ΒΟΗΘΕΙΑ..... PS3 ΣΕ 1080p

Reaction score
0
Γεία σας,χτές είμαι και εγώ κάτοχος του PS3 με μία γρήγορη εξερεύνηση που του έκανα θα έλεγα ότι είναι ένα πολυμηχάνημα που τα κάνει όλα.
Τώρα το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν κλειδώνει η ανάλυση σε 1080p μόνο σε 1080i η τηλεόραση είναι η AMOI 42 1080p.
Εχετε καμμία ιδέα για το τί μπορεί να φταίει;

Reaction score
0
Οταν βάζεις 1080p από τα display settings βγάζει μαύρη οθόνη και μετά από 30sec επανέρχεται σε 1080i ή δεν έχει την επιλογή ?
(δοκίμασε ξανά και το rebοοt κρατώντας 5 sec το powerON μπας και ..)

Δεν ξέρω το μπορεί να φταίει , εγώ έχω ένα αρκετά φτηνό καλώδιο και δεν είχα πρόβλημα ... και υποθέτω όλες οι hdmi είσοδοι της Amoi δέχονται 1080p, έτσι ?

Reaction score
0
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ..... PS3 ΣΕ 1080p

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,sorry που άργησα να σας απαντήσω γιατί όλη μέρα χτές ειμουνα εκτός σπιτιού.
1.έχω κάνει update το firmware σε 1.60
2.Οταν βάζω 1080p από τα display settings μου βγάζει μαύρη οθόνη και με αφήνει στα 1080i.
3.το γέλιο είναι ότι αγόρασα από το γνωστό μαγαζί της ΣΤΟΑΣ ΦΕΞΗ στην ΚΑΝΙΓΓΟΣ και πήρα το πιο ακριβό καλώδιο στα 80 ευρώ.

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ............

Reaction score
0

Kαλησπερα και απο μενα..καμια λυση στο τι φταιει γιατι αντιμετοπιζω και γω ακριβως το ιδιο προβλημα..???

Reaction score
0

Kαλησπερα και απο μενα..καμια λυση στο τι φταιει γιατι αντιμετοπιζω και γω ακριβως το ιδιο προβλημα..???
Φίλε μου ποια τηλεόραση έχεις;

Reaction score
0
Kαλο μεσημερι,εχω την amoi lc42t1e .μηπως θελει αναβαθμιση??
Φίλε μου αυτήν έχω και εγώ,την πήρα 23/03/07,να σου πώ την αλήθεια αυτό σκέφτηκα και εγώ θα πάρω αύριο στο service γιατι απο τι είδα εδώ στο site που λένε ότι έρχεται τεχνικός και σου κάνει αναβάθμιση:happy_4:

Reaction score
0
Tελικα καταφερα να δω 1080p με την βοηθεια ενος πολυδιακοπτη hdmi 3 σε 1 τις belkin που το βρηκα σε τοπικο καταστημα :crazy_1:μαλλον το οτι ο πολυδιακοπτης εχει δικο του τροφοδοτικο βοηθαει στο να ενισχυθει λιγο το σημα... τωρα γιατι χωρις αυτο δεν παιρνει η tv 1080p πραγματικα δεν ξερω..

Reaction score
0
Tελικα καταφερα να δω 1080p με την βοηθεια ενος hdmi 3 σε 1 τις belkin που το βρηκα σε τοπικο καταστημα :crazy_1:μαλλον το οτι ο πολυδιακοπτης εχει δικο του τροφοδοτικο βοηθαει στο να ενισχυθει λιγο το σημα... τωρα γιατι χωρις αυτο δεν παιρνει η tv 1080p πραγματικα δεν ξερω..
Και ειδες διαφορα απο τα 1080i..γιατι δεν νομιζω να ειδες..οχι γιατι εβαλες πολυδιακοπτη... γενικα δεν βλεπω διαφορα σε αυτες της 2 αναλυσεις..

Reaction score
0
Εγώ πάντως με την ΑΜΟΙ 37" βλέπω σε 1080p από την 1η ημέρα χωρίς πρόβλημα.
Μήπως η ΑΜΟΙ 42" με το PS3 δεν συνεργάζονται...?
Για αυτό δλδ κλείδωσε στα 1080p μέσω του switcher...???

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ..... PS3 ΣΕ 1080p

Tελικα καταφερα να δω 1080p με την βοηθεια ενος πολυδιακοπτη hdmi 3 σε 1 τις belkin που το βρηκα σε τοπικο καταστημα :crazy_1:μαλλον το οτι ο πολυδιακοπτης εχει δικο του τροφοδοτικο βοηθαει στο να ενισχυθει λιγο το σημα... τωρα γιατι χωρις αυτο δεν παιρνει η tv 1080p πραγματικα δεν ξερω..
Αρχηγέ πόσο τον πήρες τον πολυδιακόπτη γιατί θέλω να πάρω και εγώ έναν,όχι μόνο για την ΑΜΟΙ την 42 που δεν μου κλειδώνει σε 1080p με το ps3 αλλά γιατι θα πάρω τον HUMAX HD,και γενικά στο μέλλον πιστεύω δεν θα πάει χαμένο μια τετοια αγορά αφού η ΑΜΟΙ έχει μια HDMI:cool_1:

Reaction score
0
ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ,ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 1080ι σε 1080p δεν ειναι ωρατες πιστευω..παντως παιζει απιστευτα η μικρη κινεζουλα..

Reaction score
0
ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ,ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 1080ι σε 1080p δεν ειναι ωρατες πιστευω..παντως παιζει απιστευτα η μικρη κινεζουλα..
Γενικα σε οτι τηλεοραση εχω δει 1080i και μετα 1080p, δεν μπορεσα να καταλαβω διαφορα..εχω ενα φιλαρακι στην ηλεκτρονικη αθηνων και καναμε 2 δοκιμες δεν καταλαβα τιποτα μουφα το 1080p..
http://www.electroniki.gr/

Reaction score
1
http://www.carltonbale.com/2006/11/1080p-does-matter/

ένα πολύ καλό άρθρο που αναλύει γιατί 576p , 720p , 1080p και παραπάνω

για το 1080p, 1,5 μέτρο και 40ίντσες είναι το όριο για 1080p ενώ το 720p βλέπεις στα 2 μέτρα ...

Το θέμα είναι ποιος θα κάτσει στο 1,5 μέτρο ή στα 2 για να δει σε 40άρα τηλεόραση; άποψη μου , το 720p είναι υπεραρκετό.

Τώρα όσον αφορά το υλικό 1080i και 1080p διαφορά θα έχει στην γρήγορη κίνηση όπως F1 και ποδόσφαιρο .

Reaction score
0

Kαι εγώ συμφωνώ στο ότι μπορει να μην υπάρχουν διαφορές άμα βλέπεις στα 2,5 μέτρα που βλέπω εγώ αλλά το θέμα είναι τότε τι στο διάβολο πηρα την ΑΜΟΙ που είναι 1080p,ξέρετε κάπου το θέμα πάει και στο ψυχολογικο δηλαδή έψαχνα 2 μήνες για τηλεόραση διάβαζα forums συζήταγα με φίλους και τέλος λέω να πάρω μία full HD για να είμαι καλυμένος και πάς να συνδέσης την κινέζα με το ps3 και παθαίνει τσοκομπλόκο.
Τώρα φίλε μου Μιχάλη η 37 σου κλείδωσε η 42 τη έχει τα μητρικά της;
Τέλος πάντων για μα μήν σας κουράζω όπως είπα και πιο πάνω το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό, και έρχεται και ένας φίλος και μου λέει μας είχες ζαλίσει τα αρχ@@@@ με την ΑΜΟΙ για τα 1080p και τελικά που είναι τα 1080p.............. τώρα τι κάνεις τα παίρνεις στο κρανίο ή δεν τα παίρνεις .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ..... PS3 ΣΕ 1080p

Kαι εγώ συμφωνώ στο ότι μπορει να μην υπάρχουν διαφορές άμα βλέπεις στα 2,5 μέτρα που βλέπω εγώ αλλά το θέμα είναι τότε τι στο διάβολο πηρα την ΑΜΟΙ που είναι 1080p,ξέρετε κάπου το θέμα πάει και στο ψυχολογικο δηλαδή έψαχνα 2 μήνες για τηλεόραση διάβαζα forums συζήταγα με φίλους και τέλος λέω να πάρω μία full HD για να είμαι καλυμένος και πάς να συνδέσης την κινέζα με το ps3 και παθαίνει τσοκομπλόκο.
Τέλος πάντων για μα μήν σας κουράζω όπως είπα και πιο πάνω το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό, και έρχεται και ένας φίλος και μου λέει μας είχες ζαλίσει τα αρχ@@@@ με την ΑΜΟΙ για τα 1080p και τελικά που είναι τα 1080p.............. τώρα τι κάνεις τα παίρνεις στο κρανίο ή δεν τα παίρνεις .
Εγω παλι ειχα παθει αλλα ..εχω παρει την 379830 της Philips την ειχα δει απο το περιοδικο τ3 που ελεγε οτι τα εχει τα 1080p και σκαω 3700, και μετα μαθαινω οτι ειναι 1080i... :crazy_1: αλλα με τα σημερινα δεδομενα ειμαι πολυ ευχαριστημενος η tv ειναι σουπερ... δεν την αλλαζω με τιποτα...

Reaction score
1

Ναι αλλα ολες οι ταινιες βγαινουν σε 1080p. Αν ειχες παρει tv 720p παντα θα σε ετρωγε γιατι δεν πηρες 1080. Για μενα τα 720 ειναι μεγαλη απατη, αφου μπορεις να εχεις 1080.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll