'Αψογη αντιμετώπιση από την Telectron S.A.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484
Θα ήθελα να πω δημόσια ένα ευχαριστώ στην Telectron S.A. και ιδιαίτερα στον κο Έκτορα Piskioul, σχετικά με ένα πρόβλημα που είχα με την AMOI Elite 42" . Έγινε άμεση αντικατάσταση της TV χωρίς καμιά παραπάνω κουβέντα κι όλα αυτά εντός 24 ωρών.
Μπορεί κι άλλες εταιρείες να έκαναν το ίδιο, αλλά όχι με τόσο συνοπτικές διαδικασίες. Πρέπει το δίκαιο του πελάτη να θεωρείται δεδομένο και να μην πρέπει να δίνει εξετάσεις για να το αποδείξει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484
Το πρόβλημα ήταν (αρχικά) τρία "κολλημένα" subpixels στο λευκό χρώμα. Σε κανονικές συνθήκες δε θα ήταν καν ορατά, αλλά τα συγκεκριμένα ήταν διαδοχικά, το ένα δίπλα στο άλλο και σχημάτιζαν μια φωτεινή κουκίδα σε οποιοδήποτε σκοτεινό Background.
Πάλι, ως θεατής ήταν σχεδόν αδύνατον να τα εντοπίσεις, αλλά εγώ που ήξερα που είναι, κοίταγα ( ή ακριβέστερα έψαχνα) αυτά αντί την ταινία.
Η αντιπροσωπεία χωρίς πολλές ερωτήσεις προσφέρθηκε αμέσως να αντικαταστήσει την TV. Κι ενώ ήμουν ευχαριστημένος που για πρώτη φορά είχα από εταιρεία του χώρου τη σωστή αντιμετώπιση, ήρθε το δεύτερο πρόβλημα. Βλέποντας μία τελευταία ταινία με τη συγκεκριμένη TV, ακούστηκε ένας υπόκωφος ήχος από τη πίσω πλευρά της και έπεσε η ασφάλεια του σαλονιού. όταν τη σήκωσα διαπίστωσα ότι η AMOI είχε "πεθάνει". Μάταια ανοιγόκλεινα τον διακόπτη on/off . Τίποτα. Συμπέρανα ότι μάλλον κάηκε το τροφοδοτικό της. Βέβαια, έτσι κι αλλιώς, είχε ήδη δρομολογηθεί η αντικατάσταση της τηλεόρασης και δεν στεναχωρήθηκα περαιτέρω.
Σήμερα το πρωί ήρθε ο "αντικαταστάτης" κι όλα διορθώθηκαν.

Reaction score
385
Σου εύχομαι να την χαρείς και με το παραπάνω.
Υ.Γ Μακρυά από μας τέτοια προβλήματα .φτου φτου!! :p

Reaction score
298
Για τον καινούργιο ασφαλειοπίνακα γιατί δεν λες? Για τα σπασμένα τζάμια? Για τους καπνούς? Για την ρήξη τυμπάνου?

Reaction score
14
RDoherty said:
Για τον καινούργιο ασφαλειοπίνακα γιατί δεν λες? Για τα σπασμένα τζάμια? Για τους καπνούς? Για την ρήξη τυμπάνου?
για λεει? :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484
RDoherty said:
:lol: :lol: :lol:

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει συνωμοσία...
Οι κινέζοι θέλοντας να εκδικηθούν τους δυτικούς, πρώτα τους παίρνουν τα λεφτά και μετά ενεργοποιούν την κρυφή βόμβα μέσα στις AMOI.

Reaction score
298
Το γνωστό σχέδιο "Να καθαρίσουμε τους γουρλομάτηδες" (έτσι μας λένε).

Reaction score
14
άραγε... οι Κινέζοι (και δή οι σχιστομάτηδες) βλέπουν καλύτερα σε 16:9 ή ακόμα καλύτερα σε φούλ Cinemascope?

Reaction score
0
xfader said:
RDoherty said:
:lol: :lol: :lol:

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει συνωμοσία...
Οι κινέζοι θέλοντας να εκδικηθούν τους δυτικούς, πρώτα τους παίρνουν τα λεφτά και μετά ενεργοποιούν την κρυφή βόμβα μέσα στις AMOI.
Βρε μπας και επαιζε το "Asian Girls ΧΧΧ" και δεν αντεξε η AMOI στα 1080p και "αναψε"? :lol: :lol:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.484
Andrew said:
Βρε μπας και επαιζε το "Asian Girls ΧΧΧ" και δεν αντεξε η AMOI στα 1080p και "αναψε"? :lol: :lol:
Ασιάτισες σπίτι μου; :shock: Και σε πορνό; :shock: Ιεροσυλία!
Μόνο Californian girls με πολλές μετατροπές! 8)
Είμαι ρατσιστής με αυτούς τους λαούς, τι να κάνουμε...
Εδώ με την AMOI και αισθάνομαι σαν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν που υιοθέτησε μαυράκι... :lol:

Reaction score
0
xfader said:
Andrew said:
Ασιάτισες σπίτι μου; :shock: Και σε πορνό; :shock: Ιεροσυλία!
Μόνο Californian girls με πολλές μετατροπές! 8)
Είμαι ρατσιστής με αυτούς τους λαούς, τι να κάνουμε...
Εδώ με την AMOI και αισθάνομαι σαν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν που υιοθέτησε μαυράκι... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟ PIXEL ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ AMOI ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ.
ΦΟΒΑΜΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΠΕΣΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PIXEL KAMMENA.
ΔΩΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.(Η ΕΠΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ Κο ΕΚΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ)

Reaction score
0
Νομίζω με το τηλεχειριστήριο δε πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Απλά θέλει καλή σκόπευση στο κάτω δεξιό μέρος της τηλεόρασης. Εχει μικρή γωνία εκπομπής σήματος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef