει ολα για αυτη που αγαπαει και απο την αλλη τον Μαζω να τα παραταει ολα για να παει...σε μελος κριτικης επιτροπης γνωστου reality.:roll:

Πως να μου αρεσει μετα?

Reaction score
14
Όλα αυτά καλα. Στον καθένα αρέσουν ή όχι κάποιοι καλλίτέχνες. Δεν το βλέπω όμως για ασέβεια. Ασε που...με το μαγικό κουμπάκι αλλάζεις και σταθμό....στα γρήγορα.!!

Reaction score
23
Kάποια μερα που είχε ένα επεισοδιο του Fame Story ακούω ξαφνικά τις πρώτες νότες της εισαγωγής του PARANOID των BLACK SABBATH. Πάω μέχρι την τηλεόραση και βλέπω μια .... κοπελίτσα ( αγνω΄στων λοιπών σε μένα στοιχείων ) να κάνει ντε και καλά την ...σκληρή και να "ΕΚΤΕΛΕΙ" το τραγούδι!!

Έλεος κυριοι έλεος....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members