ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ HTPC

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα
Το θέμα μου είναι τα ηχεία 5.1 που θα υποστηρίξουν το HTPC

Το budget μου είναι maximum € 600
Δεν θέλω να μπλέξω με εξωτερικούς ενισχυτές
Η κάρτα ήχου είναι η Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series
Το σαλόνι μου είναι 4 Χ 4
Δεν με ενδιαφέρει η ένταση με ενδιαφέρει να παίζουν καθαρά και καλά κυρίως τα πίσω ηχεία τα οποία σκέφτομαι να τα βάλω ψηλά στον τοίχο. Φυσικά με ενδιαφέρει το καθαρό DTS & Dolby digital στις HD ταινίες

Έχω δει σε Forum τα Logitech Z5500 αλλά δεν μου φαίνονται καλά για καθαρό ήχο. (πιο πολύ για μπαμ μπουμ και μπάσα μου κάνουν)
Θέλω κάτι καλύτερο σε ποιότητα απο αυτά
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα klipsch αλλά στον Λαϊο μου είπαν ότι έχουν καραργηθεί. Το επισημο site της klipsch τα έχει όμως. Μπορώ να τα βρώ απο κάπου? Αξίζουν?
http://www.klipsch.com/products/details/promedia-ultra-5-1.aspx

Συγνώμη για το μακροσκελές topic αλλά προσπαθώ να γίνω όσο πιο πολύ συγκεκριμένος μπορώ

Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας

Reaction score
0
Το επισημο site της klipsch τα έχει όμως.
Sory λάθος! Τα έχει στα Discontinued Computer Speakers

Reaction score
2
Εγω παντως εχω μεινει καταευχαριστημενος απο τα Ζ5500. Και στο μισο του budget σου. Δεν εχεις παρα να τα ακουσεις, και να κρινεις ο ιδιος εαν ειναι αρκετα καθαρα και ποιοτικα για τη χρηση που θελεις.

Ο μονος μου ενδοιασμος ειναι μηπως "χανονται", μιας και ο ιδιος δεν τα εχω δοκιμασει σε τοσο μεγαλο χωρο.

Reaction score
0
Spresv σε ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σου
Και εμένα ο κύριως ενδιασμός μου είναι ο χώρος
Αν καταλήξω σε αυτά πως πρέπει να τα συνδέσω με την κάρτα ηχου (Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series) του HTPC για να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα στις ταινίες που με ενδιαφέρουν περισσότερο
Από ότι είδα δεν κάνει μόνη της decoding DTS παρά μόνο με το Power DVD
Σε ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
2
Η καρτα σου εχει αρκετα καλους decoders και αναλογικα μερη, και μιας και δεν την εχω ακουσει, δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα.

Οι επιλογες σου ειναι οι εξης 2, ή θα τα συνδεσεις ψηφιακα με την καρτα, μεσω ομοαξινοκου ή οπτικής ίνας, και θα κανουν τα ηχεια το decoding, ή θα τα συνδεσεις αναλογικα και το decoding θα γινεται στην καρτα. Με σωστες ρυθμισεις κανει decoding σε ολα τα προγραμματα που πιθανως θα χρησιμοποιησεις.

Reaction score
0
Αυτά τα ηχεία τα ξέρει κανείς?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1138634&catalog=19&category=69979827&page=2

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1137999&catalog=19&category=69979827&page=2

Τα KEF μου είπανε στο πλαίσιο συνδέονται αναλογικά (3 mini jack) με την κάρτα ήχου
Τα klipsch δεν ήξερε ο υπάλληλος
Θα έχω αποτέλεσμα DTS με αυτά τα ηχεία και αυτήν την κάρτα ήχου. Αν ναι πως?
Sory για την επιμονή αλλά τα ηχεία είναι το τελευταίο κομμάτι στο HTPC που στήνω αλλά εξίσου σημαντικό
Ευχαριστώ και πάλι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.639
Members
38.729
Νεότερο μέλος