Αnimal Planet.

V

VIDEOMIX

Guest
Ποστάρετε και εσείς εαν βρείτε.
Θέλω να βρούμε και φώτος actions!!!!! 8)

Reaction score
164
Και μερικές από εμένα... Όλες είναι από το Αττικό Πάρκο.

Καθόλου κατάλληλη τροφή, αλλά έχει πλάκα!

Και άλλος πιτσιρίκος που τρώει junk food!

Κάποιος προτιμάει κάτι πιο παραδοσιακό...

...και ένας διάσημος πρωταγωνιστής από το Lion King

Νιάου βρε γατούλα

Ο πιο πάνω κύριος, αν τον πειράξεις, κυριολεκτικά, σε φτύνει.

Νεογέννητα αγριογούρουνα τριών ημερών.

Κάποιος ψάχνει την Κατερίνα...

Μικρά αρκουδάκια, ως παιδιά και αυτά, παίζουν.

Το κατέβασμα είναι δύσκολο...

Τα παιδία παίζει στο νερό.

Ένα φιλί στη μαμά.

Καρπουζάκι...

Κάποιος βαριέται...

Ο ψηλός.

V

VIDEOMIX

Guest
Ευχαριστώ.
Unfo, έβαλες δικές σου,ε; 8)
Πολύ καλές. Έχω φτιάξει και εγώ 2 άλμπουμ με φώτος απο το Α.Πάρκο.
Έβγαλα και στην Γερμανία που είχα πάει τον Οκτώμβριο. Τρελαίνωμαι για άγρια φύση.

Reaction score
164
Σε ευχαριστώ... :)
Δικές μου είναι, με μία 300D , και τον 100-300 της Canon (πολυτιμότατη η ultrasonic εστίαση), από μία εξόρμηση του www.dpgr.gr
Το Αττικό Πάρκο είναι εξαιρετική φωτογραφική εμπειρία. Δυστυχώς ζητάει DSLR με μεγάλο ζουμ φακό. Και οι compact κάνουν, αλλά η ικανότητα των DSLR για πολύ ρηχό βάθος πεδίου εξαφανίζει, κυριολεκτικά, τα σύρματα (πχ στη μαϊμού με το δρακουλίνι ή τη φρατζόλα). Ξεκινήστε απαραίτητα πρωί, πάρτε νερό, και υπολογίστε 3-4 ώρες περπάτημα.
Και φωτογραφική μηχανή να μην έχετε, η εμπειρία είναι πολύ καλή, ιδιαίτερα για μικρά παιδιά.

V

VIDEOMIX

Guest
Εαν είχε φούλ βλάστηση, θα ήταν τέλεια. Δυστηχώς σε αυτό, πάσχει.
Στο Ντόρτμουντ που πήγα, είχε πάρα πολύ πράσινο. Είχες μια αίσθηση πάρκου προς ζούγκλα. 8)

Reaction score
164
Θέλω να πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα έρθει και η βλάστηση. Η κατάσταση το καλοκαίρι γίνεται εφιαλτική. Ιδίως στους κλειστούς χώρους, όπως σε αυτόν των ερπετών.

V

VIDEOMIX

Guest
Έχω να πατήσω 2 χρόνια. Δεν ξέρω πόσο έχει εμπλουτίσει την πανίδα.
Εσύ πότε πήγες τελευταία;

Reaction score
164
Δυστυχώς έχω να πάω 1,5 χρόνο :?
Ξέρω ότι έχουν βάλει ένα μεγάλο κλουβί με ελεύθερες μαϊμούδες όπου μπορείς να μπεις (όπως αυτά με τα πουλιά δηλαδή)
Ακόμα: (από το επίσημο site τους)
-2 πανέμορφες Τίγρεις, 2 Σερβάλ, 2 Οσελότοι, 2 Καπιμπάρα (το μεγαλύτερο τρωκτικό του κόσμου), 3 Αλιγάτορες, μια αγέλη Αγριων σκυλιών της Αφρικής και για πρώτη φορά στην Ελλάδα 2 Πυγμαίοι ιπποπόταμοι (σπάνιο είδος από την Δ. Αφρική), αποτελούν τους νέους κάτοικους του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.
-Το καλοκαίρι ήρθε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο μαζί με την άφιξη του μικρού Σπόττυ, ένα τζάγκουαρ που γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο της Γερμανίας στις 25/4/05. Ο Σπόττυ μεγαλώνει στο γραφείο του πάρκου μέχρι να γίνει αρκετά δυνατός για να μπεί στον χώρο του.
-2 μωρά Πινγκουίνοι της Αφρικής γεννήθηκαν στο Πάρκο μας στις 1/4/05 ένας Μακάκος γεννήθηκε στις 8/6/05 και 3 μωρά λυκάκια γεννήθηκαν στις 28/4/05. Επίσης μωρά έκαναν τα Κοάτι, τα Ρακούν, τα Ουάλαμπι, τα Όρυξ και πολλά είδη πουλιών.
-Μετά από 5 μήνες αναμονής, ο μικρός Σπόττυ βρίσκεται πλέον στον εξωτερικό χώρο του, μαζί με την συντροφό του Τζέννυ. Ο Σπόττυ είναι ένα μωρό τζάγκουαρ, το οποίο γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 2005, στο ζωολογικό κήπο Dessau, της Γερμανίας. Δυστυχώς, η μητέρα του δεν μπόρεσε να τον μεγαλώσει η ίδια και τους πρώτους 4 μήνες της ζωής του μεγάλωσε με μπιμπερό στα γραφεία του Αττικού Ζωολογικού Πάρκο
-Στις 12 Ιανουάριου, η θηλυκή καφέ αρκούδα μας γέννησε τρία μικρά αρκουδάκια και στις 13 άλλο ένα. Έχοντας ήδη δυο κόρες γεννημένες το 2004, δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για τα νεογέννητα της και τα εγκατέλειψε. Δυο πέθαναν αλλά τα αλλά δυο σώθηκαν από το προσωπικό του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και μεγαλώνουν με μπιμπερό.

-Δυστυχώς τα δυο μωρά αρκουδάκια μας, η Γουίνι και ο Μπαλού, δεν τα καταφέρανε και τους χάσαμε μετά από απρόβλεπτα γεγονότα την νύχτα της 27/01/06. :(
-Η Λουίζα, το πρώτο μας μωρό σιτατούνγκα, γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου. Πάει πολύ καλά και μόλις μια εβδομάδα αφού γεννήθηκε τρώει χόρτα μόνη της
-Η Σελήνη, ενα μικρό σκυριανό άλογο, γεννήθηκε στο πάρκο μας την Τετάρτη 29 Μαρτίου, την ημέρα της έκλειψης ηλίου. Μπορείτε να την δείτε στο χώρο τους με την μεγαλύτερη αδερφή της την Σάνδρα και τους γονείς τους.
-Μαζί με την άνοιξη ήρθαν και οι γεννήσεις των 12 αγριογούρουνων, 2 κρι-κρι, 1 όρυξ, 1 κερκοπίθηκος Αιθιοπίας και 1 σιτατούνγκα εδώ στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.
Ο Μάριο, το μωρό σιτατούνγκα, είναι τώρα με την μεγαλύτερη αδερφή του, την Λουίζα, γεννημένη το 22/02/06 και το μωρό όρυξ αποτελεί μέλος της υπόλοιπη ομάδας των 11 όρυξ.
-Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο ζωολογικό πάρκο μας, γεννήθηκε ένα μωρό ζέβρα στις 30/04/06!
Αφού πέρασε δυο εβδομάδες υπό κτηνιατρική παρακολούθηση με την μητέρα του, πλέον απολαμβάνει την ελευθερία του στο χώρο της Αφρικάνικης Σαβάνας και το κοινό μπορεί τώρα να τους βλέπει στον εξωτερικό τους χώρο.
Η μητέρα ήρθε στο πάρκο μας το 2004 από το ζωολογικό κήπο Ραματγκάν του Ισραήλ και ο πατέρας ήρθε από το Σαφάρι Μπέκσε Μπέργκεν της Ολλανδίας.
Δεν έχουμε βρει ακόμα όνομα για το μωρό ζέβρα, οπότε είμαστε ανοιχτοί σε πρωτότυπες προτάσεις!
Όπως βλέπεις, είχαμε πολλά νέα :)

V

VIDEOMIX

Guest
Βρίσκω σοβαρό λόγο να πάω για τρίτη φορά.
Εαν αποφασίσεις να πάς κάποια στιγμή, ειδοποίησέ με να πάμε μαζί και φυσικά με τον εξοπλισμό μας. 8)

Reaction score
4.224
unforgiven said:
Και μερικές από εμένα... Όλες είναι από το Αττικό Πάρκο.

Καθόλου κατάλληλη τροφή, αλλά έχει πλάκα!

Και άλλος πιτσιρίκος που τρώει junk food!

Τί σου φταίνε τα ζωντανά και τους δίνεις τέτοια πράγματα;;;;;;;

Reaction score
164
Giota said:
Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.
Τα ποπ-κορν τα έδωσαν κάτι πιτσιρίκια, τους την είπαμε και κατεύθασε ένας φύλακας και τους κατσάδιασε άσχημα.
Το δρακουλίνι είναι άλλη ιστορία! Το βούτηξε μόνος του από ένα πιτσιρίκι που του κουνούσε επιδεικτικά το σακκουλάκι! :shock:

Reaction score
4.224
unforgiven said:
Giota said:
Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.
Τα ποπ-κορν τα έδωσαν κάτι πιτσιρίκια, τους την είπαμε και κατεύθασε ένας φύλακας και τους κατσάδιασε άσχημα.
Το δρακουλίνι είναι άλλη ιστορία! Το βούτηξε μόνος του από ένα πιτσιρίκι που του κουνούσε επιδεικτικά το σακκουλάκι! :shock:
Πάλι καλά που δεν κουνούσε τίποτα άλλο επιδεικτικά!!! :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo