Αυτο ειναι το Κ800(Wilma)

Reaction score
2
Άρα 30fps στο video δεν... :x
Βέβαια, αν δεν βελτιωθεί και η ανάλυση (τουλάχιστον στα 320Χ240) και πάλι το video δε θα είναι κάτι το ιδιαίτερο (απλά θα έχει φυσική κίνηση και όχι αργή).

Reaction score
73
Ρε συ Κωστή (και οι υπόλοιποι)
τελικά δεν ξέρω τι να πάρω....
το 990 βλέπω ένα κάρο προβλήματα,
το 800 δεν είναι pda (γιά το βίντεο δεν νοιάζομαι)

μήπως να πάρω qtec htc ?

GTX

Reaction score
39
Αφού με πολέμησε όσο μπορούσε το κάκιστο ως συνήθως software της SE κατάφερα να συνδεθεί το κινητό με το πρόγραμμα που κάνει την αναβάθμιση για να διαπιστώσει οτι έχω το latest firmware. Έλα ομως που δεν το χει! :shock:
Προφανώς δεν έχει βγει ακόμα καινούργιο firmware για τα vodafone live :? Λέτε να πατήσω πάνω σ'αυτό και να πάω σε κανένα service και να τους ψήσω να μου περάσουν το κανονικό καινούριο?

Reaction score
0
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Το πήρα πριν 5 μέρες. Πραγματικό εύχρηστο και με φωτογραφική μηχανή μοναδική για την κατηγορία του.Φοράει το firmware R1ED001 άρα το τελευταίο απ΄ότι διαβάζω. Το μόνο προβληματάκι που αντιμετωπίζω είναι οι φωνητικές κλήσεις.Συγκεκριμένα, όταν πατώ τα βελάκια για να ενεργοποιηθεί η φωνητική κληση, προφέρω το όνομα αλλά δεν ακούω την επανάληψη που επιβεβαιώνει ότι καλεί τελικά το σωστό όνομα. Πρέπει να κολλήσω το ηχείο στο αυτί για να ακούσω τον τόνο έναρξης(το σημείο δηλ που πρέπει να μιλήσω)και την επανάληψη του ηχογραφημένου ονόματος την ακούω τόσο χαμηλά στη full ένταση που με δυσκολεύει ιδιαίτερα. Της κόρης μου αντίθετα που έχει το w800 ακούγεται πολύ δυνατά η επιβεβαίωση του ονόματος. Μπορεί κανείς να τσεκάρει στο δικό του κινητό τι γίνεται;Μήπως είναι bug του νέου firmware ή φταίει τίποτα άλλο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt