Ασφάλεια αυτοκινήτου

Reaction score
2.603
Από το 2015 που αγόρασα το αυτοκίνητο έκανα ασφάλεια με όλα φουλ έξτρα στην ίσως πιό ακριβή ασφαλιστική με το σκεπτικό πως αν τους χρειαστώ, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από όσο είχα διαβάσει ήταν και καλή και γρήγορη στις αποζημιώσεις.
30 Δεκεμβρίου 2024. Μιά ηλικιωμένη με τράκαρει από πίσω ενώ ήμουν σταματημένος στην κίνηση. Κάτι έκανε στο κινητό απ'όσο κατάλαβα γιατί αυτό έκανε και νωρίτερα που άργησε πάρα πολύ να φύγει από το φανάρι πίσω μου. Το είδα γιατί στο προηγούμενο φανάρι που ήμασταν δίπλα δίπλα, το ίδιο έκανε. Με κοπανάει, πάμε στο παρακάτω στενό για να μη σταματήσουμε όλη την κυκλοφορία και προχωράμε για τις διαδικασίες.
Αρχικά δε μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να κατέβει. Κόλλαγε στο άνοιγμα.
Μιλάω με την ασφαλιστική και μου λέει πως πρέπει να κάνουμε και οι δύο δήλωση και να περιμένουμε πραγματογνώμονα.
Όσο μιλάω μαζί της μου λέει πως έκανε τηλεφωνικά στην ασφαλιστική της τη δήλωση για να πληρωθώ κανονικά για την όποια ζημιά και μου λέει πως δεν αισθάνεται καλά επειδή έχει πυρετό. Παίρνω ξανά την ασφαλιστική και τους λέω πως έκανε τηλεφωνικά τη δήλωση. Η ασφαλιστική μου λέει να βγάλω μερικές φωτογραφίες και τα δύο οχήματα, την ασφάλεια της και πως μετά μπορεί να φύγει αυτή και να περιμένω τον πραγματογνώμονα για καταγραφή των ζημιών και του συμβάντος. Φεύγει, γίνεται καταγραφή,φτιάχνω το αμάξι με ζημιά μικρή αλλά 370 ευρώ.
Ενημερώνομαι πως δεν πρέπει να κάνω απολύτως τίποτα και πως ο φανοποιός πληρώνεται αυτόματα άμεσα εντός 3 ημερών.
Όλα καλά μέχρι εδώ.
Μετά από 10 μέρες, ο φανοποιός με ενημερώνει πως δεν έχει πληρωθεί επειδή άλλη δεν έκανε τελικά δήλωση. Ενημερώνω και τον ασφαλιστή μου. Μιλάει μετην ασφαλιστική της και με την ίδια. Η ίδια λέει συνέχεια πως θα κάνει δήλωση και μαθαίνω από την ασφαλιστική της πως τηλεφωνικά δε δέχονται δηλώσεις.
Ενεργοποιείται η νομική κάλυψη τέλη Μαρτίου. Πληρώνω εγώ τον φανοποιό. Ο ασφαλιστής δε μπορεί να πιστέψει πως δεν κάνει δήλωση μιάς και με τράκαρε από πίσω ενώ ήμουν σταματημένος και πως σίγουρα θα χάσει στο δικαστήριο.
Μιλάω σήμερα με τον ασφαλιστή και με ενημερώνει αν υπάρχουν μάρτυρες γιατί αλλιώς πως θα αποδείξουν στο δικαστήριο πως έφταιγε αυτή.
Τον ενημερώνω πως σε τέτοια μικροατυχήματα δε θα έρθει κανείς μάρτυρας. Ειδικά όταν έχουν περάσει 6 μήνες. Και στην τελική, που να τους βρω;
Τότε σαν απάντηση δέχομαι πως δε μπορεί να γίνει τίποτα και του εξηγώ πως από το τηλεφωνικό τους κέντρο μου έλεγαν τι να κάνω και πως.
Τώρα τι διάολο πρέπει να κάνω; Έχω βρεθεί ξεκρέμαστος από την πιό ακριβή ασφαλιστική της Ελλάδας τη στιγμή που τους χρειάστηκα και χωρίς να φταίω κιόλας. Μέχρι τώρα από το 2018 τους έχω δώσει 5600 για να έχω αυτή την αντιμετώπιση σε κάτι που δε φταίω και ακολουθώντας τις οδηγίες τους μιάς και ήταν το πρώτο μου τρακάρισμα.

gid

Reaction score
9.952
Δεν καταλαβαίνω τι σου φταίει η ασφαλιστική σου. Όπως φαίνεται αστυνομία δεν κάλεσες να καταγράψει το περιστατικό, και πίστεψες την πονηρή γιαγιά...

Reaction score
2.603
Δεν καταλαβαίνω τι σου φταίει η ασφαλιστική σου. Όπως φαίνεται αστυνομία δεν κάλεσες να καταγράψει το περιστατικό, και πίστεψες την πονηρή γιαγιά...

Πήρα την ασφαλιστική για να τους ενημερώσω για το συμβάν και να μου πουν τι πρέπει να κάνω. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν...
Αστυνομία δεν κάλεσα γιατί από τη στιγμή που ενημέρωσα την ασφαλιστική για το ότι έκανε την δήλωση τηλεφωνικά, μου είπαν ότι μπορεί να φύγει και να περιμένω μονάχα εγώ.

gid

Reaction score
9.952
Την επόμενη φορά, μην κάνεις αυτό το λάθος... Πάντα αστυνομία για καταγραφή.

Επιπλέον, αυτό που είπες στην ασφαλιστική σου ήταν ανακριβές, δεν την έκανε τηλεφωνικά, σου είπε πως την έκανε τηλεφωνικά... Οπότε ο ασφαλιστής καθησυχάστηκε, πίστεψε πως είχαν όλα πάρει το δρόμο τους πλέον.

Reaction score
2.603
Μα αυτό του είπα. Μου είπε πως την έκανε τηλεφωνικά....
Και η ασφάλεια μου είπε πως μπορεί να φύγει...
Δεν τους είπα κάτι άλλο.
Αν η ασφάλεια μου έλεγε κάλεσε την αστυνομία επειδή σου έγδαρε τον προφυλακτήρα, αυτό θα έκανα.
Αν μου έλεγε, πάρε τα στοιχεία της και δώσ'τα μου για να γίνει έλεγχος αν έκανε δήλωση, αυτό θα έκανα.
Η ασφαλιστική μου είπε απλώς να βγάλω μερικές φωτογραφίες, να βγάλω φωτό την ασφάλεια της και πως μπορεί να φύγει.
Γιατί τους πληρώνω τότε αν όχι να με βοηθήσουν σε τέτοια θέματα;

gonis

Luger
Reaction score
12.334
Φροντιδα ατυχήματος είναι η υπηρεσια που έπρεπε να καλέσεις και κάθε ασφαλιστική το παρέχει 24/7/365 με ένα τηλέφωνο.
Τα υπόλοιπα θα ήταν ρουτίνα για όλους
Αναφερομαι πάντα στο συγκεκριμένο ατύχημα που δεν υπάρχει τραυματισμός και η υπαιτιότητα είναι προφανής

Reaction score
2.603
Φροντιδα ατυχήματος είναι η υπηρεσια που έπρεπε να καλέσεις και κάθε ασφαλιστική το παρέχει 24/7/365 με ένα τηλέφωνο.
Τα υπόλοιπα θα ήταν ρουτίνα για όλους
Αναφερομαι πάντα στο συγκεκριμένο ατύχημα που δεν υπάρχει τραυματισμός και η υπαιτιότητα είναι προφανής
Αυτό ακριβώς έκανα και ακολούθησα τις οδηγίες τους...

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.906
Αν πας δικαστικώς... καλή τύχη.
Ήμουν μοναδικός μάρτυρας σε ατύχημα που έγινε μπροστά μου γυρνώντας από δουλειά.
Η δίκη έγινε 3 χρόνια μετά (ύστερα από 2 χαζές αναβολές)... η απόφαση ακόμα αναμένεται (ήδη 8 μήνες πίσω η δίκη).

Από τους δικηγόρους της ενημερώθηκα πως οι δικαστές που εκδικάζουν τις υποθέσεις αυτές (καθώς και άλλου είδους) δεν είναι εξειδικευμένοι, πολλοί από αυτούς και από αυτές δεν οδηγάνε καν...

Ρουλέτα η φάση :D

Κακώς την άφησες να φύγει και δεν πήρες τροχαία ότι και αν έλεγε η προφανώς... άσχετη τηλεφωνήτρια (πήρες ονοματεπώνυμο αυτής; ζήτησες απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας σας;). Τουλάχιστον στην ατυχία σου, ήσουν τυχερός και δεν ήταν ακριβή ζημιά.

Lesson learnt λοιπόν.
Λυπάμαι.

gonis

Luger
Reaction score
12.334
Αυτό ακριβώς έκανα και ακολούθησα τις οδηγίες τους...
Δεν είναι θέμα οδηγιών,ερχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα ,με μηχανή συνήθως ,συνεργάτης της ασφαλιστικής,φωτογραφίζει τα οχήματα,καταγραφει τα στοιχεία των εμπλεκομένων και τα συμπληρώνει σε φόρμα
Έτσι μηδενίζεται νομίζω η πιθανότητα ο υπαίτιος να αμφισβητήσει την ευθύνη του

Reaction score
2.603
Αν πας δικαστικώς... καλή τύχη.
Ήμουν μοναδικός μάρτυρας σε ατύχημα που έγινε μπροστά μου γυρνώντας από δουλειά.
Η δίκη έγινε 3 χρόνια μετά (ύστερα από 2 χαζές αναβολές)... η απόφαση ακόμα αναμένεται (ήδη 8 μήνες πίσω η δίκη).

Από τους δικηγόρους της ενημερώθηκα πως οι δικαστές που εκδικάζουν τις υποθέσεις αυτές (καθώς και άλλου είδους) δεν είναι εξειδικευμένοι, πολλοί από αυτούς και από αυτές δεν οδηγάνε καν...

Ρουλέτα η φάση :D

Κακώς την άφησες να φύγει και δεν πήρες τροχαία ότι και αν έλεγε η προφανώς... άσχετη τηλεφωνήτρια (πήρες ονοματεπώνυμο αυτής; ζήτησες απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας σας;). Τουλάχιστον στην ατυχία σου, ήσουν τυχερός και δεν ήταν ακριβή ζημιά.

Lesson learnt λοιπόν.
Λυπάμαι.
Τηλεφωνητής στη φροντίδα ατυχήματος ήταν. Ακολούθησα τις οδηγίες τους. Για αυτό το λόγο υπάρχουν.
Πάντως ξέρεις τι μου θυμίζει η όλη φάση;
Δύο σκηνικά με γιατρούς.
Ο ένας λέει στη σύζυγο πως ναι, έχεις αυτό και όταν ερωτήθηκε τι θα πρέπει να κάνουμε η απάντηση του ήταν "και που να ξέρω εγώ"...
Ο άλλος πάμε να δει τη σύζυγο και μας έβαλε και χέρι που δε φέραμε εξετάσεις μαζί μας λες και εμείς είμαστε οι γιατροί για να γνωρίζουμε τι εξετάσεις να κάνουμε.
Και σε μιά τρίτη περίπτωση που ανακάλυψα ένα πρόβλημα σε ένα ακίνητο και όταν ανέφερα το θέμα στη δικηγόρο, μου απάντησε πως έπρεπε να το είχα δει νωρίτερα. Βέβαια είχα βάλει πολιτικό μηχανικό να το ελέγξει. Ο σύζυγος της ήταν... και δεν είχε δει ποτέ το πρόβλημα.

Δεν είναι θέμα οδηγιών,ερχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα ,με μηχανή συνήθως ,συνεργάτης της ασφαλιστικής,φωτογραφίζει τα οχήματα,καταγραφει τα στοιχεία των εμπλεκομένων και τα συμπληρώνει σε φόρμα
Μα έτσι κι έγινε αλλά ο τηλεφωνητής μου είπε πως δε χρειάζεται να περιμένει και το άλλο όχημα από τη στιγμή που μου είπε πως έκανε δήλωση τηλεφωνικά. Μονάχα μου είπε να βγάλω μερικές φωτογραφίες το αυτοκίνητο της και την ασφάλεια της. Αυτό.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.906
Γιατί;
Δεν μηδενίζεται τίποτα.
Μπορεί να αρνηθεί τα πάντα, ακόμα και αν έχει πέσει από πίσω σου, που είναι ας πούμε "by default" ευθύνη του.

Και στην περίπτωση που αναφέρθηκα, η άλλη οδηγός έκανε χοντρή βλακεία, 100% φταίξιμο δικό της, παρά ταύτα, οι ασφαλιστηκές καταγράφειη καθεμία το συμβάν, φωτογραφίζουν οι "ασφαλιστές" τους που έρχονται (45 λεπτά και 1 ώρα αντίστοιχα οι 2 ασφαλιστικές στην περίπτωση που ήμουν μάρτυρας... 1 παρα τέταρτο το βράδυ (φαντάσου να είχε γίνει μεσημέρι με τίγκα κίνηση και πιθανώς περισσότερα ατυχήματα :D ).
Η τροχαία πήρε στοιχεία, κατέγραψε το συμβάν.
Δεν παίρνουν θέση.

Η τύπισσα ήθελε να βγάλει τους πάντες τρελούς, και δεν δεχόταν να κάνει θετική δήλωση.... κατάληξη στα δικαστήρια και ότι βγει.

Έκανα και 3 βόλτες στα δικαστήρια για να μου πει η δικηγόρος υπεράσπισης της φταίχτρας "πόσους ίππους ήταν το όχημα της αντιδίκου;" :D

TGD

Reaction score
10.087
Δεν υπάρχει καν λόγος να περιμένετε την "φροντίδα ατυχήματος". Υπάρχει το ευρωπαϊκό έντυπο διακανονισμού, το οποίο παλιά το έδιναν μαζί με το έντυπο συμβόλαιο κάθε χρόνο. Εκεί καταγράφετε όλα τα στοιχεία του περιστατικού, ασφαλιστηρία, δίπλωμα, κλπ. Υπογράφετε και οι δύο. Σε μια τέτοια περίπτωση σε 15 λεπτά το πολύ έχει τελειώσει το θέμα.

Αν βέβαια υπάρχει συνεργασία. Γιατί αλλιώς... Φυσικά το να πληρώνεις ασφάλεια και μετά να κάνεις την πάπια για να μην αποζημιώσει η ασφαλιστική αυτόν που χτύπησες είναι μεγάλη καφριλα. Αλλά μου έτυχε και μένα, να με χτυπήσει παρκαρισμένο, να υπάρχει μάρτυρας, να έχει δει πινακίδα αυτοκίνητο κλπ. Και να αρνείται το περιστατικό. Η ασφαλιστική μου δεν έκανε τίποτα. Η ζημιά ήταν αστεία, δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Αλλά άλλαξα ασφαλιστική.

Reaction score
25.088
Αστυνομία για μικροατυχήματα δεν καλούμε ,όπως επίσης δεν τους περιμένουμε σαν ηλίθιοι στη μέση του δρόμου κλείνοντας την κυκλοφορία γιατί "πρέπει να δουν τι έγινε" - αντίθετα καλούμε αστυνομία όταν 2 ηλίθιοι κλείνουν τον δρόμο μετά από ατύχημα περιμένοντας στην θεία κρίση.
Δεύτερον η μη δήλωση ισοδυναμεί με εγκατάλειψη χώρου ατυχήματος, εφόσον υπάρχει νομική κάλυψη ζητα οδηγίες να πας δικαστικά την θεία με το κινητό, δεν νομίζω ότι χρειάζεται αστυνομία ή μήνυση, το συμβάν είναι καταγεγραμμένο από την ασφαλιστική σου και με φωτογραφίες.
Το δικαστήριο θα γίνει του Αγίου, αλλά το ποσό είναι μικρό και δε θα σου λείψει. Ο δικηγόρος θα πάρει το 20% της αποζημίωσης αλλά η αποζημίωση δεν είναι μόνο το ποσό που έδωσες καθώς εκδικάζονται και αλλά πόσα ψυχική οδύνη κλπ κόστος μετακινήσεων λόγω απώλειας ιχ εκτός μέρες τις επισκευής κλπ.
Να χάσεις την δική δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο πιθανότητα, έχεις στοιχεία ότι έπεσε στο πίσω μέρος του οχήματος σου , ότι δεν έκανε δήλωση (άρα ούτε υπαινίχθηκε ότι έκανες όπισθεν) και επιπλέον ο δικηγόρος σου θα σου ζητήσει να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις όπως αν προσέξετε κάτι περίεργο όσο ήσουν στην κίνηση όπως πχ να ήταν με το κινητό στο χέρι. Δεν χρειάζεται κανένας μάρτυρας σε αυτό , δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ μάρτυρας του συμβάντος σε αυτά τα δικαστήρια.
Εκεί τελειώνει η ιστορία μετα από 5 χρόνια βέβαια εκτός αν στην δικαστική κλίση αποφασίσει να πράξει τα δέοντα εξωδικαστικά.
Να το κάνεις γιατί πρέπει
Και φυσικά να αλλάξεις ασφαλιστική γιατί είναι μνπανα αυτά έπρεπε να τα έχουν κάνει μόνοι τούς

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.477
Πάντα πάντα ΠΑΝΤΑ τροχαία ότι και να λένε, όποιος και να είναι. Και αν πάει να φύγει πολλές φωτογραφίες γιατί μετά πας μόνο δικαστικά.

Η ασφαλιστική θα πιστέψει την τροχαία, όχι τον πελάτη της. Υπάρχει περιστατικό που σε μεγάλο ποσό η ασφαλιστική πλήρωσε την ζημιά και έκανε μήνυση στον πελάτη της. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να παίχτηκε αλλά και πλήρωσε και κινήθηκε δικαστικά κατά του πελάτη της.

Έχω και προσωπικό παράδειγμα. Με είχε χτυπήσει πριν χρόνια ένας παππούς και μου έλεγε διάφορα. Κάλεσα την αστυνομία έτσι κ αλλιώς. Ήρθε, κατέγραψε το συμβάν και έφυγε. Ο παππούς είχε παραβιάσει STOP και το έπαιζε τρελίτσα. Αφήνω το αμάξι στο φανοποιό για επισκευή, έρχεται ο πραγματογνώμονας να το δει, το φτιάχνουν, και λίγο πριν το πάρω με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως η ασφαλιστική δεν πληρώνει επειδή ο παππούς έκανε αρνητική. Τώρα πως ήρθε ο πραγματογνώμονας με αρνητική δεν ξέρω. Άλλαξε δήλωση στην πορεία; Who knows. Με ρωτάει ο φανοποιός αν κάλεσα τροχαία και αν έχω το χαρτί να του το στείλω με email, και να του πάω το πρωτότυπο να το στείλει στην ασφαλιστική. Είδε το χαρτί της τροχαίας η ασφαλιστική και πλήρωσε κανονικά. Αν δεν είχα καλέσει τροχαία θα τα πλήρωνα εγώ (1500 ευρώ), και άντε τρέχα μετά.

Πάντα τροχαία. Μόνο έτσι είσαι καλυμμένος. Η άλλη επιλογή είναι μικτή.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.860
Από το 2015 που αγόρασα το αυτοκίνητο έκανα ασφάλεια με όλα φουλ έξτρα στην ίσως πιό ακριβή ασφαλιστική με το σκεπτικό πως αν τους χρειαστώ, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από όσο είχα διαβάσει ήταν και καλή και γρήγορη στις αποζημιώσεις.
30 Δεκεμβρίου 2024. Μιά ηλικιωμένη με τράκαρει από πίσω ενώ ήμουν σταματημένος στην κίνηση. Κάτι έκανε στο κινητό απ'όσο κατάλαβα γιατί αυτό έκανε και νωρίτερα που άργησε πάρα πολύ να φύγει από το φανάρι πίσω μου. Το είδα γιατί στο προηγούμενο φανάρι που ήμασταν δίπλα δίπλα, το ίδιο έκανε. Με κοπανάει, πάμε στο παρακάτω στενό για να μη σταματήσουμε όλη την κυκλοφορία και προχωράμε για τις διαδικασίες.
Αρχικά δε μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να κατέβει. Κόλλαγε στο άνοιγμα.
Μιλάω με την ασφαλιστική και μου λέει πως πρέπει να κάνουμε και οι δύο δήλωση και να περιμένουμε πραγματογνώμονα.
Όσο μιλάω μαζί της μου λέει πως έκανε τηλεφωνικά στην ασφαλιστική της τη δήλωση για να πληρωθώ κανονικά για την όποια ζημιά και μου λέει πως δεν αισθάνεται καλά επειδή έχει πυρετό. Παίρνω ξανά την ασφαλιστική και τους λέω πως έκανε τηλεφωνικά τη δήλωση. Η ασφαλιστική μου λέει να βγάλω μερικές φωτογραφίες και τα δύο οχήματα, την ασφάλεια της και πως μετά μπορεί να φύγει αυτή και να περιμένω τον πραγματογνώμονα για καταγραφή των ζημιών και του συμβάντος. Φεύγει, γίνεται καταγραφή,φτιάχνω το αμάξι με ζημιά μικρή αλλά 370 ευρώ.
Ενημερώνομαι πως δεν πρέπει να κάνω απολύτως τίποτα και πως ο φανοποιός πληρώνεται αυτόματα άμεσα εντός 3 ημερών.
Όλα καλά μέχρι εδώ.
Μετά από 10 μέρες, ο φανοποιός με ενημερώνει πως δεν έχει πληρωθεί επειδή άλλη δεν έκανε τελικά δήλωση. Ενημερώνω και τον ασφαλιστή μου. Μιλάει μετην ασφαλιστική της και με την ίδια. Η ίδια λέει συνέχεια πως θα κάνει δήλωση και μαθαίνω από την ασφαλιστική της πως τηλεφωνικά δε δέχονται δηλώσεις.
Ενεργοποιείται η νομική κάλυψη τέλη Μαρτίου. Πληρώνω εγώ τον φανοποιό. Ο ασφαλιστής δε μπορεί να πιστέψει πως δεν κάνει δήλωση μιάς και με τράκαρε από πίσω ενώ ήμουν σταματημένος και πως σίγουρα θα χάσει στο δικαστήριο.
Μιλάω σήμερα με τον ασφαλιστή και με ενημερώνει αν υπάρχουν μάρτυρες γιατί αλλιώς πως θα αποδείξουν στο δικαστήριο πως έφταιγε αυτή.
Τον ενημερώνω πως σε τέτοια μικροατυχήματα δε θα έρθει κανείς μάρτυρας. Ειδικά όταν έχουν περάσει 6 μήνες. Και στην τελική, που να τους βρω;
Τότε σαν απάντηση δέχομαι πως δε μπορεί να γίνει τίποτα και του εξηγώ πως από το τηλεφωνικό τους κέντρο μου έλεγαν τι να κάνω και πως.
Τώρα τι διάολο πρέπει να κάνω; Έχω βρεθεί ξεκρέμαστος από την πιό ακριβή ασφαλιστική της Ελλάδας τη στιγμή που τους χρειάστηκα και χωρίς να φταίω κιόλας. Μέχρι τώρα από το 2018 τους έχω δώσει 5600 για να έχω αυτή την αντιμετώπιση σε κάτι που δε φταίω και ακολουθώντας τις οδηγίες τους μιάς και ήταν το πρώτο μου τρακάρισμα.
πάλι σε σενα ρε φίλε....τι πράμα είναι αυτό
με σύγχυσες με την μλκσμένη

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.596
Φίλε μου μόνος σου έφερες εαυτόν σε δύσκολη θέση, μην κατηγορείς την ασφαλιστική. Σε δούλεψε η κωλόγρια, ας σου γίνει μάθημα. Την επόμενη φορά τροχαία. Μπορείς να το κυνηγήσεις δικαστικώς και πιθανότατα θα δικαιωθείς, αλλά για τόσο μικρή αξία, ιδίως τώρα με την κατάργηση των Ειρηνοδικείων, δεν αξίζει οικονομικαυ, θα βγεις ζημιωμενος.

Reaction score
25.088
Τροχαία σε μικροατυχήματα χωρίς τραυματισμούς είναι σπατάλη πόρων και απίστευτα εγωιστική πράξη για μια χαζομάρα να ζητάς να έρθει η αστυνομία. Φυσικά και φταίει η ασφαλιστική του, είναι εγκατάλειψη δεν έπρεπε καν να το συζητάμε. Δεν υπάρχει κανένα νομικό έρεισμα σε αυτά που του ζητάνε απλά θέλουν να αποφύγουν να χρεωθούν το μικροποσο αυτό για λογιστικούς λογους

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.596
Σπατάλη ξεσπαταλη εφόσον βλέπεις τέτοια συμπεριφορά δεν το ψάχνεις παραπάνω, δουλειά της αστυνομίας είναι
Θα έπρεπε να επιβληθεί η χρήση dash cams και τέλος. Αυτό δεν είναι δλδ σπατάλη πόρων, να ασχολείται η αστυνομία και τα δικαστήρια με μλκιες;

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.477
Σπατάλει πόρων να κάνει τη δουλειά της; Και να μου εξασφαλίσει ότι θα αποζημιωθώ; Δεν πάτε καλά.

Ας βρούν άλλο τρόπο να είναι εξασφαλισμένος ο άτυχος οδηγός, και ας μην έρχονται. Μέχρι τότε εννοείται πως θα τους καλέσεις. Σιγά μη κάτσω να ακούσω τι θα μου πει ο καθένας, ή να πιστέψω αυτόν που με τράκαρε, και μετά να τρέχω. 😆

melina

Cargo 200
Reaction score
44.723
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής.
Από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει η έννοια της τηλεφωνικής δήλωσης.
Και εντάξει ο ασφαλισμένος μπορεί να μην ξέρει και πάνω στη σύγχυση του να μπερδευτεί.
Η βοήθεια της ασφαλιστικής πως το δέχτηκε όταν το άκουσε αυτό; Και άφησε ακάλυπτο τον πελάτη της αντί να στείλει επι τόπου άνθρωπο να καταγράψει το συμβάν ή να συμβουλέψει να συμπληρώσουν το έντυπο συμβάντος και να το υπογράψουν και οι δύο;

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.570
Members
38.463
Νεότερο μέλος
jimarasm