Α ρε σκόνη!!!

Reaction score
62
Σκόνη αυτός ο διάολος!!! Αλήθεια τί σχέση έχετε μ' αυτή, όσον αφορά τις συσκευές σας?? Την ξεφορτώνεστε κάθε λεπτό από πάνω τους? Προνοείτε, ώστε να μη σκονίζονται?? Ή τις αφήνετε να σαπίζουν??? Εγώ τις σκεπάζω όλες με σεμεδάκια γιατί δεν μπορώ να έχω ούτε ένα κόκκο σκόνη επάνω τους και είμαι μ' ένα Swiffer στο χέρι!!:happy_9::happy_9::happy_9:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
i think u r ipohondrios λυπαμαι αλλα λιγη σκονη δεν βλεπτει .Μονο ψυχολογικο ειναι φθορα δεν προκαλει σιγουρα εχω καθαρισει μηνανηματα ....που μεσα δεν εβλεπες τι υπηρχε απο την σκονη μηχανακια που ζουσαν πραγματικα στην υπαιθρο και δουλευαν μια χαρα .Ειναι καθαρα ψυχολογικο και ψυχοφθορο πιστευω .Ναι η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια αλλα μην γινει και αγχος .Καθαριοτητα μια φορα την βδομαδα εξωτερικα σε ελεγχομενο χωρο και εισαι pretty good .Aν δεν ζουν τα μηχανακια ετσι εσυ θα εχεις το αγχος και το πραμα παυει απο διασκεδαση και μετατρεπεται σε αγχος.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γιατί εγώ νομίζω ότι δεν επιτρέπονται τα σεμεδάκια πάνω στις συσκευές;

Reaction score
1
Ούτε τα σεμεδάκια, ούτε η σκόνη επιτρέπεται.
Η σκόνη και μένα με αγχώνει, τρυπώνει παντού και ότι και να κάνεις είναι πάντα πάνω στα μηχανήματα (προτιμάει τα...μαύρα).

Reaction score
14
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω :shock: περισσότερο με τον Argi! :happy_2:

Reaction score
4
Μχμμ…
Η σκόνη δεν είναι και ότι καλύτερο και το κατά πόσο είναι εχθρός των ηλεκτρονικών μηχανημάτων εξαρτάται από το τι μηχάνημα είναι το κάθε τι.

Τον υπολογιστή τον καθάρισα εσωτερικά μολις προχθές.
Δεν ειδα καμία διάφορα στην απόδοση του.

Αν και είχε πιάσει πολύ σκόνη η κάρτα γραφικών η μνήμη και όλη η motherboard μετά που το καθάρισα διάφορα δεν είδα…

Αντε το πολύ η ροή του αερα που βγαινει από τον επεξεργαστη να φευγει από το ανεμιστηρακι καλυτερα λογο του καθαρισμου του από τις σκονες.

Λίγο έως πολύ νομίζω το ιδιο θα ισχύει και για τους ενισχυτές και τα DVD. Η σκόνη δεν νομίζω να τα επιριαζει. Εκτός και αν εχει εισέλθει μεσα στο πορτάκι του dvd που βάζουμε το cd.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που επιριαζει η σκόνη είναι ο προβολέας και τα panel των τηλεοράσεων.

Ειδικά τους προβολείς που σε πολλές περιπτώσεις η σκόνη σε αναγκάζει να τους ανοίξεις για να καθαρίσεις τον φακό.. :crazy_1:

Σε γενικές γραμμές και γω θα καθαρίσω τα μηχανήματα μου από τις σκόνες αλλα όπως είπαν και τα αλλα παιδία δεν θα με πιάσει και κανένα άγχος αν δεν το κάνω συχνά… :cool_4:

[FONT=&quot]Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος από σκόνη δεν πρέπει να χάλασε ποτέ κανένα μηχανημα. :mad_1:
[/FONT]

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
οποιος ασχολειται πολυ με την σκονη δεν τον τρωει η σκονη αλλα το αγχος
το home cinema το εχετε για διασκεδαση η για περισοτερο αγχος
ναι στην καθαριοτητα οχι στο αγχος της σκονης και καθε σκονης

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Α ρε σκόνη!!!

Αυτά είναι της μάνας μου, για να χρησιμοποιώ τις ζελατίνες της συσκευασίας!!!:happy_9:
xexexexexexexe :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
5.303
Μα τί μανία έχουν με τα σεμεδάκια πάνω στα μηχανήματα; :pc: :pc:

Η δικιά μου παραδόξως το έκοψε. :prof:

Πώς και ξεχάστηκε; (ουφ) :happy_9:

Reaction score
14
Μα τί μανία έχουν με τα σεμεδάκια πάνω στα μηχανήματα; :pc: :pc:

Η δικιά μου παραδόξως το έκοψε. :prof:

Πώς και ξεχάστηκε; (ουφ) :happy_9:

Τα φύλαξε γαι την ...προίκα σου :twisted: ...βρε κουτό! :happy_2: :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