Ασχετος ψαχνει για μηχανη 250 cc

Reaction score
262
Ο ασχετος ειμαι εγω και ψαχνω να αγορασω μια καινουργια μηχανη στα 250 cc.Δεν θελω στριταδικη,πιανομαι σε αυτες,αλλα ουτε και τσοπεραδικη.Θελω κατι που να φερνει σε ψευτοεντουρο ωστε να μπορω να καβαλαω και κανενα πεζοδρομιο,να μπορω να κατεβω σε μια παραλια με χωματοδρομο και να πηγαινει και ανθρωπινα στον δρομο(σε ασφαλτο ετσι?)Δεν τρελενομαι να πιανει τα 200χλμ,απλα κατι που να ειμαι ο μεσος ορος σε ολα οσα παραπανω ανεφερα.Πιο πολυ θα κυκλοφορει σε ασφαλτο και σε μια διαδρομη περιπου 50 km,απο το σπιτι μεχρι την δουλεια και αλλα τοσα για την επιστροφη.Για ριξτε καμια ηδεα για κατι αξιοπιστο?

Agg

Reaction score
0
Το σπουδαιοτερο δεν μας ειπες: Tι ποσο μπορεις να διαθεσεις;

Reaction score
0
Απάντηση: Ασχετος ψαχνει για μηχανη 250 cc

Έχει και μεγάλη σημασία τί δουλειά κάνεις γιατί αν πρέπει να φοράς κουστούμι ή γενικά να μήν λερώνεσαι, το ον-οφ ξέχνα το! Καλύτερα ένα 2,5άρι αυτόματο που σε πάει και παντού και γλιτώνεις και τις λάσπες! (εκ πείρας ομιλώ - Transalp 650 και αναγκαστικά τον μισό χρόνο tankbag με αδιάβροχο παντελόνι και γκέτες)

Reaction score
262

Έχει και μεγάλη σημασία τί δουλειά κάνεις γιατί αν πρέπει να φοράς κουστούμι ή γενικά να μήν λερώνεσαι, το ον-οφ ξέχνα το! Καλύτερα ένα 2,5άρι αυτόματο που σε πάει και παντού και γλιτώνεις και τις λάσπες! (εκ πείρας ομιλώ - Transalp 650 και αναγκαστικά τον μισό χρόνο tankbag με αδιάβροχο παντελόνι και γκέτες)
Δε ειμαι κοστουμιας και γραβατιδης.Παντα θα φοραω στολη καταλληλη(μην τσακιστουμε και μετα τρεχουμε στα νοσοκομεια με το παραμικρο) η οποια θα βγαινει με το που θα φτανω στην δουλεια.Εκει θα βαζω τα ρουχα της δουλειας.Ημερες με βροχη δεν θα την καβαλαω,οποτε μηλαμε για το διαστημα μεσα Απριλι εως και τελος Σεπτεμβρη.
Απο χρημα,να μην ξεπερασουμε τα 6 χιλ.

Reaction score
5.847

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/69875.asp

Το εχω ενα χρονο τωρα και εχω σωθει!!
Μεσα στη πολη που κινουμε καθημερινα εναι μανα! Ειναι 279cc και εχω κανει και τα μικροταξειδακια μου,Πχ Χαλκιδα,Κορινθο.

Reaction score
49

Δε ειμαι κοστουμιας και γραβατιδης.Παντα θα φοραω στολη καταλληλη(μην τσακιστουμε και μετα τρεχουμε στα νοσοκομεια με το παραμικρο) η οποια θα βγαινει με το που θα φτανω στην δουλεια.Εκει θα βαζω τα ρουχα της δουλειας.Ημερες με βροχη δεν θα την καβαλαω,οποτε μηλαμε για το διαστημα μεσα Απριλι εως και τελος Σεπτεμβρη.
Απο χρημα,να μην ξεπερασουμε τα 6 χιλ.

Βρε Μήτσο μ'
Με 6 χιλιάρικα παίρνεις ό,τι γουστάρεις και μάλιστα πολύ παραπάνω από 250cc......

Στους χωματόδρομους πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις?
Χωματόδρομοι φλαταδούρα ή σκληροί?
Στα 6 χιλιάρικα συμπεριλαμβάνεις και κράνος/μπουφάν/γάντια/μπότες/συναγερμό/κουκούλα κλπ?

Reaction score
262

Βρε Μήτσο μ'
Με 6 χιλιάρικα παίρνεις ό,τι γουστάρεις και μάλιστα πολύ παραπάνω από 250cc......

Στους χωματόδρομους πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις?
Χωματόδρομοι φλαταδούρα ή σκληροί?
Στα 6 χιλιάρικα συμπεριλαμβάνεις και κράνος/μπουφάν/γάντια/μπότες/συναγερμό/κουκούλα κλπ?
ωματοδρομους νορμαλ,οχι για κατσικια και δεν θα ειναι πολλα τα χλμ σε αυτους τους δρομους.Δεν θελω να ξεπερασω τα 250 cc γιατι απο εκει και μετα αρχιζουνε να ειναι σχεδον ολα μαουνες.Το θελω να ειναι οσο γινετε πιο μαζεμενο σε ογκο.Κρανος και στολη τα αφηνουμε απο εξω.αλλα λεφτα εκει

Reaction score
4

να πω και εγω την γνωμη μου.
ειχα transalp 650 και το πουλησα και εχω sh300 οπως ο Γιάννης πιο πάνω.

η μηχανη ηταν πολυ αβολή.
δυσκολη στο παρκάρισμα , δυσκολη στο κουμαντάρισμα και πιο επικινδυνη.

το sh300 ειναι πολυ πιο οικονομικό.το ιδιο γρήγορο μέχρι τα 100 χιλιόμετρα.
μανουλα για μέσα στην πόλη.
εχω παει το καλοκαίρι ζάκυνθο 2 άτομα άνετα!
καινουργιο ειναι ακριβό (5000) αλλα υπάρχουν μεταχειρισμένα σε πολυ καλη τιμή.

Reaction score
262

να πω και εγω την γνωμη μου.
ειχα transalp 650 και το πουλησα και εχω sh300 οπως ο Γιάννης πιο πάνω.

η μηχανη ηταν πολυ αβολή.
δυσκολη στο παρκάρισμα , δυσκολη στο κουμαντάρισμα και πιο επικινδυνη.

το sh300 ειναι πολυ πιο οικονομικό.το ιδιο γρήγορο μέχρι τα 100 χιλιόμετρα.
μανουλα για μέσα στην πόλη.
εχω παει το καλοκαίρι ζάκυνθο 2 άτομα άνετα!
καινουργιο ειναι ακριβό (5000) αλλα υπάρχουν μεταχειρισμένα σε πολυ καλη τιμή.
Εχω πει 250 cc γιατι τα πολλα γκαζια με τρελενουνε.Παω ολιγον τι κοματια.Ετσι λιγα κυβικα και μεχρι τα 100 max.Δεν το θελω για κοντρες.Μου αρκει οταν παω με 100χλμ να πηγαινει ξεκουραστα και οχι σπασμενο.Το παρκαρισμα ειναι προβλημα στα λημερια μου και το γκαραζ μικρο,οποτε το θελω μαζεμενο σε ογκο.Την δουλεια μου θελω να κανω,ομορφα και με νορμαλ γκαζια και φυσικα να ειναι αξιοπιστο.Το ξαναλεω οτι ειμαι ασχετος απο μηχανες.

Reaction score
262

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/69875.asp

Το εχω ενα χρονο τωρα και εχω σωθει!!
Μεσα στη πολη που κινουμε καθημερινα εναι μανα! Ειναι 279cc και εχω κανει και τα μικροταξειδακια μου,Πχ Χαλκιδα,Κορινθο.
δεν θα ελεγα οχι σε ενα σαν αυτο,αρκει να μην ειναι κινεζικο και να χωραει κατω απο το καθησμα το κρανος.Δεν μπορω να το κουβαλω στο χερι σαν την θεια μου που κατεβενει με το κοφινι απο το χωριο

Reaction score
262
Απάντηση: Re: Ασχετος ψαχνει για μηχανη 250 cc

Βαλε και ενα βαλιτσακι πισω.Ειναι πολλυ πρακτικα;
Το βαλιτσακι στο σπανε και παει πεταξε το πουλακι απο μεσα.

Reaction score
49

Gilera Nexus 250

Πως σου φαίνεται?
(χωρίς ταχύτητες αλλά στρίβει και φρενάρει άριστα, προστασία από αέρα και νερό, ικανοποιητικούς χώρους έχει...)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds