Αυτό που μπαίνει…και άλλες αφελής ερωτήσεις

Reaction score
0
Αυτό που μπαίνει…και άλλες αφελής ερωτήσεις

Άντε, το έστησα το πρώτο μου 5.1…της πλάκας βέβαια…αλλά 5.1.
Είναι ένα LG LH-T360SE
(Μεγάφωνα LH-Τ360, Ηχεία: LHS-36SES, LHS-36SEW)
300W output power
  • 45W x 2 Front speakers
  • 45W Centre speaker
  • 45W x 2 Back speakers
  • 75W Subwoofer
1. Η πρώτη ερώτηση αφορά το πίσω αριστερό ηχείο(RL) (εξ’ου και το “αυτό που μπαίνει”). Για να σας βοηθήσω έφτιαξα ένα σχεδιάγραμμα με τις πιθανές θέσεις. Που νομίζετε ότι πρέπει να τοποθετηθεί (έχετε υπόψη ότι στο ανακλινδρο και τα κύριο λόγο θα είμαι εγώ ξάπλα και δεν θα κάθονται σε όλο το μήκος του.) Γενικά σαν setup τα ηχεία είναι σωστό? (το κεντρικό ηχείο δεν το έβαλα καθώς είναι κάτω από την TV).

2. Καμιά πρόταση για τις ρυθμίσεις? Προφανώς όλα τα δηλώνω μικρά αλλά από db?
3. Απόσταση: Τι εννοεί ο ποιητής. Την φυσική απόσταση από τον ενισχυτή σε ευθεία? Την απόσταση από το αυτί μου? Ή το μήκος του καλωδίου που είναι 10 μέτρα διπλωμένο.
4. Το RL ( το σκασμένο όλο προβλήματα δημιουργείwall_1) είναι συνδεδεμένο από τον ενισχυτή σε πρίζα τοίχου (ναι, έχει και πρίζες ρεύματος δίπλα) και βγαίνει σε άλλο σημείο που συνδέετε με το καλωδίου του ηχείου. Τουτέστιν...πολλές απώλειες. Με βάση αυτό μήπως θα είχα καλύτερη απόδοση με κάποια ασύρματα (αυτό ισχύει μόνο για την θέση RL3, για τις άλλες θα μπορούσα να έχω και ένα μακρύ καλώδιο απευθείας στον ενισχυτή).

Αυτά το ολίγα...άντε καλή Κυριακή σε όλους. :happy_4:

Attachments

Reaction score
62
Έτσι όπως το κόβω, η καλύτερη θέση είναι πίσω απο το ανάκλινδρο,στη θέση 2. Όσο για τα πίσω, πάρε ασύρματα να κάνεις τη δουλειά σου!!

Reaction score
0
Έτσι όπως το κόβω, η καλύτερη θέση είναι πίσω απο το ανάκλινδρο,στη θέση 2. Όσο για τα πίσω, πάρε ασύρματα να κάνεις τη δουλειά σου!!
ρε συ Δημήτρη, κάνουν δουλειά τα ασύρματα;

Reaction score
62
ρε συ Δημήτρη, κάνουν δουλειά τα ασύρματα;
Δεν είμαι υπέρ των ασύσματων, αλλά αν είναι να τραβάς χιλιόμετρα καλωδίων, είναι αναγκαία λύση. Γενικά δεν θα έχει πρόβλημα με ασύρματα!!!

Reaction score
0
Δεν είμαι υπέρ των ασύρματων, αλλά αν είναι να τραβάς χιλιόμετρα καλωδίων, είναι αναγκαία λύση. Γενικά δεν θα έχει πρόβλημα με ασύρματα!!!
προτιμώ τα χιλιόμετρα να σου πω την αλήθεια. Ειδικά να τα απλώνω μόνος μου.. :crazy_3:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef