Αkg k 612pro

Reaction score
7
Παιδια τι γνωμη έχετε για τα παρακατω ακουστικά?..Εγω τα θεωρω πολυ καλα και εχω κανει το παρακατω review αλλα νομιζω καπου υστερουν οσον αφορα τις basses συχνότητες μήπως φταιει η καρτα?..Τα εχει κανεις αλλος αυτα τα ακουστικα?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.434
Ήχος hiend!

Τα Varimotion™ διαφράγματα δίνουν φυσικό άχρωμο ήχο με άψογη πιστότητα.
Είμαι και εγώ πολύ ευχαριστημένος.

Δεν έχω προσέξει κάποιο πρόβλημα με το χαμηλό.

Προχωρήστε άφοβα όσοι ενδιαφέρεστε.

Πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό video.

Last edited:

Reaction score
8.349
φιλε μου δεν τα εχω ακούσει τα ακουστικα,δεν αμφιβαλλω ότι θα είναι εξαιρετικά για τα λεφτα τους.Αλλα κανεις ένα βιντεακι με τίτλο BEST,πρεπει να χεις ακούσει τα παντα για τέτοιο τίτλο,μαλλον δύσκολο,και η AKG βλεπω βγαζει στουντιο ακουστικα 1150 ευρα,δεκα φορες την τιμη αυτωνών.

Reaction score
7
Φιλε μου ειναι τελειως υποκειμενικό αυτό!..Εχω δοκιμάσει τα ακουστικα με rme babyface και ακουγονται τελεια αλλα με την καρτα ηχου που εχω τωρα χάνουν αρκετα αυτο δεν σημαινει οτι εχουν χασει και την αρχικη τους ποιότητα..Αρα ακομα και αυτο ειναι και υποκειμενικο..Γενικα πιστευω ο ήχος ειναι υποκειμενικος οποτε το να θεωρω best αυτα τα ακουστικα σημαινει οτι για μενα σε θεμα σχεση αποδοσης τιμης ειναι best απ οσα εχω δοκιμασει ;) Απλα ελεγα μηπως καποιος αλλος εχει θέμα με το impedance γιατι θελω να παρω την καινουργια της focusrite και δεν θελω να συναντησω το ιδιο πρόβλημα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef