Ατιμα γηρατειά

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Ατιμα γερατεια

Μήπως να βάλουμε καμιά δική μας φωτό πρίν 20 χρόνια?

:125:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εμενα σημερα με κοιταγε ενα πιπινακι στην παραλια βλεποντας με να παιζω ρακετα απιστευτη με 6 κιλα λαδι επανω μου οπου γυαλιζαν οι κοιλιακοι μου και της ετρεχαν τα σαλια και τι μου λετε εσεις .....εγω τα ακουω βερεσε........α να μου χαθειτε απο δω περα που θελετε να με ριξετε ψυχολογικα κωλοπαιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλιομουστογριες........αι σιχτιρ...........

Ενταξει ...θα γερασουμε.....τι να κανουμε τωρα αδηλαδης.........να μας παρει απο κατωνε θελετε????????

ρακετα-ματι-μπανιο-ουζα-ακροασεις-βολτες-ξαναματι-σκι-πιωματα -καλη παρεα ......και αμα ειναι να με παρει ο υψιστος......ας παω χορτατος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Αι σιχτιρ σας ειπα???????????

Reaction score
1.213

Tελικα φαινεται οτι μετα τα 40αντα ειναι αστα να πανε, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων....:114:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Ναι αλλά... some age, others mature! :126:
Άριστος ηθοποιός, αλλά στα νεανικά του εμφανισιακά άχρωμος (ΙΜΗΟ πάντα). Τώρα μπορεί να μην είναι σέξι, αλλά δεν έχει πολύ περισσότερο στιλ;

Πλάκα-πλάκα, είναι εξοργιστικό το πόσα χρόνια κόβει η γενειάδα στους μεγάλους άντρες. Ούτε χαλάρωση φαίνεται, ούτε τίποτα. Αδικία να μην έχουμε κι εμείς οι κυρίες την επιλογή ν' αφήσουμε ένα μούσι :138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Βλασσαρα εισαι πριζωμενος η οι φωτο σου φαινονται κοντα και τα πηρες στην κρανα?
Σε καμμια 60αρια χρονια που θα γινεις ετσι δεν θα θυμασαι τι σε εκνευρισε ,και το κατω κεφαλι θα ακολουθει την πορεια του πανω.Μαραμενο και αδειο.
Χ Α Λ Α Ρ Α ..................................

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Τον ξυρισμενο και τον Κοννερυ τους προτιμω στην τωριμη εκδοση.Σαν ενα παλιο κονιακ απο special κελλαρι ειναι.Και καποιες κυριες επισης.
Αμα εισαι συμφιλιωμενος με την ηλικια σου και εισαι ωραιος απο μεσα εισαι και απεξω.
Αλλοιμονο σε κατι κυρατσες και κυριουληδες που σιδερωνονται για να νεασουν.Ειναι σαν κλοουν σε τσιρκο( πχ Ρουρκ,Φονσου,Λασκαρη)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.286

Έλα, λάθος έκανα, σόρρυ...

Πάρτε ολίγη από Jaclyne Smith για αποζημίωση...

Reaction score
11.834
Re: Ατιμα γερατεια

Γιατί δε βάζουμε και τις δικές μας; 20 χρόνια πριν και τώρα!

Reaction score
25.963

Ναι αλλά... some age, others mature! :126:
Άριστος ηθοποιός, αλλά στα νεανικά του εμφανισιακά άχρωμος (ΙΜΗΟ πάντα). Τώρα μπορεί να μην είναι σέξι, αλλά δεν έχει πολύ περισσότερο στιλ;

Πλάκα-πλάκα, είναι εξοργιστικό το πόσα χρόνια κόβει η γενειάδα στους μεγάλους άντρες. Ούτε χαλάρωση φαίνεται, ούτε τίποτα. Αδικία να μην έχουμε κι εμείς οι κυρίες την επιλογή ν' αφήσουμε ένα μούσι :138:
καλα απο τους μποντ, ο σον και ο πηρς εχουν γερασει πολυ χαιενταδικα κατα γενικη ομολογια και εινια ισως απο τις λιγες περιπτωσεις που στην τωρινη τους ηλικια δειχνουν κατα καποιο τροπο καλυτεροι απο οτι πριν 20 και 30 χρονια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.556
Members
38.572
Νεότερο μέλος
Bee