- Reaction score
- 262
Απάντηση: Ασχετος ψαχνει για μηχανη 250 cc
Αυριο το μεταβιβαζω στο ονομα μου
Αυτό φαίνεται να παρέχει την καλύτερη προστασία από αέρα και νερό.
Σαν πολύ ψηλό το βλέπω το τζάμι μπροστά.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/725931/
Να εισαι καλα φιλε.Καλορίζικο Μήτσο μ' :107:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!Αυριο το μεταβιβαζω στο ονομα μου
Πατριωτη,δεν προκαμα:128: σημερα να το μεταβιβασω.Παμε για τριτη.Για καλη μου τυχη εκει στην Καρδιτσα εχετε πολυ καλους ανθρωπους και αναφερομαι στους εξεταστες που σου δινουνε το οκ για διπλωμα μηχανης.Προχθες το πηρα.Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Οαδερφος απο το παληκαρι που αγορασα το μηχανακι,εχει ενα versys με 1.500 χλμ,σε τζαμι κατασταση.Οποιος θελει να του πω το τηλ να μηλησουνε.Στα Τρικαλα ειναιΚαλορίζικο και καλοτάξιδο!
Πατριωτη,δεν προκαμα:128: σημερα να το μεταβιβασω.Παμε για τριτη.Για καλη μου τυχη εκει στην Καρδιτσα εχετε πολυ καλους ανθρωπους και αναφερομαι στους εξεταστες που σου δινουνε το οκ για διπλωμα μηχανης.Προχθες το πηρα.
οσα γραφει ο νομοςΑν επιτρέπεται, πόσα μαθήματα έκανες για το δίπλωμα;
Πόσα είναι αυτά; Το site του υπουργείου που κοίταξα δεν το λέει.οσα γραφει ο νομος
Πόσα είναι αυτά; Το site του υπουργείου που κοίταξα δεν το λέει.
Tι λαστιχα να βαλω?Θελω να ειναι μαλακα.Το μηχανακι θα κυκλοφωραει μονο με καλο καιρο,δηλ απο αρχες μαιου μεχρι τελος σεπτεβρη,αντε και λιγο απο τον οκτωβρη.
Μοτερακι σκετη γλυκα.Τι 3η εχεις τι 6η, το ιδιο σχεδον πραγμα ειναι.Αρπαζει απο χαμηλα.Ασε που αν το πας οπως εγω,δηλ απο 80 μερχρι τα 120χλμ,δεν καιει τιποτα.Το μπροστινο με χαλαει λιγουλακι γιατι το ηθελα λιγο πιο μαλακο,αλλα χαλαλι του.Ενα μικρο τζαμακι θελει μονο εμπρος να κοψει εστω και λιγο τον αερα και βουρ για παραλιες και βολτες.
θα συμφωνήσω για τη ροπή και τη κατανάλωση του μοτέρ, αλλά θα διαφωνήσω για τη "γλυκιά" λειτουργία και το "σκληρό" μπροστινό.Μοτερακι σκετη γλυκα.Τι 3η εχεις τι 6η, το ιδιο σχεδον πραγμα ειναι.Αρπαζει απο χαμηλα.Ασε που αν το πας οπως εγω,δηλ απο 80 μερχρι τα 120χλμ,δεν καιει τιποτα.Το μπροστινο με χαλαει λιγουλακι γιατι το ηθελα λιγο πιο μαλακο,αλλα χαλαλι του.Ενα μικρο τζαμακι θελει μονο εμπρος να κοψει εστω και λιγο τον αερα και βουρ για παραλιες και βολτες.
To μπροστινο θα τοθελα λιγο πιο μαλακο εγω προσωπικα,αλλα και οσοι το πηγανε βολτα τα ιδια με εμενα λενε.Επρεπε να ειναι λιγο πιο μαλακο.Οσον αφορα τον θορυβο του μοτερ,μονο ακουστικα ειναι καπως αρτσουμπαλο και πιο πολυ οταν ειναι κρυο.Οχι οτι με χαλαει ετσι??.Σε γενικες γραμμες δεν σου περναει απο το μυαλο οτι ειναι 2κυλινδρο και αρκετα ομοιομορφο στον δρομο.θα συμφωνήσω για τη ροπή και τη κατανάλωση του μοτέρ, αλλά θα διαφωνήσω για τη "γλυκιά" λειτουργία και το "σκληρό" μπροστινό.