Ασχημη αντιμετωπιση

Reaction score
0
Λυπαμαι πολυ

Χωρις να υπαρχει λογος συντονιστες και σουπερ moderators μου επιτεθηκαν φραστικα
και σχολιασαν κακοβουλα και ειρωνικα με αφορμη μια αγγελια μου.

Εχοντας στο παρελθον συναλλαγει με αρκετα μελη του φορουμ και για να αγορασω και για να πουλησω (πραγματα δικα μου, ιδιωτης ειμαι καμμια σχεση δεν εχω με εμποριο ) κανεις δεν νομιζω να εχει να μου επισυναψει τιποτα στον χαρακτηρα μου και στις συναλλαγες μου.
Δεν επιτρεπω σε κανεναν οποιος και αν ειναι αυτος να μου προσαπτει οτι θελω να κοροιδεψω τον οποιονδηποτε.
Οσοι με γνωριζουν το ξερουν αυτο αλλα ειναι περιεργο οτι αυτοι που με χαρακτηριζουν δεν με ξερουν.
Το οτι δειχνω παρουσια στις αγγελιες μονο δεν ηξερα οτι ειναι εγκλημα ,
αν ειναι ετσι να τις αφαιρεσετε απο το φορουμ για να μην μπαινουν τυποι σαν κι εμενα που θελουν να κοροιδευουν τον κοσμο...
Ζητω να διαγραφει το προφιλ μου και ολα τα ποστ μου.

Σας ευχαριστω με υποχρεωσατε!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.683
Απάντηση: Ασχημη αντιμετωπιση

Όπως σου έγραψα δεν θα διαγραφεί τίποτα, όλα παραμένουν εδώ όπως είναι.
Αν δεν θέλεις να συμμετέχεις είναι δικό σου αναφαίρετο δικαίωμα.
Η συμμετοχή μόνο σε αγγελίες δεν είναι έγκλημα σαφώς.
Είναι όμως ο κανονισμός αυτός και δεν το επιτρέπει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Διαβάστε τους κανονισμούς του site.
Η συμμετοχή σας εδώ και μάλιστα με τον τρόπο που εσείς νομίζετε, δεν αποτελεί κάποιο κεκτημένο σας δικαίωμα. Η πρόσβαση δίνεται με την προϋπόθεση ότι τηρείτε τους κανονισμούς.

...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ασχημη αντιμετωπιση

Καλησπερα
Παρεπιπτοντως μολις διαβαζα τους κανονες λειτουργιας.
Δεν ειδα πουθενα οτι αν το θελω δεν μπορω να διαγραφω απο το φορουμ.
Και πως νομικα διασφαλιζεται αυτο?
Δηλαδη αν ζητησω νομικα να διαγραφω δεν θα τα καταφερω?
Παρακαλω διαφωτιστε με
Φιλικα (δεν μου φταιτε σε τιποτα εσεις.)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν τους διάβασες καλά.
16. Η διαγραφή μηνυμάτων ή η τροποποίηση αυτών εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των συντονιστών και της ΔΟ, και σε καμία περίπτωση δε συνιστά δικαίωμα των μελών, ακόμη και των συγγραφέων τους.
Δεν σε υποχρεώνει κάποιος να μπαίνεις εδώ μέσα. Όποτε θες φεύγεις. Αν θες κάτι άλλο εδώ είμαστε.

Επίσης φιλικά.

...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Επειδή εγώ άρχισα "αναίτια" "κακόβουλα" και "ειρωνικά" σχόλια για την αγγελία είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω.
Έχουμε λοιπόν τα δεδομένα:
1. 2 x 8800GT στα 140 ευρώ.
2. διαφήμιση για το πόσο σφαίρα πάει η κάρτα ή οι δυο κάρτες μαζί, δεν διευκρινίζεται, σε πολύ καινούργια παιχνίδια.

Παρέθεσα τιμή σύγχρονων καρτών με τιμή 150 ευρώ που είναι καλύτερες από πλευρά επιδόσεων, ποιότητας απεικόνισης και κατανάλωσης σε σχέση με 2 x 8800GT σε SLI.

Που είναι λοιπόν η αναίτια επίθεση που επικαλείται ο gtavo;
Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα αλλά με ενοχλεί αφάνταστα όταν γράφονται ανακρίβειες με σκοπό την παραπλάνηση.
Όποιος διαβάσει την αγγελία μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει συμπέρασμα.

Συγνώμη αν προκάλεσα αναστάτωση

Reaction score
0

Δεν μιλαω για διαγραφη μυνηματων αλλα για διαγραφη λογαριασμου

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.176
γιατι φιλε μου , τοσο πολυ σ ενοχλει πλεον??
τοσο καιρο που εγραφες ολα καλα, τωρα που ηρθε καποιος, οποιοςδηποτε ετσι, και εγινε κατι (εντελος χαζο , αλλα σωστο κατα τη γνωμη μου) θελεις ξαφνικα να διαγραφεις?

τοσο καιρο ολα ομορφα ολα ροδινα,
πιστευεις δηλαδη πως θιχτηκες ας πουμε?

Reaction score
0

Ναι πιστευω οτι θιχτηκα!
Εγω δεν σχολιασα ποτε κανεναν και θα γυρισει ο αλλος να μου πει οτι κοροιδευω τον κοσμο.
Δυστυχως η ευτυχως ειναι στον χαρακτηρα μου να μην τα αφηνω ετσι αυτα.
Με αυτον τον ακραιο τροπο θελω να δειξω οτι θιχτηκα.
Δεν ειναι απλοι users αυτοι που τα εγραψαν.
Ειναι ο καθρεπτης του φορουμ.
Με αυτους διαχειριστες εγω δεν θελω να υπαρχει προφιλ δικο μου στο φορουμ.
Ειναι δικαιωμα μου.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν έχεις απαντήσει στα ερωτήματά μου προβάλλοντας συνεχώς ότι θίχτηκες από τους συντονιστές.
Αν δεν αντέχεις την αλήθεια και την σωστή κριτική με επιχειρήματα μην γράφεις καθόλου.
Προσλάβεις συνεχώς τους διαχειριστές και τα υπόλοιπα μέλη του forum εντελώς αναίτια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Ασχημη αντιμετωπιση

...εγω δεν θελω να υπαρχει προφιλ δικο μου στο φορουμ.
Ειναι δικαιωμα μου.
Δεν έχεις προφίλ εδώ και δεν είναι δικαίωμά σου. Αντιθέτως είναι δικαίωμα των διαχειριστών να διαγράψουν κάτι όποτε αυτοί κρίνουν και όχι όταν καπνίσει στον οποιονδήποτε, κάτι που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την σταθερότητα της βάσης δεδομένων του site (η οποία για να σε προλάβω ουδεμία σχέση έχει με δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα). Κανείς δεν σε ανάγκασε να κάνεις εδώ λογαριασμό.

Επειδή δείχνεις να μην καταλαβαίνεις, το λέω για τελευταία φορά. Κανείς δεν σου επιβάλει να μπαίνεις στο AVSite. Αν δεν θέλεις μη το κάνεις. Αν συνεχίσεις θα λάβεις infraction για spam κάτι που θα οδηγήσει σε προσωρινή απαγόρευση πρόσβασης.

...

Reaction score
0

Δεν έχεις απαντήσει στα ερωτήματά μου προβάλλοντας συνεχώς ότι θίχτηκες από τους συντονιστές.
Αν δεν αντέχεις την αλήθεια και την σωστή κριτική με επιχειρήματα μην γράφεις καθόλου.
Προσλάβεις συνεχώς τους διαχειριστές και τα υπόλοιπα μέλη του forum εντελώς αναίτια.

Στο ειπα και πριν δεν εχω τιποτα να συζητησω μαζι σου
ποτε δεν ζητησα τη γνωμη σου

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ασχημη αντιμετωπιση

Δεν έχεις προφίλ εδώ και δεν είναι δικαίωμά σου. Αντιθέτως είναι δικαίωμα των διαχειριστών να διαγράψουν κάτι όποτε αυτοί κρίνουν και όχι όταν καπνίσει στον οποιονδήποτε, κάτι που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την σταθερότητα της βάσης δεδομένων του site (η οποία για να σε προλάβω ουδεμία σχέση έχει με δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα). Κανείς δεν σε ανάγκασε να κάνεις εδώ λογαριασμό.

Επειδή δείχνεις να μην καταλαβαίνεις, το λέω για τελευταία φορά. Κανείς δεν σου επιβάλει να μπαίνεις στο AVSite. Αν δεν θέλεις μη το κάνεις. Αν συνεχίσεις θα λάβεις infraction για spam κάτι που θα οδηγήσει σε προσωρινή απαγόρευση πρόσβασης.

...
υποτιματε την νοημοσυνη μου...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Είσαι προκλητικός, θίγεις την προσωπικότητά μου και την ειλικρίνεια με την οποία έκανα την επισήμανση.

Reaction score
890

Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπω τέτοια νήματα.

Δεν θα εκφέρω άποψη για σωστό και λάθος.

Ταπεινά πιστεύω πως δεν αξίζει τον κόπο να σπαταλιόμαστε για τόσο ασήμαντα πράγματα.

Πραγματικά στεναχωριέμαι.

Reaction score
890

Αυτόν γιατι τον μπαναρατε για καλο το είπε, ότι υπάρχει τάξη, ηθική και προοδευτικότητα στο forum! :116:
Πατρίδα,θρησκεία,οικογένεια!!!!!!

Α στην ευχή μου έφυγε το τσάι απ' το στόμα!!!!!:116::116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Ασχημη αντιμετωπιση

Αυτόν γιατι τον μπαναρατε για καλο το είπε, ότι υπάρχει τάξη, ηθική και προοδευτικότητα στο forum! :116:
:204::204:

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης