ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!!!

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας μιας και σκοπευω να αγορασω καινουργια τηλεοραση.Υποψη οτι ποτε δεν υπηρξα κατοχος lcd η plasma tv και δεν ειμαι πολυ σχετικος και το πιο σημαντικο η τηλεοραση που θελω να παρω προοριζεται αποκλειστικα για παρακολουθηση ελληνικων καναλιων και κυριως για συνδεση με το pc μεσω HDMI για προβολη ταινιων και σειρων (τα περισσοτερα ριπαρισμενα 700 mb και λιγες 720p).
Mετα απο ψαξιμο και προσφορες εχω καταληξει στις εξης:
1)LG 47SL8000, προσφορα απο πλαισιο στα 769 ευρω
2)LG 42SL9000, προσφορα απο media markt στα 779 ευρω
3)Μεταχειρισμένη 1 χρονου SAMSUNG LE40A558P, στα 350 ευρώ
4)LG 42PJ550, περιπου στα 500 ευρω απο καταστηματα που ειδα.

Θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε ποια αξιζει τα λεφτα της ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ!!!
Ευχαριστω προκαταβολικα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!!!

Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο AVSite.
Κάποιες επιπλέον πληροφορίες όπως η απόσταση θέασης,αν η θέαση θα γίνεται μέ έντονο φώς ή με λίγο καθώς και σε τι μπάτζετ(μαξιιμουμ) μπορείτε να φτάσετε θα ήταν πολύ χρήσιμες.

Όσον αφορά αυτές που έχετε αναφέρει ήδη.Οι 2 πρώτες είναι πρώιμη εφαρμογή της τεχνολογίας led και πρός αποφυγή πλέον αν το αισθητικό δεν είναι πρωτεύουσας σημασίας.Υστερούν αρκετά σε σχέση με τα νεότερα μοντέλα.
Για την μτχ δεν ξέρω.
Η πλάσμα της lg είναι καλή τηλεόραση αλλά έχει βγεί νέα σειρά:
http://www.skroutz.gr/s/264668/LG-50PK550-50".html

Γενικότερα για να έχετε μια σφαιρικότερη άποψη περί της κάθε τεχνολογίας:http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1072709&postcount=11

Πάντως έχω δεί γενικά πολύ καλά σχόλια για την σειρά c530 της Samsung,την ld450 της lg σε οικονομικές lcd τηλεοράσεις και την panasonic u20σε πλάσμα.

Reaction score
0

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!Απλα εχω μπερδευτει λιγο με ολα οσα διαβαζω!!
Αυτο που θελω να ξερω ειναι τι καλυτερο μπορω να παρω με 500-600 ευρω για προβολη ελληνικων σειρων και συνδεση usb η hdmi για προβολη ταινιων dvdrip καθως και σειρων (lost, prison break κτλ)?
Συμφωνα με αυτα που διαβαζω μαλλον θα ηταν καλυτερο να στραφω σε plasma ετσι?
Το περιβαλλον θα ειναι κυριως σκοτεινο μιας και το βραδυ συνηθιζω να βλεπω!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απαίτησε να την δείς να παίζει τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Πάρε και σβάρνα τα καταστήματα και πές μας τι είδες.
Όταν κοιτάς για πλάσμα να την δείς με υπότιτλους και να προσέξεις αν οι μαύρες μπάρες πάνω κάτω αλλάζουν ένταση(δλδ αν γίνονται πιό ανοιχτόχρωμες) όταν εμφανίζονται οι υπότιτλοι.
Το τί είναι καλύτερο είναι και θέμα ματιού σε ένα σημείο.Ορισμένοι παρατηρούν(έντονα) τρεμόπαιγμα στην εικόνα των πλάσμα,οπότε και τους είναι ενοχλητικές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67