Αυτο ειναι το Κ800(Wilma)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

H παραπανω φωτογραφια κυκλοφορησε απο ενα γερμανικο site μεσω του esato
και υποτιθεται πως παρουσιαζει το πολυαναμενομενο Κ800 με κωδικη ονομασια Wilma , της Sony Ericsson.

Περισσοτερα εδω:
http://www.telefon-treff.de/showthr...1a0f3&threadid=206867&perpage=15&pagenumber=2

παντως κουκλι 3.2 megapixel , ετσι? :wink:

Reaction score
3
Αυτό δε θα με χάλαγε για αναβάθμιση του Κ750.
Αλλά....Wilma ρε παιδίμ'?
Χάθηκε ένα....Persephone ας πούμε?

V

VIDEOMIX

Guest
Το ανακάλυψες θείο,ε;
Μιλάμε για πολύ κινητό. Φοβερή οθόνη και μεγάλη, στέρεο ήχος και πολλές άλλες βελτιώσεις.
Αντίο P990.

V

VIDEOMIX

Guest
Έρχεται το απίθανο 3G K800.
Το ανακοίνωσε και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Ελπίζω σε νορμάλ τιμή ωστε να το "χτυπήσω".

Reaction score
174
Όλα καλα, εκτός από το βίντεο..... πιο χάλια δεν γινόταν, βελτίωση μηδέν, ακόμα 176χ144.. κρίμα !!!!

V

VIDEOMIX

Guest
giotamike said:
Το καλό πράμα αργεί...(ευτυχως)... :lol:
Το κακό όμως είναι οτι όταν ανακοινώθηκε ήταν στην κορυφή της τεχνολογίας, ενώ όσο αργεί τα ανταγωνιστικά μοντέλα εξοπλίζωνται σε βαθμό τέτοιο που τελικά το 990 δεν θα έχει κάτι το ιδιαίτερο. :?

V

VIDEOMIX

Guest
Nikos_s3 said:
434 ευρώ θα πουλάει το Κ800ι η ΤΙΜ...:)
Το περίμενα ποιό ψηλά. Καλή τιμή λοιπόν. Αραγε, θα δινει και καμμια καλή m.stick;

Reaction score
0
Επίσης είδα ότι θα υπάρχει και το 790 το οποίο θα είναι το ίδιο χωρίς το 3G.
Άρα πιο φτηνό. Το θέμα είναι θα το φέρουν;;;

Εγώ προσωπικά χέστ...κα για το 3G

GTX

Reaction score
39
Το χτύπησα την Παρασκευή με το που βγήκε (επιτέλους έπεσε καλά η ημερομηνία ανανέωσης του εταιρικού συμβολαίο με την κυκλοφορία του κινητού που ήθελα, πέρσι δε μου έκατσε καθόλου καλά).
Μπορώ να πω οτι δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος όσο θα έπρεπε. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει βέβαια το μισητό Vodafone live που φοράει το κινητό (έκανα οτι μπορούσα για χωρίς αλλα δεν). Να πω οτι έχω ξενερώσει απίστευτα με τη Vodafone και θα φάνε επιστολή διαμαρτηρίας (όχι οτι θα ιδρώσει το αυτί τους). Και εξηγούμαι, τιμή του κινητού στο πλαίσιο χωρίς vodafone live και μ@λ@κιες 450euro, τιμή στη Vodafone 500euro :shock: :shock: Πως γίνεται το branded κινητό να είναι ακριβώτερο απο το κανονικό????? και εκτός αυτού το κινητό μέσω της Vodafone έρχεται χωρίς το memory stick (64ΜΒ)!!!! Εδώ να πω κιόλας οτι στο Πλαίσιο το memory stick micro 1GB έχει 65euro. Ε όχι ρε φίλε, ΚΑΙ πιο ακριβό ΚΑΙ Vodafone live και χωρίς memory stick!!!

Εγω του χρόνου θα κάνω οτι μπορώ να πάρουμε το συμβόλαιο απο τη Vodafone δε μπορώ άλλο το νταβατζηλίκι τους :x :x :x

Δε ξέρω αν φταίει το vodafone live αλλά μέχρι τώρα το κινητό έχει κολήσει 4-5 φορές, θα το δω λίγες μέρες ακόμα και μετά θα πάω στην Ericsson μπας και κάνουν τίποτα με το vodafone live αλλιώς θα ζητήσω αντικατάσταση.

