Αυριο...

Το επομενο βημα στην βιντεοπροβολη θα ειναι...

• Laser

Votes: 16 36,4%
  • 3D

Votes: 13 29,5%
  • Ολογραφικο

Votes: 5 11,4%
  • Ολα μαζι

Votes: 3 6,8%
  • Κανενα απο τα παραπανω

Votes: 7 15,9%

• Total voters
    44

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Αυριο...

Αντε παλι τα ιδιαααα! ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑΝ !!! Μαζευτειτε μπρε!

Zoglair:Κάνεις στάση στο ξενοδοχείο "Τα Αστέρια", καρφώνεις δύο πασαλάκια, απλώνεις το γαμπριάτικο σεντόνι με gain .8 και μπορντούρα Λουδοβίκος ο ΧΙ, και απολαμβάνεις θερινό σινεμά!

Ναι ναι! τα...αιματα (της πρωτης νυχτας!) θα εχουν...ξεπλυθει;

Reaction score
0
Διαβαζοντας τις απαντησεις μετα το post του Ψειρα, αναρωτιεμαι το εξης :

Μονο αυτος και εγω βλεπουμε σαν το κυριο πλεονεκτημα των προβολεων το μεγαλο μεγεθος που σου δινουν στην εικονα σε σχεση με το κοστος τους?

ΥΓ: Ειπα το κυριο , οχι το μοναδικο.
ΥΓ2 : Δεν ξερω αν θα βγουν τεραστιες τυλιχτες OLED σε προσιτες τιμες, αλλα σιγουρα αν μου δινανε μια SED 100" σε λογικη τιμη δε θα σκεφτομουνα ουτε καν τον προβολεα, και να μου τον χαριζανε.

Reaction score
0
Υπολογιζε σε 10 με 15 χρονια θα ειναι κοντα μας, μεχρι τοτε βεβαια θα εχουμε κορυφαιους προβολεις τριπιτσικους με τουλαχιστον 7680χ4320 και με 33 εκατομμυρια πιξελακια να μα δινουν τελεια εικονα,
ενω οι ολογραφικοι προβολεις θα ειναι στην αρχη τους με ολες τις παιδικες ασθενειες, πχ χαμηλη αναληση, οχι πλουσια χρωματα κ.λ.π.

Ολα αυτα που αναφερω, ειναι φυσικα δικες μου εκτιμησεις.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εγω laser ψηφισα. Κι αυτο, γιατι πιστευω οτι θα κανει ΤΗΝ διαφορα στην ποιοτητα εικονας απο τις ηδη υπαρχουσες τεχνολογιες. Απειρη αναλυση, λογος πλευρων κατα το δοκουν, απειρη αντιθεση και τρομακτικη φωτεινοτητα (Θα μπορει να προβαλλει ακομα και σε μαυρη οθονη). Ακομα και στο 3D, το laser θα κανει την διαφορα, αφου θα μπορει να αυξομειωνει την αποσταση της δεσμης απο την οθονη αναλογα την περισταση, με αποτελεσμα την καλυτερη ολογραφικη ψευδαισθηση...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: Αυριο...

Υπολογιζε σε 10 με 15 χρονια θα ειναι κοντα μας, μεχρι τοτε βεβαια θα εχουμε κορυφαιους προβολεις τριπιτσικους με τουλαχιστον 7680χ4320 και με 33 εκατομμυρια πιξελακια να μα δινουν τελεια εικονα,
ενω οι ολογραφικοι προβολεις θα ειναι στην αρχη τους με ολες τις παιδικες ασθενειες, πχ χαμηλη αναληση, οχι πλουσια χρωματα κ.λ.π.

Ολα αυτα που αναφερω, ειναι φυσικα δικες μου εκτιμησεις.
10 με 15 χρονια; χμ για να κανω την προσθεση ...Βρε μεγαλε δεν συμφερει, κανε μια καλιτερη προσφορα εεεε, προβλεψη ηθελα να πω!
Παντως οντως σας ζηλευω γιατι θα δειτε θαυμαστα πραγματα οι νεωτεροι (εμεις θα τη ...δουμε αλλιως!)

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Αυριο...

10 με 15 χρονια; χμ για να κανω την προσθεση ...Βρε μεγαλε δεν συμφερει, κανε μια καλιτερη προσφορα εεεε, προβλεψη ηθελα να πω!
Παντως οντως σας ζηλευω γιατι θα δειτε θαυμαστα πραγματα οι νεωτεροι (εμεις θα τη ...δουμε αλλιως!)
Παντως μικροδειχνεις στο αβαταρ...:happy_5:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυριο...

Παντως μικροδειχνεις στο αβαταρ...:happy_5:
Εχεις δικαιο...ειναι η πιο προσφατη που εχω (και χωρις...Photoshop!!!!). Μιλ μερσι - που λενε!

minas

Πισιά
Reaction score
4.432
Κι η δική μου ψήφος πήγε στο laser.
Σαν τεχνολογία δημιουργίας εικόνας έχει την μεγαλύτερη ορμή ανάπτυξης αυτή τη στιγμή.
Από την άλλη, το 3D και η ολογραφία μπορούν κάλλιστα να βασιστούν σε τεχνολογία laser, οπότε δε νομίζω ότι είναι ανταγωνιστικές οι 3 επιλογές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.708