Αυξάνονται οι ημέρες άδειας για τους γονείς δημοσίους υπαλλήλους

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Αυξάνονται οι ημέρες άδειας για τους γονείς δημοσίους υπαλλήλους

Τρία πουλά-
τριά πουλάκια κάθονταν...
Έχω μια ερώτηση για σένα Νίκο η οποία θα εκτροχιάσει τελείως το θέμα, και μια και η συζήτηση έχει ήδη ξεφύγει σε παραπλήσιο θέμα δεν θα στην κάνω.

VG

Reaction score
0
Θελω να δωσω στον εαυτο μου αδεια αλλα δεν μπορω...
Σκεφτομαι να με καταγγείλω στην επιθεωρηση εργασίας!

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Αυξάνονται οι ημέρες άδειας για τους γονείς δημοσίους υπαλλήλους

Εφόσον έχει επιλέξεις επάγγελμα συνειδητά, που δεν έχει ωράρια (αλήθεια γιατί;) τότε φυσικά διαλέγεις το πρώτο, αφού άλλωστε το έχεις διαλέξει ο ίδιος.
Ειδικά αν ο μισθός είναι παραπάνω από το βασικό και "καλύπτει" εν μέρει ή και παραπάνω από την αμοιβή που θα έπαιρνες για τις επιπλέον ώρες εργασίας.
Γιατί δεν έχει ωράρια;
Γιατί απλά κάποιες δουλειές πρέπει να γίνουν σήμερα. Πολλές φορές θα έπρεπε να τελειώσουν χτες.
Ο μισθός μου είναι πολύ πιο πάνω από τον βασικό. Και πολλές φορές πιο πάνω από πολλούς βασικούς μισθούς. Αλλά αυτό δεν το κατάφερα με το να σχολάω στις 5...
Με λίγα λόγια με εκμεταλλεύονται εν γνώσει μου. :happy_8:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Αυξάνονται οι ημέρες άδειας για τους γονείς δημοσίους υπαλλήλους

Έχω μια ερώτηση για σένα Νίκο η οποία θα εκτροχιάσει τελείως το θέμα, και μια και η συζήτηση έχει ήδη ξεφύγει σε παραπλήσιο θέμα δεν θα στην κάνω.
Αν με ρωτούσες, θα είχα κι εγώ μια απάντηση για σένα, αλλά εφόσον δεν θα με ρωτήσεις για να μην εκτροχιαστεί τελείως το θέμα, δεν θα σου απαντήσω κι εγώ για να μην εκτροχιαστεί τελείως το θέμα. :happy_9:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυξάνονται οι ημέρες άδειας για τους γονείς δημοσίους υπα

Αν με ρωτούσες, θα είχα κι εγώ μια απάντηση για σένα, αλλά εφόσον δεν θα με ρωτήσεις για να μην εκτροχιαστεί τελείως το θέμα, δεν θα σου απαντήσω κι εγώ για να μην εκτροχιαστεί τελείως το θέμα. :happy_9:
Το "Αν" γιατί είναι έντονο;
Και που ξέρεις τι θα σε ρώταγα;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Αυξάνονται οι ημέρες άδειας για τους γονείς δημοσίους υπαλλήλους

μα γιατι.. εκτροχιαστε το.. !!!!!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυξάνονται οι ημέρες άδειας για τους γονείς δημοσίους

Και που ξέρεις τι θα σε ρώταγα;
Δεν δουλεύουμε όλοι στο δημόσιο. :happy_9:

p.s. Άσε που έχω κάνει και μηχανοδηγός αμαξοστοιχίας... :crazy_10:

Reaction score
14
Απάντηση: Αυξάνονται οι ημέρες άδειας για τους γονείς δημοσίους υπαλλήλους

Το καλύτερο θα είναι να προσπαθήσει ο καθένας να κάνει το περιβάλλον εργασίας του καλύτερο αντιγράφοντας ΚΑΙ τα θετικά των υπολοίπων. Ας καταναλωθεί η ενέργεια στο θετικό και όχι στο κουτσομπολίστικο του θέματος δηλαδή "εμείς δουλεύουμε και οι άλλοι όχι, στο δημόσιο κάθονται... κλπ κλπ"

Τίποτα δεν ήταν έτοιμο και όλα έγιναν με αγώνες και διεκδικήσεις, πάντως όχι με πεσιμισμό, μισαλλοδοξία και τα συναφή.

Θεωρώ λοιπόν το μέτρο πάρα πολύ σημαντικό και θα πρέπει να γίνει προσπάθεια από όλους τους κλάδους να εναρμονιστεί και σε αυτούς. Η ανατροφή και παρακολούθηση των παιδιών είναι πάρα πολύ σημαντικό, ίσως πάνω από κάθε τι που αναφέρεται σε θέματα εργασίας και καριέρας.

Reaction score
3

Ελπίζω ότι δεν θα εκτροχίαζες τα βαγόνια ! !
Παρεπιμπτόντως, αύριο θα λείπω από τη δουλειά κι επομένως απο το AVSite.

Reaction score
1

Και γιατί να διεκδικήσεις;
Κι αν σε διώξουν από τη δουλειά σου,πως θα ξεπληρώσεις το Στεγαστικό;
Το καταναλωτικό;
Τον Κωτσόβολο;
Πως θα αλλάξεις προβολέα,αφού ο άλλος έχει παλιώσει(μέσα σ΄ένα χρόνο);
Πως θα πας hi διακοπές;
Πως θα αγοράσεις νέο κινητό;
Πως θα μπορείς να παραγγέλνεις "απ΄έξω" φαί;
Πως θα έχεις 9 ζευγάρια παπούτσια για τον Χειμώνα και άλλα τόσα για το Καλοκαίρι;
Αμ η συλλογή με τους δίσκους,τα cd και τα dvd? Πως θα τις μεγαλώσω;
Το αυτοκίνητο που πέρασαν 15 μήνες και πάλιωσε...δεν πρέπει να το αλλάξω;
Το καινούριο που θα πάρω,δεν πρέπει να του βάλω navigation,dvd,ενισχυτή,subwoofer,διαιρούμενα;
Και ας μη μιλήσω καλύτερα για τα "έξοδα" των παιδιών...

Άσε καλύτερα!!!
Κι εμένα στη μισθοδοσία μου γράφει "Νόμιμες αποδοχές,€ τόσο".
"Σύνολο αποδοχών,€ τόσο Χ 2"
Βέβαια το Χ 2,έχει μέσα και τις 3-4 τουλάχιστο ώρες υπερωρία που δουλεύω κάθε μέρα.
Άρα μετά από 12 ώρες δουλειά,πως να μπεις σ΄ένα σπίτι 70 τετραγωνικά,που να μαγειρέψεις,που να βγαίνεις έξω,που να βρεις χρόνο να διαβάσεις τα παιδιά σου,πως να πας διακοπές σε "Rooms to let"...

Reaction score
4

μα γιατι.. εκτροχιαστε το.. !!!!!!!!!!!!!!!!
Σου αρεσουν τα αιματα αιμοδιψη εεε ???

Ανωμαλαρα !!!

Αφηστε τους Δημοσιους να κανουν οτι θελουν ρε παιδια. Τι καθεστε και σκατε?
Συνδικαλισμος ωχ-αδελφισμος και ξερο ψωμι !!!

Λιγο τα δανεια απο Αγγλιες και απο Αμερικες που επαιρνε η Ελλαδα απο το 1950 και μετα, λιγο οι οι δαπανες για τους δημοσιους και οι μισθοι που τους εδιναν χωρις να βρισκουν αντικρισμα σε παραγωγικοτητα κτλ, λιγο οι υπεραριθμες προσληψεις Εεεεεεε...

Φτασαμε σαν χωρα στο τελμα η αλλιως στον πατο. Δεν εχει πιο κατω... :mad_3:

Η λυση ειναι το δημοσιο να δουλεψει σαν τον ιδιωτικο τομεα για να ειναι παραγωγικο.
Αν δουλεψει ο ιδιωτικος τομεας σαν το Δημοσιο χαθηκαμε!!!

Οποτε καταλαβαινουμε τι ειναι το σωστο και τι το λαθος...

VG

Reaction score
0
Το θεμα ειναι οτι υπαρχει ενα χασμα μεταξυ δημοσιου και ιδιωτικου τομεα,και η κυβερνηση με τετοιες αποφασεις το διευρύνει πανηγυρικα!Οι ιδιωτικοι υπαλληλοι δεν μπορουν παντα να παρουν τις αδειες τους, αλλα οι δημοσιοι θα παιρνουν και συμπληρωμα αφου τις εξαντλησουν!

Ελεος πια, ο Κινεζος δουλευει 12ωρο και 7ημερο (και αν παρει "φακελακι" θα δεις το κεφαλι του ελευθερο στην κεντρικη πλατεια),και εμεις στο τελος θα στελνουμε μονο ραδιοκύματα απο το κρεβάτι μας...

Ειναι σαφες οτι πρεπει να δουλεψουμε οπως ο ιδιωτικος τομεας (μπροστα στους Κινεζους τεμπεληδες ειμαστε ολοι),αλλιως θα καταληξουμε ολοι "τα γκαρσονια των ευρωπαιων" που ελεγε ο δασκαλος μου στο δημοτικο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.827
Απάντηση: Re: Αυξάνονται οι ημέρες άδειας για τους γονείς δημοσίους υπαλλήλους

Θελω να δωσω στον εαυτο μου αδεια αλλα δεν μπορω...
Σκεφτομαι να με καταγγείλω στην επιθεωρηση εργασίας!
Κι εγώ σκέφτομαι να μου κάνω απεργία αύριο και να μου ζητήσω αύξηση.
Θα πάρω ένα ξύλο με ένα πανώ και θα τριγυρνάω έξω από το μαγαζί μου, θα φωνάζω συνθήματα εναντίον μου και θα μου υποβάλω τα αιτήματά μου.
Κι αν τα δεχτώ μπορεί να μου δώσω αύξηση.
Εκτός αν με απολύσω.

Reaction score
4

Κι εγώ σκέφτομαι να μου κάνω απεργία αύριο και να μου ζητήσω αύξηση.
Θα πάρω ένα ξύλο με ένα πανώ και θα τριγυρνάω έξω από το μαγαζί μου, θα φωνάζω συνθήματα εναντίον μου και θα μου υποβάλω τα αιτήματά μου.
Κι αν τα δεχτώ μπορεί να μου δώσω αύξηση.
Εκτός αν με απολύσω.
Αμα σε απολυσεις ,ανοιξε ενα μαγαζι ιδιο με το δικο σου ακριβως απεναντι και πηγαινε εκει και δουλεψε να σου την σπασεις.:happy_8:

VG

Reaction score
0
Bγαλε βρωμα για τον εαυτο σου,οτι εισαι παιδεραστης και γυριζεις πορνό στο μαγαζι σου,μονο ετσι θα σε βγαλουν εξω wall_1

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.827

Ρε σεις καλές οι ιδέες σας.

Reaction score
0
‘‘ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ‘‘:

Το δεξί του πόδι έχασε 17χρονος εξαιτίας κωλυσιεργίας και γραφειοκρατίας των υπηρεσιών υγείας. Από το υπουργείο Υγείας διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό.

Ο 17χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Δικαίων Έβρου και από εκεί στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο η μεταφορά του καθυστέρησε, καθώς δεν υπήρχε συνοδός γιατρός.

Όταν με καθυστέρηση έφτασε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διαπιστώθηκε πως και οι τέσσερις αγγειοχειρουργοί έλειπαν με άδεια.

Με 12 ώρες καθυστέρηση ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου ύστερα από πολύωρη επέμβαση οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν πλέον πολύ αργά, με αποτέλεσμα το αγόρι να χάσει το πόδι του.

Newsroom ΔΟΛ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γι αυτά οι κηφήνες δεν βγαίνουν να διεκδικήσουν τίποτε. Ούτε απεργίες, ούτε πορείες κάνουν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.410
Members
38.559
Νεότερο μέλος
173panos