ΒΟΗΘΕΙΑ

Reaction score
0
Καλησπέρα φίλοι μου. Θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται την πολύτιμη βοήθεια σας.
Σήμερα το απόγευμα θα κατευθυνθώ στο Saturn στη Συγγρού για αγορά ενισχυτή και ηχείων (αναγκαστικά το κατάστημα λόγο διακανονισμού που προσφέρει).

Έχω βάλει στο μάτι τα BOSE Acoustimass 10 (η γυναίκα θα με χωρίσει αν δει μεγαλύτερα σε μέγεθος ηχεία το ξεκαθάρισε:120:). Καλή επιλογή; Αν όχι τι άλλο θα μπορούσα να βρω σε αυτό το κατάστημα να κάποιος γνωρίζει.

Επίσης για ενισχυτήw μου έχει γυαλίσει πολύ ο Pioneer VSX 920 αλλά με ενημέρωσαν για μια προσφορά που έχει η Saturn με τα Acoustimass 10, έναν ενισχυτή ΟΝΚΥΟ 578, ένα DVD player ΟΝΚΥΟ 406 και έναν ασύρματο δέκτη για τα πίσω ηχεία της ONKYO (δε με ενδιαφέρει μιας και το σπίτι έχει έτοιμη καλωδίωση για τα πίσω ηχεία, όλα μαζί περίπου στα € 1.700. Τι λέτε;

Επίσης με ταβάνι τα € 1.700 μπορώ να βρω κάτι καλύτερο σε αυτό το κατάστημα;

Η χρήση που προορίζονται είναι 50-50 ταινίες και μουσική.

Κάθε βοήθεια πολύτιμη όσο το δυνατών γρήγορότερα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ

προσωπικά, μου αρέσουν τα Acoustimass 10. αν τα άκουσες και σου αρέσουν και σένα, χτύπα τα αλύπητα.

θα προτιμούσα ενισχυτικό της πιονίρ ή γιαμι ή πανασόνικ. αλλά πανασόνικ δε βρίσκεις, οπότε μένουν τα άλλα δυό...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σε τι τ.μ θα παιζεις, γιατι 10αρια ειχα , αγαπημενα ηχεια για τοτε, απλα ρουφανε ρευμα αφθονο.

Reaction score
0

Καλημέρες,

Τελικά έφυγα απο το κατάστημα παραμάσχαλα με έναν Denon 1911 και τα Acoustimass 10 IV. LOL.

Ανυπομονώ να αρχίσω το ξεπακετάρισμα το βράδυ μιας και το απόγευμα πάω για παραλαβή. Ο ενισχυτής που επέλεξα πιστέυω οτι είναι καλύτερός απο αυτούς που προανέφερα σωστά;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.615
Στο σαλόνι μου παίζουν με ένα παλιό Denon 3902.
Πολύ καλός ήχος σε σχέση με το μέγεθός τους, και επίσης πολύ καλό δέσιμο του sub με τα δορυφοράκια.

Το μόνο άσχημο είναι ότι τα πήρα λευκά για να "εξαφανίζονται" στο χώρο, αλλά λερώνονται εύκολα και οι σίτες τους δεν βγαίνουν για να καθαριστούν:110:. Ελπίζω εσύ να τα πήρες σε μαύρο.

Πάντως καλοάκουστα και να τα ευχαριστηθείς!!

Timaras

Reaction score
2.153
Καλορίζικα και καλοάκουστα να είναι.
Στον ενισχυτή μου μπορώ να κουμπώσω 2 ή 4 τέτοια δορυφοράκια
άραγε για surround?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.615
Αν μπορέσεις να τα αγοράσεις χωριστά, δεν βλέπω γιατί όχι.

Βέβαια στο σύστημα, όπως το αγοράζεις σαν σύνολο, συνδέεται ο ενισχυτής με ειδικό βύσμα στο sub, και από αυτό, πάλι με ειδικό βύσμα συνδέονται τα ηχεία.

Δεν βλέπω όμως τί το ειδικό έχουν για να μην οδηγούνται απ' ευθείας από τον ενισχυτή. Έτσι κι αλλιώς, τα ηχεία δέχονται γυμνό καλώδιο.

Timaras

Reaction score
2.153
Μόλις κατέβασα το manual τους.Λέει λοιπόν σε κάποιο σημείο:

"Only the Acoustimass module connects to your receiver. The
small speakers all connect directly to the Acoustimass module.
WARNING: Connecting the small speakers to a receiver can result
in damage to your system and possible electric shock
."

Βέβαια θα μου πεις οι κατασκευαστές όλο τέτοια λένε αλλά ξέρω και γω! :133:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898