Αστέρια παντού...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
εδώ και 3-4 μέρες...

αρχικά δεν αναγνώριζε το password και έπρεπε κάθε φορά που συνδέομαι να το αλλάζω, με την γνωστή διαδικασία να ζητάω νέο μέσω e-mail.

σήμερα όμως μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει το e-mail μου οπότε και δεν μπορώ να λάβω νέο password και δεν μπορώ να συνδεθώ...

Reaction score
5
Νομίζω πρέπει να πάρει κάποιος την πρωτοβουλία να ανοίξει ένα καλοπροαίρετο θέμα και τονίζω το καλοπροαίρετο στο avforum να δούμε αν το πρόβλημα είναι γενικό η μεμονωμένο. Αν μπορούσα θα το έκανα εγώ αλλά δεν γίνεται.

Reaction score
51
Παιδιά δεν έχετε κρατήσει σε κάποιο χαρτί user name & password??

Είχα κάποια στιγμή σε άλλο forum (άσχετο με το AVsite ή το AVforum) αντίστοιχο πρόβλημα. Και δεν γινόταν τίποτα.
Μέχρι που ανακάλυψα ότι ανάμεσα στις δύο λέξεις του username είχα δύο κενά (κατά λάθος στην εγγραφή μου) και εγώ βεβαίως στο log in έβαζα πάντα ένα.
Μέχρι να το ανακαλύψω βέβαια έκανα copy-paste από το e-mail που είχα λάβει μετά την εγγραφή μου!!!

Ελπίζω βέβαια να είναι θέμα διαδικαστικό και όχι "περίεργο"!! :roll:

Reaction score
5
Δημητρόπουλε για αμερικανάκια μας πέρασες? :twisted: Τους κωδικούς όλους τους έχω σε word document και άμα τους ξεχνώ κάνω copy paste! :wink:

Μετά από επικοινωνία με την διοίκηση του forum το πρόβλημα λύθηκε το ίδιο πιστεύω και του Σπύρου. Προσωπικά αν για κάτι δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία δεν μου αρέσει να κατηγορώ κανέναν. Εξάλλου τι έγινε μου παραβίασε κανένας το σπίτι? Απλός χάλασε η κλειδαριά και δεν δεχόταν το κλειδί μου.

Reaction score
51
Δημητρόπουλε για αμερικανάκια μας πέρασες? :twisted:
Όχι...(ευτυχώς!!!! :lol: :lol: :lol: )

Τους κωδικούς όλους τους έχω σε word document και άμα τους ξεχνώ κάνω copy paste! :wink:
Για καλό και για κακό πάντως, εγώ χρησιμοποιώ και το πατροπαράδοτο χαρτί + στυλό!!! (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τον υπολογιστή.......)

Αφού πάντως βρέθηκε λύση.......Τέλος καλό όλα καλά (έστω και με την χρήση.......κλειδαρά...) :roll: :wink:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt