Βάσεις... Ρυθμιζόμενες... (για προβολείς)...

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι,

ψάχνοντας να βρω μια βάση έχω αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολιες... ψαχνωντας είδα τις vogels, σκεφτομουν για την PPW 100 που είναι τοιχου, αλλα το προβλημα ειναι οτι φερνει αρκετα μπροστα τον προτζέκτορα και χανω ποντους πισω.. επειδη ηδη ειναι σφικτος ο χωρος μου και θα μεινει αρκετο ασπρο πανι, κοιταω να γλυτωσω ποντους.. αρα καταληγω στο να βρω καποια βαση καλή ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ η αισθητικη, ας ειναι ΧΑλια, ΟΙΚΤΡΗ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αλλα να ειναι σταθερη, γερη και να ρυθμίζει αρκετά σε ύψος.. λέγοντας αρκετά υπολογίζω κανένα 50άρι πόντους περίπου αλλα ρυθμιζόμενη...

καμία ιδέα για μαγαζιά που μπορώ να βρώ???

Ευχαριστω!!!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.964
Γιατι οχι ενα ραφι που ο PJ θα βιδωσει απο κατω ? η ενα επιπλο-ραφια να βαλεις και τιποτα DVD :p

Reaction score
0
oxi, δε γινεται! καλη η ιδεα αλλα στο συγκεκριμένο σημειο πρέπει να μπει βάση όπως την περιγράφω....

εχω ενα αδειο δωματιο σπιτι.... σαβουρα κλπ... εκει εχει μια μεγάλη ντουλάπα του τοιχου!! εκεί μέσα σκέφτομαι να την αδειάσω και να τοποθετησω εκει μεσα τον προτζεκτορα!! ετσι το μηκος απο ντουλαπα μέχρι προβολη θα είναι 3,45 μ... φυσικα θα έχω ασπρο γυρω γυρω στο πανι (στο 106αρι το πανι μου το ελαχιστο ειναι 3,75 για να δειξει 106ιντσες ο οπτομα).. με 3,45 αποσταση θα βλεπω 97 ιντσες. (δηλαδη θα έχω 20 ποντους στο οριζοντιο μικροτερη εικονα, 10 αριστερα κ 10 δεξια... κ κατι αναλογο πανω κατω)

anyway, αυτο το δωματιο ειναι κ πολυ σκοτεινο... μια χαρα μουρλια το βλεπω...
το κακο ειναι οτι θα προβαλω 98 ιντσες στο πανι λογο της αποστασης.

τι λες?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.964
Λεω οτι πρεπει να αλλαξεις το πανι με 96''

Παντως αλλη φαση το σαλονι.................

Ποτε θα ερθεις πισω ??

Reaction score
0
ηρθα...δυστυχως.. :( :( :( :(

γιατι εχει τοση σημασια αυτο που μου ειπες, να προβαλεις κ λιγο στο μαυρο????

τωρα που το πηρα δεν ειναι κριμα να το αλλαξω???

H

HomeCinema-Maniac

Guest
MacGyver said:
oxi, δε γινεται! καλη η ιδεα αλλα στο συγκεκριμένο σημειο πρέπει να μπει βάση όπως την περιγράφω....

εχω ενα αδειο δωματιο σπιτι.... σαβουρα κλπ... εκει εχει μια μεγάλη ντουλάπα του τοιχου!! εκεί μέσα σκέφτομαι να την αδειάσω και να τοποθετησω εκει μεσα τον προτζεκτορα!! ετσι το μηκος απο ντουλαπα μέχρι προβολη θα είναι 3,45 μ... φυσικα θα έχω ασπρο γυρω γυρω στο πανι (στο 106αρι το πανι μου το ελαχιστο ειναι 3,75 για να δειξει 106ιντσες ο οπτομα).. με 3,45 αποσταση θα βλεπω 97 ιντσες. (δηλαδη θα έχω 20 ποντους στο οριζοντιο μικροτερη εικονα, 10 αριστερα κ 10 δεξια... κ κατι αναλογο πανω κατω)

anyway, αυτο το δωματιο ειναι κ πολυ σκοτεινο... μια χαρα μουρλια το βλεπω...
το κακο ειναι οτι θα προβαλω 98 ιντσες στο πανι λογο της αποστασης.

τι λες?
Γιατι δεν παιζεις με το ZOOM του προβολεα να καλυψεις την εικονα σε ολο το πανι?
Και εγω αυτο κανω με το Ζ4 που εχω.
απο τα 4.20 μετρα περιπου μου δινει 90'' και τον ανοιγο τον φακο να δινει 120''
Σιγουρα αυτο δεν κανει καλο στην εικονα αλλα η μαγεια της μεγαλης οθονης δεν χανετε με τιποτα! Δεν παιζει και χαλια με το zoom απο τον φακο. Μια χαρα ειναι. Ας μην ειμαστε και τελειομανης.
Ασε που οι περισσοτεροι φιλοι μου οταν τους κανω προβολη 90'' που ειναι χωρις zoom και προβολη 120'' με zoom δεν καταλαβαινουν καμια διαφορα.
Το δικο μου ματι που εχει εκπαιδευτει την καταλαβαινει αλλα το ξαναλεω δεν ειναι και απαγορευτικη. Μια χαρα ειναι...

Να φερω ενα σκερπανι να γκρεμισουμε την ντουλαπα? :lol: :lol: :lol: Ανδρεααααααααααδηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!

H

HomeCinema-Maniac

Guest
unforgiven said:
Ο Οπτόμα όμως έχει 1,2 ζουμ... Δηλαδή σχεδόν δεν έχει.
Mονο? :shock: :shock: :shock:
Δηλ για να παιξεις μπαλα στις 120'' με τον optoma πρεπει να εχεις 6 με 7 μετρα αποσταση τουλαχιστων απο το πανι... :shock:
Θες μεγααααααλο σαλονι απαραιτητα τοτε... :(
Σκεψου να τα μεταφερεις στο σαλονι σου αν ειναι μεγαλο και υπαρχει τροπος να το δεχτει η συγκατοικος :mrgreen: χωρις τις κλασσικες συνεπειες...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef