ΒΟΗΘΕΙΑ!

Reaction score
0
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους..!!:103:

Ειμαι κατοχος ενος projector optoma xlv800HD,εχει γινει τοποθετηση σε ταβανι σε αποσταση 5m. απο τοιχο, εχω θαψει καλωδιο HDMI 1.3 το οποιο συνδεεται σε ενισχυτη Denon AVR-1910BL και απο εκει αλλο HDMI παει σε PS3 SLIM. Το προβλημα εχει ως εξης, οταν βαζω παιχνιδι στο ps3 βγαζει μηνυμα στο τοιχο προβολης HDMI 1 NO SIGNAL. Το βγαζω το ξαναβαζω τιποτα,κανω setup τις ρυθμισεις display kai sound παλι τιποτα. Κοιταω συνδεσμολογια to HDMI απο τον projector to βαζω στην μια μονο out του ενισχυτη και το HDMI του ps3 το βαζω στη θυρα HDMI IN DVD, ολα καλα πιστευω και παλι τιποτα ωσπου χτες βαζω παιχνιδι βγαζει το no signal και ξαφνικα κανει proccesing και βγαζει HDMI 720p 30Hz και παιζει ολα καλα. Μετα το κλεινω το ps3 ξΑΝΑΒΑΖΩ το παιχνιδι και βγαζει παλι no signal!! Τι γινεται λειτουργει οποτε γουσταρει.. τα εσκασα για κανα παιχνιδακι και τελικα εχω τα αρ@@ια μου...:122:

Αν ΜΠΟΡΕΙ καποιος να μου δωσει τα φωτα του...ευχαριστω!

Reaction score
4
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!

Ψάξε λίγο και το Internet για προβλήματα του PS3 με διάφορους ενισχυτές μήπως έπεσες στην περίπτωση....

Reaction score
0

πρώτα δοκιμασε να συνδέσεις το ps3 κατευθείαν στον προτζεκτορα (χωρίς την παρέμβαση του ενισχυτή ) και άν έχεις σωστή εικόνα ,τότε κοίτα για ασυμβατότητες του denon

Reaction score
0
δεν εχο προλαβει να το τεσταρω κατευθειαν με τον projector, αλλα αν μου βγαζει εικονα κομπλε υπαρχει περιπτωση να τα εσκασα για τον ενισχυτη και να πηρα μη πω τι...?

Reaction score
0

τσεκαρε πρώτα απ΄ευθείας το σήμα και μετά πέρνεις απαντήσεις απο το servis της denon..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos