ΒΕΝQ W 5000 H PANASONIC 2000

Reaction score
0
καλησπερα παιδια την γνωμη σας παρακαλω, θελω να παρω ενα απο τα 2 προβολια η αποσταση που βλεπω ειναι γυρω στα 3.50 μετρα εχω ακουσει παρα πολλα και ειμαι πολλη μπερδεμενος,εχω τρελαθει να διαβαζω αλλα ακρη δεν βγαζω ο ενας δεν κλειδωνει στα 24 ο αλλος εχει το ταδε...και ειμαι στην αναμονη συνεχως το μικροβιο ομως με τρωει και δεν αντεχω αλλο!!:107:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλησπερα και σε εσενα Χρηστο.
Καθως αναφερεις αποσταση, εχεις υπολογισει πως με τον Benq W5000
θα εχεις σαφως μικροτερη εικονα απο οτι με τον Panasonic?

Εκτος εαν η θεση του βιντεοπροβολεα θα ειναι αρκετα πισω
απο την θεση θεασης που θα εχεις.

Αρα το πρωτο ερωτημα, για να εκμαιευσουμε αυτο που πραγματικα
χρειαζεσαι, ειναι τι μεγεθος οθονης θα ηθελες.

Υ.Γ.Το 24 fps ξεχασε το, ηδη η Benq εχει ανακοινωσει την
σχετικη αναβαθμιση η οποια θα γινεται σε ολα τα μοντελα
W5000

Reaction score
0
νομιζω οτι 90 με 100 θα ηταν ιντζες θα ηταν καλα αν ειναι δυνατον βεβαια, η αποσταση ειναι 3 μετρα και 20 εκατοστα ακριβως τωρα που το μετρησα ,και ο προβολεας θα μπει ακριβως απο πισω απο το καναπε.ανδρεα η διαφορα στιν ιντζες ειναι μεγαλη απο αυτη την αποσταση στα 2 προβολια?

Reaction score
0
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο γιατί κι εγώ ο λόγος που προχωρώ σε PANASONIC 2000 χωρίς να έχω αποκλείσει ακόμα τον EPSON TW2000 είναι ότι θέλω να γεμίσω 120" από τα 3,80 κάτι που μόνο o Panny το κάνει.
Βέβαια έχει μπει στο παιχνίδι και ο EPSON. Παιδιά τους έχει δει κανένας σε συγκριτικό;
Μάλιστα στα 3,20 στον Panny παίρνεις 100" με περιθώριο για άλλες 6-7 ενώ στον BENQ 78" μετα βίας (με 1,2 ζουμ).
Αν θες να δεις έχει projection calculator στο projectorcentral.com (http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
νομιζω οτι 90 με 100 θα ηταν ιντζες θα ηταν καλα αν ειναι δυνατον βεβαια, η αποσταση ειναι 3 μετρα και 20 εκατοστα ακριβως τωρα που το μετρησα ,και ο προβολεας θα μπει ακριβως απο πισω απο το καναπε.ανδρεα η διαφορα στιν ιντζες ειναι μεγαλη απο αυτη την αποσταση στα 2 προβολια?
Ναι, η διαφορα ειναι μεγαλη λογω μεγαλης διαφορας ζοομ.
Σε αυτη την περιπτωση λοιπον μαλλον αποκλειουμε τον Benq
και συζηταμε για τον Panasonic...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.481
Members
38.704