V

VIDEOMIX

Guest
Καλά που το έγραψες. Και είχα σκοπό να κάνω την αναναίωση η οποία πέφτει τον Αύγουστο σε μένα.
Βούρ για ΤΙΜ με μεταφορά αριθμού λοιπόν.
Αλήθεια, πές μας για το κινητό τυχερούλη κάτοχε. 8)

Reaction score
457
η ΤΙΜ το έχει ήδη τιμολογήσει 434 ευρώ, και αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες στα καταστήματά της..:)

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν το πρόβλημα με τα κολλήματα μάλλον λύθηκε. Γενικά κόλλαγε και καθυστερούσε όταν πήγαινα να αλλάξω κάτι στις επαφές μου, αυτό τελικά γινόταν γιατί για κάποιο λόγο είχε προεπιλεγμένο να αντιγράφει τα πάντα στη SIM. Το ανακάλυψα όταν κάποια στιγμή μου πέταξε μήνυμα οτι η SIM είναι full ενώ δε την χρησιμοποιώ καθόλου :shock: Έτσι έψαξα και βρήκα την επιλογή και το απενεργοποίησα, τώρα όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και χωρίς κολλήματα.

Αύριο θα βάλω πιο ολοκληρωμένο review.

Και η ΤΙΜ πιο φτηνά ε?? Μπράβο στη Vodafone που βρίσκει κορόιδα σαν κι εμένα και πουλάει branded κινητά πιο ακριβά απο τα non branded :x :x Αν είναι δυνατόν!!! Του χρόνου ομως δε θα τους χαριστώ ξανά, προτιμώ να χάσω την επιδότηση άμα είναι να σταματήσει το ξεζούμισμα εδώ. Άσε που έχουν και τη χειρότερη κάλυψη απ'όλους.

V

VIDEOMIX

Guest
Eαν κάνω μεταφορά φέτος, χάνω την επιδότηση αλλα πριμοδοτούμε απο τον νέο φορέα απ'ότι ξέρω. Οπότε, μην χαλιέσαι. Σχεδόν μια η άλλη θα σού'ρθει.

Υ.Γ. Νικολάκη, πάλι χάθηκες. Καλό καλοκαίρι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.712
Έχω τη συγκεκριμένη συσκευή 10 μέρες τώρα και έχω μόνο θετικά σχόλια να κάνω.

Εντάξει υπάρχουν 1-2 πράγματα που ενοχλούν , όπως το τελικό "ς" που ακόμα η Sony Ericsson το έχει στους είδικούς χαρακτήρες, αλλά είναι μηδαμινά σε σχέση με τα προτερήματα.

Για το συγχρονισμό με το PC προτιμώ το MyPhoneExplorer ( http://www.fjsoft.at/ ) κι όχι το PC Suite της Sony Ericsson. Είναι πολύ πιο ελαφρύ και γρήγορο.

Η οθόνη είναι η καλύτερη που έχω δει σε κινητό μέχρι στιγμής. Άριστη ευκρίνεια και φυσικότατα χρώματα για οθόνη αυτού του μεγέθους.

Η camera του είναι καλή (3.2 mega pixels είναι αυτά) με πλήθος ρυθμίσεων (έχει μέχρι και σταθεροποίηση εικόνας!) , μόνο που οι φωτογραφίες δείχνουν λίγο "ψεύτικες" στο φυσικό τους μέγεθος στο PC. Σα να έχουν επεξεργαστεί πολύ ελαφρά με κάποιο φίλτρο. Αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας, κινητό είναι κι όχι SLR. Το αναφέρω, μόνο και μόνο, επειδή δεν είδα μεγάλες διαφορές σε σχέση με το K750, ανάλογες με την αύξηση της ανάλυσης.

Στις λίγες μέρες λοιπόν που το χρησιμοποιώ κατάφερε να με κάνει να παρατήσω τις άλλες συσκευές μου. Το QTEK 9100 που ενώ είχε τα πάντα, είχε απαράδεκτη ποιότητα κατασκευής και ήταν πολύ αργό, είναι μόνιμα πια στο αυτοκίνητο για χρήση του Destinator.
Το Samsung D600, το αγαπημένο μου μέχρι την έλευση του Κ800i, το έδωσα στη γυναίκα μου.

Ένα hint για όσους έχουν ή πάρουν το K800i. Ρυθμίζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης από το 100% στο 80%, με ελάχιστη οπτική διαφορά, κερδίζουμε γύρω στο 50% στη διάρκεια της μπαταρίας από φόρτιση σε φόρτιση.

Αν έχετε κάποια ερώτηση ευχαρίστως θα απαντήσω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead