Αύξηση κερδών για την Πλαίσιο Computers

Reaction score
26
Πάνω στο «μοντέλο» της βελτιωμένης κερδοφορίας παρά την πτώση των πωλήσεων κινήθηκε στο α’ εξάμηνο του 2012 η Πλαίσιο Computers. Η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς, όπου η εταιρεία είδε τα καθαρά κέρδη της να αυξάνονται κατά 26% -σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2011- στα 3,4 εκατ. ευρώ παρά τη μείωση των πωλήσεων της κατά 15,5% στα 132,945 εκατ. ευρώ από 157,382 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) μειώθηκαν κατά 4,8% στα 6,14 εκατ. ευρώ. Το ολοκληρωμένο άρθρο περιέχει ακόμη 1.412 bytes...

Πηγή: myphone.gr

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Αύξηση κερδών για την Πλαίσιο Computers

από τη μύγα ξίγκι......
γαλέρα....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.417

Για να το πετύχει όμως αυτό, από κατάστημα τεχνολογίας έγινε λαϊκή αγορά κινέζικων προϊόντων.

Reaction score
7.110

και σε μια αγορα που ουσιαστικα δεν εχει αντιπαλο,τα αντιστοιχα καταστηματα η εκλεισαν ή ειναι σα να μην υπαρχουν ουσιαστικα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.868

Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου: τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ήταν 6,14 εκ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη ήταν 3,4 εκ. ευρώ, δηλαδή ποσοστό καθαρού κέρδους 2,5%. Θα έπρεπε να παρουσιάσει ζημίες για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι?

Φυσικά συμφωνώ με το σχόλιο του xfader περί λαϊκής αγοράς κινέζικων προϊόντων.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.417

Πάντως ακόμα το προτιμώ για τα ελάχιστα επώνυμα προϊόντα που μπορώ να βρω σε ανταγωνιστική τιμή. Στα θέματα εγγύησης είναι ακόμα αξιόπιστο και δεν χρειάζεται να τρέχεις στην αντιπροσωπεία για να βρεις το δίκιο σου. Βοηθάει βέβαια που είμαι παλιός καλός πελάτης και έχω μια καρτέλα ΝΑΑΑ! :105:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Γνωρίζω το μαγαζί για πάνω από 20 χρόνια και μάλιστα ξέρω καλά αρκετούς πρώην και νυν εργαζομένους, βέβαια καταλαβαίνεις πολλά πράγματα από τις συναλλαγές και το σέρβις.
Εδώ και 3 χρόνια δεν έχω αγοράσει τίποτα από το συγκεκριμένο....
Αν αρχίσω να γράφω για το σέρβις θα γεμίσω αρκετές σελίδες....

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp