ΒΟΗΘΕΙΑ ΩΡΕ!!!!!!!

Reaction score
0
ΕΠΕΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ HTPC PROJECTOR BENQ 7700 που σημαινει η καρτα γραφικων που δουλευει ειναι η ati ax800xt/tvd λογο συμβατοτητας με τον προβολεα παρακαλω οπως με ενημερωσατε υποψιν ξεκινω απο το μηδεν κοστος 1200 ευρο για να φτιαξω κατι με καρτα με εξοδο coaxial 7.1 muchas gracias senioras

Reaction score
0
ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια παω αμεσως να αγορασω αυτα που δεν μου ειπατε ειστε ανεχτυμητοι

Reaction score
0
19 οκτ ζητησα βοηθεια ακομα περιμενω πως κανω ετσι βρε τι ναναι ............. και δωστου......................

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το πρόβλημα στο να κλειδώσει μια κάρτα γραφικών με έναν προβολέα δεν είναι το ποιά κάρτα αλλά πια settings της κάρτας...

Στο manual του προβολέα σου μπορείς να βρεις (πρέπει να τα έχει) τα settings που χρειάζεται να βάλεις ώστε να παίξει όταν συνδεθεί με το pc. Αν η κάρτα γραφικών δεν μπορεί να τα πάρει μόνη της τότε χρησιμοποίησε το powerstrip

http://entechtaiwan.net/util/ps.shtm

Από εκεί και πέρα οι κύριες οδηγίες για ένα htpc είναι επεξεργαστής τουλάχιστον 3 Ghz (για να βλέπεις και HDTV), 2 σκληροί δίσκοι κατά προτίμηση SATA ο ένας για το λειτουργικό και ο άλλος για τα files μνήμη όχι πάνω από 1024 ram οπωσδήποτε κάρτα ήχου (απέφυγε τις ενσωματωμένες στην μητρική, κάρτες ήχου...) και όσο το δυνατόν καλύτερη κάρτα γραφικών χωρίς βέβαια να είναι αναγκαίο να πάρεις μια πανάκριβη εκτός αν θέλεις να παίζεις και παιχνίδια...

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι ζήτημα γούστου όπως π.χ. μικρό ή απλά όμορφο κουτί αν είναι να μπει στο σαλόνι κλπ.

Να μην ξεχάσω το ζήτημα θορύβου... η αθόρυβη ψήξη είναι πλεονέκτημα αλλά και ακριβή...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και φυσικά όσο το δυνατότερο ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!

Αν δεν μπαίνεις στο internet από αυτόν τον υπλολογιστή ούτε antivirus δεν χρειάζεται...

Reaction score
5
Γιατί όχι πάνω από 1GB μνήμη; Ενοχλεί σε κάτι; Μου φαίνεται απίθανο, αλλά μπορεί και να μην το έχω διαβάσει...για διαφωτίστε please.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Αν θέλεις να βλέπεις DVD, HD clips και να ακούς μουσική τότε 1GB είναι αρκετό.
Αν όμως αρχίσεις να ασχολείσαι με επεξεργασία video και ήχου, dvd authoring και λοιπά μνημοβόρα χόμπι τότε τα 2GB είναι το ελάχιστο.
Προσοχή όμως στην επιλογή, δώσε μεγάλη βάση στις προτάσεις του κατασκευαστή του motherboard. Αν στα χόμπι σου είναι και το overclocking τότε προτίμησε κάποια επώνυμη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν είναι να κάνεις επεξεργασία video με το htpc τότε σίγουρα 2 GB μνήμη όμως έτσι φορτώνεται πολύ σε προγράμματα και θα έχει προβλήματα...

Καλύτερα η επεξεργασία video να γίνεται σε άλλο pc...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.525
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas