Αυτοί που μένουν........

Reaction score
51
Όσοι από εμάς σηκώθηκαν ή άνοιξαν την πόρτα και σκέφτηκαν «ουφ, παρατρίχα».
Ακόμα και όσοι κυκλοφορούν και δεν χρειάστηκαν μέχρι τώρα την τύχη της στιγμής.
Για όλους μας λοιπόν, το ακόλουθο video μέσα σε 5' μας λέει πολλά.....

[YOUTUBE]Z2mf8DtWWd8[/YOUTUBE]

Reaction score
28.458
Απάντηση: Αυτοί που μένουν........

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΑ 36 ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΝΤΕΡΑΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ 150......
3 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ 525.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.244

Εκπληκτικό βιντεο!!

Μερικοί δεν έχουν ιδέα πως είναι καν να βρεθείς στο νοσοκομείο.
Σαν τραυματίας ή σαν συνοδός τραυματία.

Reaction score
1

Δυστυχώς κάθε μέρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάθε λογής βλάκα, που κατά ένα παράξενα δογματικό τρόπο έχει δικαίωμα ζωής & θανάτου πάνω μας.

-"ήπια λίγο παραπάνω"
-"δεν σε είδα"
-"έτρεχες"
-"έβγαλα φλας"
-"άσε ρε φίλε που δεν ξέρω να οδηγώ"

Ο κατάλογος τέλος δεν έχει, έχει άλλη βαρύτητα όμως να τ' ακούς όρθιος, άλλη ξάπλα στον δρόμο η στο νοσοκομείο.

Καλέ μου φίλε Γιάννη, σε 1000ευχαριστώ για όλα, κυρίως όμως για την ανεκτίμητη φιλία σου.

Reaction score
19

Επειδή ταξιδεύω αρκετά έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Το ποιο τραγελαφικό συμβάν όμως συνέβη σε φίλο δικυκλιστή. Βρισκόταν στην άνοδο της Κηφισίας και κινούταν με σχετικά μικρή ταχύτητα στο δεξί τμήμα κυκλοφορίας όπου του πετάχτηκε από στοπ ένα ΙΧ. Μετά από ένα ζεϊμπέκικο πάνω στη μηχανή ίσα που το ΙΧ του γρατζούνισε το πόδι. Κατέβηκε λοιπόν να ζητήσει το λόγο από τον υπέργηρο οδηγό, η απάντηση στην ερώτηση "μα καλά πως πετάγεσαι έτσι, δεν είδες το ΣΤΟΠ?" ήταν η ατάκα: "η γυναίκα μου μου είπε"!

Αναφέρω ένα αστείο συμβάν γιατί από τα άλλα έχουμε μπουχτίσει.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
871

Βλέποντας αυτά τα βίντεο λες, τι ωραία είναι να πηγαίνω σιγά!!!

Reaction score
5

To βίντεο δεν είναι στα πλαίσια εκστρατείας για οδική ασφάλεια, αλλά νομίζω δίνει το μήνυμα .... και αναδεικνύει -κατά την άποψή μου και παρά τις ενστάσεις για μη ρεαλιστικές συνθήκες, αφρενάριστο κλπ- πως τα (συντηρητικά) αστεράκια των δοκιμών, πολλές φορές, εμπεριέχουν μάρκετινγκ και ψεύτικη αυτοπεποίθηση στους ''καταναλωτές'' υψηλά βαθμολογημένων αυτοκινήτων ....

Ford Focus 120mph(193km) Crash Test

Last edited by a moderator:

Reaction score
28.458

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΙΤΑ.

Reaction score
5

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΙΤΑ.
Αυτό ακριβώς εννοώ....
Καλό λοιπόν θα ήταν να το έχουν στο νου τους, όσοι ανεβαίνουν τις ΕΟ με 240+ με τα γρήγορα καινούργια ''ασφαλή'' χάτσμπακ τους....

Reaction score
28.458

ΠΡΑΓΜΑΤΙ! Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΚΤΩ Η ΔΕΚΑ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΥΧΗΣ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.680
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts