Ατμιστικές "ουσίες"

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429
Κατά τα λοιπά,είμαι στα περίπου 6μλ την ημέρα με 5άρα νικοτίνη.
Βάση το τελευταίο 3μηνο χρησιμοποιώ αυτή,την οποία κάνω και σκέτη σε αρκετές περιπτώσεις.
Από αρώματα έχω δοκιμάσει πολλά.Εξαιρετικά είναι της tottaly wicked αλλά θέλουν υψηλό ποσοστό συγκέντρωσης για να αναδείξουν τις χάρες τους(15%) πράγμα που τα κάνει α)αντιοικονομικά β)σχετικώς μπουχτιστικά.
Πλέον,όταν φτιάχνω,τα προτιμώ στο περίπου 10%.
Έχει τρομερό πεπόνι,μανταρίνι,μπανάνα,φράουλα η βανιλια της είναι κάπως περίεργη(τελικά δε μ αρέσει) ενώ η σοκολάτα της είναι μια ισορροπία πικρής και γάλακτος.
Στα φέιβοριτς είναι το Statex(καπνικό Ευρωπαϊκού τύπου με υπόνοιες ξηροκάρπια/είναι λίγο άγριο με τις αντιστάσεις) και το Real Tabs(καθαρά καπνικό αλλά απαλό).
Τα tjuice επίσης έχουν 2 υγρά που μ αρέσουν.
Εastern Blend(ανατολίτικο καπνικό χαρμάνι με οξύτητα) και TY4(πρακτικά RT4 με φουντούκι).Δυστηχώς και αυτά θέλουν περίπου 15% ως ποσοστό,ενώ δεν είναι καθόλου φιλικά με τις αντιστάσεις.Έχει επίσης μια εκπληκτικά εκτελεσμένη custard cream(Collonel) και το ότι πιο κοντινό σε τσιγαρο/τασάκι το Primo Verde.
Ο παράδεισος φυσικά του ντιούη είναι η TPA,εταιρία που προμηθεύει με αρώματα τις περισσότερες αμερικάνικες μάρκες υγρών και αρκετές ανά τον κόσμο.

Επί ελληνικού εδάφους εξαιρετικά υγρά έχει η Umami.
Αtmoslab έκανα και εγώ,διάφορα,αλλά τελικά δεν μου κάθονται καλά.Εντάξει η προσοχή που δίνει ο κατασκευαστής στα υλικά είναι τρομερή και το δείχνει και με τις αναλύσεις και με τις αλλαγές που έκανε σε ορισμένα αρώματα για λόγους αποφυγής διακετιλίου.

Πολύ καλά είναι και τα after8.Xρησιμοποιεί αρώματα της TPA.Αν κάποιος είναι γλυκατζής θα πάθει σοκ με αυτό.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429
Επειδή κάπου πήρε κάπου το μάτι μου κάτι για φυτίλι το καλύτερο είναι το Wolf σε braided(πλεκτό).Δοκίμασα αρκετά,είναι αυτό που δίνει αμεσότερα γεύση(για silica) και τροφοδοτεί πολύ γρήγορα(για silica).Υπάρχει και από οργανικό βαμβάκι,καθαρή γεύση σχεδόν αμέσως αλλά δεν κανει για παχύρευστα υγρά.Παραδόξως στον Erlkonigin μου δούλεψε πολύ ωραία.
Όποιος θέλει μου λέει και του δίνω να δοκιμάσει και απ' τα 2.
Βέβαια σε σχέση με το οργανικό βαμβάκι σε pads είναι πίσω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429
Να πιάσω και τα έτοιμα υγρά;
Άσε,θα μας πάρει το ξημέρωμα:D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Γιώργο μια Ελληνική βάση ,την EJG ,την έχεις ακουστά;
Μου την πρότειναν στην Κόρινθο ,την βρίσκω εξαιρετικά ουδέτερη .
Έχουμε μαγαζί Antismoke-doctor .Τα παιδιά είναι γνώστες,έχει μεγάλη ποικιλία hardware kai ουσιών ( 9-10 μάρκες) και καλές τιμές .

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Να πιάσω και τα έτοιμα υγρά;
Άσε,θα μας πάρει το ξημέρωμα:D
Πρότεινε 3-4 που σου άρεσαν περισσότερο.
Έτσι κι αλλιώς η γεύση είναι πολύ "προσωπική " υπόθεση .

Reaction score
15.548
Νεο θεμα βλεπω για περι ορεξεως...:)

εγω στους 4 μηνες αυτα που μου αρεσαν και κανω ακομα ειναι

liqua turkish tobacco και atmos lab FRESH

παιζουν και καποια αλλα που μου αρεσαν τα οποια θα τα δουλεψω πιο μετα...

δεν αλλαζω ευκολα γευσεις ....και τωρα με τον kayfun θελω να δοκιμασω ξανα καποια που ηταν 50-50 σε γευση..

θα αντικατασταθει ομως τωρα κοντα το liqua turkish tobacco

αυτο που μας ενδιαφερει πιστευω ειναι ποιος εχει καθαρα υγρα....;)

οι γευσεις ειναι για να αλλαζουν:drinks:

οποτε....εχουμε κατι χειροπιαστο σε ποιοτητα απο καποια εταιρια.?
δλδ ποια ειναι κορυφαια σε ποιοτητα βασης και αρωματος..στα χαρτια ?:p

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.669
Φαίνεται η φωτό.

Γιατί μακρυά απ' αυτό Bill?

Ορίστε και πάλι η φωτό:
fiber-freaks.jpg

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.429
Γιώργο μια Ελληνική βάση ,την EJG ,την έχεις ακουστά;
Μου την πρότειναν στην Κόρινθο ,την βρίσκω εξαιρετικά ουδέτερη .
Έχουμε μαγαζί Antismoke-doctor .Τα παιδιά είναι γνώστες,έχει μεγάλη ποικιλία hardware kai ουσιών ( 9-10 μάρκες) και καλές τιμές .
Της E42 δεν είναι αυτή;Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά διαβάζω εξαιρετικά σχόλια από πολλούς.Λογικά είναι με υλικά ''Σύνδεσμος'',τα οποία είναι ποιοτικότατα.
Πρότεινε 3-4 που σου άρεσαν περισσότερο.
Έτσι κι αλλιώς η γεύση είναι πολύ "προσωπική " υπόθεση .
Ποιά μου άρεσαν ή ποιά μπορώ να κάνω επί μακρόν;
Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των 2.
Την πάτησα αρκετές φορές με υγρά που ενώ στις πρώτες τζούρες έλεγα ''ώπα εδώ είμαστε'' μετά από μερικά ml συνεχόμενης χρήσης μπούχτιζα.Μερικά που μου έρχονται άμεσα στο μυαλό είναι το GrandMaster(Five Pawns),Earth Brother(Halcyon Haze),Classic Tobacco(Liqua),Kapnos(Atmoslab) και το Tuscan(Flavorart).
Επίσης μπούχτισα με το Virginia(ανεξαρτήτως εταιρίας) και πλέον ούτε να το μυρίσω αν υπάρχει σε υγρό.Δυστηχώς τα περισσότερα καπνικά το έχουν μέσα.
Μ αρέσει πολύ το Voodoo της Halo αλλά τα Ηalo έχουν γενικώς πολύ PG και με ενοχλεί.Το tribeca ούτε από απένταντι και γενικώς ό,τι έχει πυραζίνη(το οποίο οι περισσότεροι το ρίχνουν για ενισχυτικό γεύσεις-δίνει αίσθηση από ξηροκάρπια).Καθόλου φιλικά με τις αντιστάσεις όμως.Όπως και τα House of Liquid.
Μ αρέσει το Castle Long(Five Pawns),αν και έχει κι αυτό μια δόση πυραζίνης μέσα,αλλά αραιωμένο.Όπως είναι μετά από 2-3μλ με κουράζει.
Ωραία είναι και η σειρά Smokey της After8.
Tα υγρά όμως με τα οποία θα μπορούσα να ζήσω είναι τα Vaponaute.Aκόμα και το καπνικό της (παρόλο που έχει βιρτζίνια) θα μπορούσα να το έχω ολοήμερο υγρό.Το κόστος τους όμως δεν το επιτρέπει.
Πολύ μου αρέσει το Woody Snuf(παρόλο που λέει για βιρτζίνια δεν αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιο) και γενικά τα υγρά της είναι ωραία.
Τώρα τελευταία δοκιμάζω και το 25 Days Later.Περίεργο υγρό.Έχει οξύτητα,γλύκα και μια καπνίλα στην εκπνοή.Μ' έχει μπερδέψει γιατί δεν μπορώ να διακρίνω ξεκάθαρες γεύσεις,αλλά παρόλα αυτά μου αρέσει.Στα υπόψιν ότι είναι υγρό με σκέτη VG.

οποτε....εχουμε κατι χειροπιαστο σε ποιοτητα απο καποια εταιρια.?
δλδ ποια ειναι κορυφαια σε ποιοτητα βασης και αρωματος..στα χαρτια ?:p
Στα χαρτιά κοιτάς τις αναλύσεις που έχει η κάθε εταιρία στο site της.Αν και αναλύσεις θα βρεις κατά κύριο λόγο για έτοιμα υγρά και τα αρώματα.Στις βάσεις δεν έχω βρει κάτι.Που και πάλι δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να βρεις εκτός ίσως απ' τα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν στην γλυκερίνη.Αν και όσες έχω δει σε επαγγελματικές συσκευασίες είναι κάτω του ορίου του 1ppm.

Reaction score
8.905
Φαίνεται η φωτό.
Γιατί μακρυά απ' αυτό Bill?
Ορίστε και πάλι η φωτό:
Γιάννη,
δεν το περίμενα ότι ένα βαμβάκι μπορεί να κάνει ένα υγρό άνοστο και να επιφέρει στον περιορισμό αρωμάτων...

Edit: όλα αυτά με θερμοκρασία 420F με σύρμα Νίκελ.... θα το δοκιμάσω και σε Κάνθαλ και θα ενημερώσω!

Reaction score
5.879
Bασιλη για το συγκεκριμενο βαμβακι,λενε ολοι τα καλυτερα. Εχθες που πηγα να παρω βασεις,ειχαμε συζητηση με 2-3 ατομα στο καταστημα οπου ειχαν στημενους ατμοποιητες με αυτο το βαμβακι,και το προτεινουν ανεπιφυλαχτα μαζι με το Koh Gen Do
Μου ειπαν να παρω το No 2 και οχι το Νο1

Reaction score
8.905
Bασιλη για το συγκεκριμενο βαμβακι,λενε ολοι τα καλυτερα. Εχθες που πηγα να παρω βασεις,ειχαμε συζητηση με 2-3 ατομα στο καταστημα οπου ειχαν στημενους ατμοποιητες με αυτο το βαμβακι
εγώ με Νίκελ το δοκίμασα και το αποτέλεσμα ήταν τραγωδία....

το προτεινουν ανεπιφυλαχτα μαζι με το Koh Gen Do
δεν έχω άποψη γιαυτό (θα ήθελα να δοκιμάσω όμως), προς το παρόν δουλεύω με γιαπωνέζικο οργανικό βαμβάκι...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Βusardo και βαμβάκια "στο χαλαρό και καθόλου επιστημονικό"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος