ΒΛΑΒΗ ΣΕ PANASONIC PX-70 42''

Reaction score
0
Γειά σας συντροφοι..
Τον περασμένο Οκτώβριο,μετά από πολύμηνο ψαξιμο για τηλεόραση,έγινα ο ευτυχής κάτοχος μιας plasma Panasonic PX-70 42"
Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή της,αλλά κι εγώ δεν της φέρθηκα ασχημα...την έστρωσα τις πρώτες 200 ωρες,είχα χαμηλά contrast και χρώμα σχεδόν πάντα και γενικώς την χαιρόμουν σαν μικρό παιδί. Ακόμα και σε τηλεοπτικό σήμα (το τι ποδόσφαιρο ειδαμε το χειμώνα..τυφλα να έχει το γήπεδο)
Μέχρι που ενα πρωι εβγαλε μια ασπρη γραμμη από πανω μέχρι κάτω και με τις λίγες γνώσεις μου κατάλαβα ότι κάηκε ολόκληρη σειρά από pixel.
Διαπίστωση που έκανε και ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός της panasonic. Ετσι η plasma μου πάει για αλλαγή ολόκληρου του panel.Μου είπε δε ,ότι τώρα τελευταία εχουν το ιδιο πρόβλημα συνέχεια από τις px-70 και σε ερώτημά τους στην αντιπροσωπεία τους είπε οτι κι αυτή θορυβήθηκε και το ψαχνει. Μετά από 2 ημέρες που τον ξαναείδα μου είπε ότι είχε απάντηση από την αντιπροσωπεία. Διαπίστωσαν ότι μια μεγάλη παρτιδα απο αυτές ειχα μεταφερθει ξαπλα κι όχι όρθια ,με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αυτα τα προβλήματα ο φωσφόρος στο πάνελ. Πώς σας ακούγεται αυτό;
Ευτυχώς έχω εγγύηση και θα μου αντικατασταθει το πάνελ αλλα οφείλω να σας πω ότι κλονιστηκε λιγο η μεγάλη εμπιστοσύνη που είχα στην panasonic
Γράφω προς ενημέρωση όλων των φίλων

φιλικά
Λεωνίδας

Reaction score
20.856
Απάντηση: ΒΛΑΒΗ ΣΕ PANASONIC PX-70 42''

Είναι γνωστό το θέμα με τα panel της σειράς PX70, υπάρχουν αναφορές και στο θέμα λίγο παρακάτω, αλλά και σε αντίστοιχο στο avclub.gr (όπου περίπου στο 37% από όσους τις έχουν πάρει, και είναι αρκετοί γύρω στα 70 άτομα, έχουν παρουσιαστεί παρόμοιες βλάβες).

Reaction score
0
Σ'ευχαριστω φίλε μου,τωρα το είδα. Είναι αρκετοί που αντιμετωπίζουν το ιδιο προβλημα τελικα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik