Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας!

Reaction score
5
"...tiny but hyperefficient receiving circuits can adjust to variations in load and field strength while maintaining a constant DC voltage. Thanks to the fact that it transmits only safe low wattages, the Powercast system quickly won FCC approval--and $10 million from private investors. Powercast says it has signed nondisclosure agreements to develop products with more than 100 companies, including major manufacturers of cell phones, MP3 players, automotive parts, temperature sensors, hearing aids, and medical implants.
The last of those alone could be a multibillion-dollar market: Pacemakers, defibrillators, and the like require surgery to replace dead batteries. But with a built-in Powercast receiver, those batteries could last a lifetime."

http://tinyurl.com/2z6pqn

Reaction score
41
αυτό που θα θελα να δω είναι φόρτιση από κινητό σε κινητό.
Όταν τελειώνει η μπαταρία μου γιατί να μη μου δώσει ο καλός μου φίλος λίγη μπαταρία από τη δική του? Πολλά ζητάω?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας!

Πολύ καλό φαίνεται.
Απο την άλλη βέβαια, "safe low wattages" o ένας, "safe low wattages" ο άλλος, να δούμε που θα μας βγάλει...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.681
Re: Απάντηση: Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας!

Πολύ καλό φαίνεται.
Απο την άλλη βέβαια, "safe low wattages" o ένας, "safe low wattages" ο άλλος, να δούμε που θα μας βγάλει...
Συμφωνώ απόλυτα!
Ένα άθροισμα πολλών "safe wattages" είναι πιθανό να μπει στα χωράφια του "unsafe". Επίσης τα όρια γύρω από το τι είναι safe και τι όχι είναι θολά.
Και μη με περάσετε για κανέναν εχθρό της τεχνολογίας, αντιθέτως είμαι υποστηρικτής της συγκεκριμένης ιδέας από τότε που πρωτοάκουσα ότι εξελίσσεται.
Θέλω να δω περισσότερες έρευνες με συνδυασμούς χρήσης πολλών ηλεκτρικών συσκευών που εκπέμπουν κι όχι μεμονωμένες συσκευές που προσπαθούν να πάρουν έγκριση.

Reaction score
1
Εχει και ενα καλο.
Θα μπορεις να ζεστανεις το φαι βαζοντας το αναμεσα. :happy_5:

Reaction score
7
Η εξαφάνιση των πάσης φύσεως καλωδίων είναι σίγουρο ότι θα γίνει πραγματικότητα τα επόμενα χρόνια.

Απλά, ώσπου να ξεκαθαρίσουν και να τυποποιηθούν οι τεχνολογίες, μερικοί άνθρωποι πρέπει να παίξουν το ρόλο πειραματόζωων.

Μη βάζετε τους εαυτούς σας εμπόδιο στην τεχνολογική εξέλιξη!!!

Reaction score
5
αυτό που θα θελα να δω είναι φόρτιση από κινητό σε κινητό.
Όταν τελειώνει η μπαταρία μου γιατί να μη μου δώσει ο καλός μου φίλος λίγη μπαταρία από τη δική του? Πολλά ζητάω?
Πολύ καλή ιδέα! Τώρα απλά χρειάζεσαι μερικούς MIT graduate students και ένα modestly kitted lab, και σε 2 χρόνια σε βλέπω με IPO στο NASDAQ!!:cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt