ΑV Receiver και τελικός ενισχυτής

Reaction score
46
Απάντηση: ΑV Receiver και τελικός ενισχυτής

Καλησπερα και απο εμενα.Εχω και εγω να κανω μια ερωτηση ζητωντας την βοηθεια των πιο εμπειρων.Εχω τον γιαμαχα ζ7 με τελικο παρασαουντ α21 και οδηγουν ενα συστημα 7.1 με μπροστινα ηχεια τα ηλεκτρα 936.Πηγη ντενον 3909 αν θυμαμαι καλα.Επειδη θελω σιγα σιγα να περασω στα νεο φορματ ηχου εικονας τι προτεινετε.1]να παρω τον ονκυο 5507 σαν προ και τελικους τον παρασαουντ και ζ9 η2]αμαρτια ο ζ9 ναγινει τελικος μονο,να παρω ενα πανασονικ 300 με 7.1 εξοδους και να αφησω σε αυτο την αποκωδικοποιηση με 7.1 αναλογικες γραμμες.Την πρωτη λυση την σκεφτηκα γιατι ετσι θα εχω και μετρηση χωρου ισοσταθμιση κλπ που με την δευτερη λυση τα χανω.Τι λετε;Ευχαριστω

Reaction score
46

μια ψηφος στο ενα ευχαριστω,αντε παιδια ψηφιστε ζεσταμα για αυριο!!!!!

Reaction score
15.548

Εγω λεω να κατσεις στα αυγα σου...

Eχε τον "κουμπαρα" να τον σπασεις ποιο μετα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Και η λυση 2 (πανασονικ 300) καλη ειναι, αλλα δεν θα βρεις Πανασονικ 300 (μαλλον παιρνω το τελευταιο!:135:)

Reaction score
0

Παιδιά καλησπέρα.Έχω εναν av denon 1610 me 2 ixeia monitor audio br5 mprostines kolones 2 ixeia orofis tannoy gia pisw ena kentriko panw apo tv tannoy nomizw kai sub tis yamaha.To thema moy einai oti gia na paiksoun ta 2 mprosta dinata kai na gemisoun to xoro 30 tm prepei na ftasei o denon sto 80/100.Skeftomai gia teliko enisxiti sta 2 mprostina ..ti proteinete?

PS:o denon se 5 channel stereo sto 2o parti tou ekapse therm antistasi.opote mou eipan...dinata music mono 2 channel.

help...

dimitris

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Kαλώς ηρθατε στο AVSite!

Για αρχή κάντε τον κόπο να ξαναγράψετε το μύνημα σας καθότι δεν επιτρέπονται τα greeklish

Σας ευχαριστώ:107:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa