- Reaction score
- 144.097
Ο γιαμάχας "τά'παιξε";
"Παλιοντιβιντοντιτζιταλοφρίκουλα" ... καλό, ε;
"Παλιοντιβιντοντιτζιταλοφρίκουλα" ... καλό, ε;
Θέλει τέχνη αυτό... Τα φέρνω 15 εκατοστά εμπρός την ημέρα. Είμαι στο 1,10μΦοβερό χρώμα πραγματικά!!!
Τα φέρνεις ένα μέτρο πιό μπροστά ή θα χρειαστείς... δικηγόρο?
Λες να τον βάλω αυτόνε να σπάσουμε πλάκα?...Ο γιαμάχας "τά'παιξε";
Ακριβώς αυτό θα πάρω: Κανένα πικάπΆντε, με γειά σου. Καιρός να πάρεις και κανένα πικάπ. Παλιοντιβιντοντιτζιταλοφρίκουλα.
Ωραία ιδέα!!Ωραια ειναι ,μια και μπαινουν στην πριζα βαλτους και λαμπακια και θα εχεις christmas tree σε stereo!!!!!!!!!!
Επιβαρύνεις τη θέση σου εσύ!Σπύρος Μπλάτσιος said:άκου εκεί, ηχεί που μπαίνουν στην πρίζα χωρίς να είναι ενεργά...
πρόσεχε τις διακοπές ρεύματος από δω και πέρα μην σου καούν τα ηχεία χαχαχαχα....
Ευχαριστώ! Έλα να ακούσουμε παρέα φιλαράκι να σε κάνω παραβανόσκυλοΚαλές ακροάσεις!
Τώρα θα νομίζεις ότι κάνω πλάκα αλλά το μπάσσο τους είναι υπέρ αρκετό για μουσική και τον χώρο μου (30 τμ). Οι εντάσεις επίσης υπέρ αρκετές.Ρε σύ,ΜΠΑΣΣΟ έχουν......![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Και τι ακους και εχουν μπασσο?Γρηγοριανες μονωδιες? :mrgreen:Τώρα θα νομίζεις ότι κάνω πλάκα αλλά το μπάσσο τους είναι υπέρ αρκετό για μουσική και τον χώρο μου (30 τμ). Οι εντάσεις επίσης υπέρ αρκετές.Ρε σύ,ΜΠΑΣΣΟ έχουν......![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τζετ σκι!![]()
Και τι ακους και εχουν μπασσο?Γρηγοριανες μονωδιες? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Και τι ακους και εχουν μπασσο?Γρηγοριανες μονωδιες? :mrgreen:
Μίλησε και ο φον Κάραγιαν με την ρόμπα:
![]()
Όχι αλλά το "Γιάννη μου το μαντήλι σου", έχει κάτι μποτιές κάτσε καλά. Για να μην μιλήσω για τον πόνο στο στομάχι που σου προκαλεί το χαμηλό της λύρας στα ποντιακά.![]()
![]()
- Άντε ρε σε κάνα γιατρό να κοιτάξεις τα αυτιά σου, χαϊεντό-ρομπα κουτίσια! :mrgreen:![]()
![]()
Μην το παρακανεις.Θέλει τέχνη αυτό... Τα φέρνω 15 εκατοστά εμπρός την ημέρα. Είμαι στο 1,10μΦοβερό χρώμα πραγματικά!!!
Τα φέρνεις ένα μέτρο πιό μπροστά ή θα χρειαστείς... δικηγόρο?![]()
![]()
188cm X 35cmΑ!! Τι διαστασεις εχουν ?
Υψος - Πλατος?