Βάσεις για ηχεία (help!)

Reaction score
0
Παίδες οποιαδήποτε πληροφορία θα ηταν χρήσιμη....πχ. μοντέλα καλά που υπάρχουν, σε ποιά καταστήματα πέρα απο τα καθιερωμένα των ηλεκτρονικών θα μπορούσα να δω, πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο πριν κάνω την αγορά; κλπ.
Τόσο άσχετη που είμαι δεν ξέρω καν τι ηχεία έχω... διαστάσεις νομίζω είναι 15*15 πόντους η βάση με 40 πόντους ύψος...αύριο θα μπορώ να πω συγκεκριμένα τι μοντέλο είναι, αν βοηθάει σε κάτι.
Αν γίνετε και μέσω Internet η αγόρα ok!
αλλιώς θα δυσκολέψω τα πράγματα, γιατί είμαι Θεσσαλονίκη.

Reaction score
4.744
Πες όσες πιο πολλές πληροφορίες γίνετε.
Διαθέσιμο βαλάντιο , χώρος , υπόλοιπο σύστημα κτλ κτλ.

Reaction score
0
Βάσεις δαπέδου θέλω,
αύριο θα έχω το prospectus επομένως θα μπορώ να μιλήσω πιο συγεκριμένα διαστάσεις, μοντέλο κλπ.

....βαλάντιο??? τι είναι αυτό????

Reaction score
0
Έλεγα μήπως ήταν τεχνικός όρος πέρα από το γνωστό...

Τα ηχεία είναι B&W και το μοντέλο DM 602 οι διαστάσεις της βάσης είναι 23*30 πόντους και το ύψος 49 πόντους.

Έχω το prospectus μαζί μου επομένως αν χρειάζεται να πώ κάτι άλλο έχω την δυνατότητα.

Reaction score
4.744
Αν θέλεις πολύ φθηνές ρίξε μια ματιά στο www.tele.gr
Αν διαθέτεις αρκετά παραπάνω πάνε σε κάποιο κατάστημα με ηχητικά και σίγουρα θα βρείς κάτι καλύτερο.

Reaction score
0
Thanks!

έψαχνα μηπως η bang & olufsen έχει, έχουν ωραίο design γενικότερα, αλλά μάλλον χλωμό...στο site τους δεν βρήκα κάτι...

στο ίδιο στίλ, έχει καμιά αλλή εταιρεία για να ρωτάω πιο συγκριμένα;

Reaction score
4.744
Αυτό το στυλ κοστίζει και είναι χαρακτηριστικό της Β&Ο .
Πάνε στο http://www.mythosaudio.gr/ Έχει καταπληκτικές βάσεις ηχείων και είναι Θεσσαλονίκη και μπορείς να τις δείς. Αν σε παίρνει από άποψη τιμής και σε αρέσουν πάρτες γιατι από ποιότητα και απόδοση σκίζουν.

Reaction score
0
Ευχαριστώ Χρυσόστομε για το site αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για να επιχειρίσω κάτι τέτοιο......έτοιμες λύσεις αναζητώ...και να είναι όσο το δυνατόν πιο minimal.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas