Ασύρματα Ηχεία

HV

Reaction score
0
Οχι βρε απλα ειναι καπως περιεργο να λεει καποιος κατι και μετα καποιος αλλος να πεταγεται και να λεει το ιδιο ακριβως πραγμα..Δλδ δεν διαβαζουν τη απαντησεις εχουν δωσει οι αλλοι η απλα δεν τους νοιαζει ?

Reaction score
2
H λύση στο πρόβλημα σου φίλε μου.
Το Sony DAV DZ 810 W αποτελείται από 5+1 ηχεία (4 πολύ όμορφες κολόνες, ένα κεντρικό και to sub) με τα 2 πίσω ηχεία ασύρματα που επικοινωνούν με την κεντρική μονάδα μέσω δέκτη υπερύθρων. Έχει ικανοποιητικότατη ισχύ που καλύπτει άνετα και σε καλές στάθμες ένα χώρο 5x5 με κρυστάλινο ήχο και καθαρό μπάσο. Εντάξει, δεν θα το χρησιμοποιήσεις για να ακούσεις μουσική σε εκκωφαντικές εντάσεις ούτε έχει την αξιοπιστία ενός ναυτίλου (!) αλλά για entry level home cinema είναι μια χαρά. Τα ασύρματα δουλεύουν απρόβλημάτιστα αρκεί να υπάρχει οπτική επαφή του πίσω αριστερού ηχείου με τον έναν μικρό πομπό υπερύθρων που συνδέεται με καλώδιο με την κεντρική μονάδα και τοποθετείται ακόμη και στον τοίχο. Παίζει όλα τα γνωστά φορμά (Αναπαραγωγή πολυκάναλου: SA-CD, MP3, DVD-R/RW, DVD+R/RW, Div-X, JPEG, VCD, OSD, προοδευτική σάρωση, Dolby Digital, DCS, Dolby Prologic II, DTS) ενώ έχει και ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΗ (!!!) η οποία είναι και ιδιαίτερα ακριβής. Μέτρησε την απόσταση όλων των ηχείων με φανταστική ακρίβεια. Βεβαια εγώ επενέβηκα λιγάκι στις αυτόματες ρυθμίσεις αλλά αυτό είναι θέμα γούστου. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο στο στήσιμο και το Ελληνικό μενού του πολύ εύχρηστο.
Για να μην πλατειάζω, είμαι πολύ ικανοποιημένος με σύστημα και παρόλο που θεωρώ λιγάκι τσιμπημένη την τιμή του (πληρώνεις και την ασυρματότητα, αν υπάρχει αυτή η λέξη) το προτείνω ανεπιφύλακτα για entry level σύστημα ή για σύστημα βοηθητικού χώρου κρεββατοκάμαρας κλπ.
Για περισσότερα : http://www.sony.de/view/ShowArticle....te=odw_ de_DE
Καλή χρονιά και καλές θεάσεις!

Reaction score
0
Αυτο δεν του προτεινα εγω πιο πανω ??
HV, ενα διευκρινιστικό σχόλιο έκανα για το site που ΕΣΥ πρότεινες. Δεν βλέπω κανένα λόγο να εξανίστασαι.Ετσι δεν είναι?
Επειδή είπες ΕΣΥ για το site των Belden δεν μπορούμε εμείς να σχολιάσουμε?
Και keep in mind οτι ισως κάτι γνωρίζω για τα Belden παραπάνω αφου όλα τα interconnects και τα ψηφιακά μου είναι Belden απο το εν λόγω site.
Είμαι σαφής?

HV

Reaction score
0
Φιλε μου οταν καποιος προτεινει κατι εστω βαση 1 καλωδιου που εχει δει και τεσταρει τοτε η διαφορα πια ειναι στο να προτεινει καποιος αλλος το ΙΔΙΟ ακριβως πραγμα βαση 5 καλωδιων ??
Δεν αρπαχτηκα απλα ειναι καπως περιεργο και ενοχλητικο σε καποιες περιστασεις αυτο το πραγμα αυτο ειναι ολο.

Reaction score
0
Φιλε μου οταν καποιος προτεινει κατι εστω βαση 1 καλωδιου που εχει δει και τεσταρει τοτε η διαφορα πια ειναι στο να προτεινει καποιος αλλος το ΙΔΙΟ ακριβως πραγμα βαση 5 καλωδιων ??
Δεν αρπαχτηκα απλα ειναι καπως περιεργο και ενοχλητικο σε καποιες περιστασεις αυτο το πραγμα αυτο ειναι ολο.
Πάμε ξανά.
Εσύ το πρότεινες. Οχι εγώ!!! Λές να θέλω να καυχιέμαι οτι προτεινα κάτι πρώτος? Εϊδα που το έγραψες εσύ και είπα να το συνεχίσω.
Εκανα ένα διευκρινιστικό σχόλιο για το site που πρότεινες.
Παρέθεσα περισσότερες πληροφορίες για κάτι που έχω δοκιμάσει.Απλά οι άνθρωποι που διαβάζουν το thread ίσως θελήσουν να μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω για τα εν λόγω καλώδια. Αν θα τα αγοράσουν, είναι δική τους επιλογή.
Λάθος μου?
Ούτε εγώ αρπάζομαι.
Και χαλάμε και το thread του anticlimatix.
Πάω να πετάξω κανα λουλουδάκι και να πιώ μια φιάλη στα μπουζούκια τώρα.
Καλό σας βράδυ, καλή μου διασκέδαση.

HV

Reaction score
0
Το συγκεκριμενο site εχει πληθωρα πληροφοριων για καθε τυπο καλωδιου που φτιαχνουν ;)
Καλη διασκεδαση σε ολους βασικα :p

Reaction score
0
Τελικά κατέληξα, δυστυχώς/ευτυχώς, σε ενσύρματα και πιο συγκεκριμένα στα Sony HT-DDW880, τα οποία για την τιμή τους είναι φοβερά... Τα ασύρματα στην κατηγορία τιμής που έψαχνα δεν ήταν και πολύ αξιόλογα.
Τα καλώδια τα πέρασα μέσα σε σπιράλ διάφανο και μπροστά από την μπαλκονόπορτα προς στιγμήν έβαλα ένα χαλάκι και περνούν από κάτω του. Ξέρω ότι υπάρχουν και κάποιες ταινίες, οι οποίες μπαίνουν πάνω από τα καλώδια στο πάτωμα για να τα προστατεύουν. Έχω δει να τα χρησιμοποιούν σε εκθέσεις. Μάλλον θα ψάξω κάτι τέτοιο για πιο σωστή λύση.
Επίσης υπάρχουν, λέει, και κάτι πλαστικά λούκια, πομπέ, τα οποία είναι πάλι για την ίδια δουλειά.

Reaction score
2
Μια χαρά είναι, τα έχω ακούσει στο Media Markt αλλά νομίζω δεν έχουν DVD έτσι?
άρα προσθέτεις και το κόστος του dvd player.

Reaction score
0
Ευχαριστώ :)
Δεν έχουν DVD αλλά προσωπικά είχα ήδη ένα XBox με component έξοδο που κάνει και upscaling σε 1080i!! Του πρόσθεσα και μια ψηφιακή έξοδο και τώρα φτάνει σε ποιότητα τα καλύτερα DVD της αγοράς :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas