Βάσεις δαπέδου για Logitech Z-5500 ποιές???

Reaction score
14
Παιδιά τη βοήθειά σας.Περιμένω να μου έρθουν τα Ζ-5500 που παράγγειλα και ήδη ψάχνω βάσεις δαπέδου για να τα βάλω.
Έχω δει τα KODA ST-16 αλλά δεν ξέρω εαν ταιριάζουν με τα ηχεία αυτά και δεν θέλω να τα πάρω και να μην κάνουν ή να καταφύγω σε πατέντες.
Επίσης έχω δει και τα Skymaster 2700.
Επειδή πάνε ζευγάρι απότι είδα και θέλω να πάρω 4 βάσεις,να μην ξεφύγω οικονομικά.Μέχρι 60-70 ευρώ.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Επίσης θέλω να πάρω και καλώδια να βάλω.Ποιά προτείνετε?Των 1,5mm2 παίρνω όσο αφορά τη διάμετρο?
Δεν με ενδιαφέρει να είναι ακριβά.Απλά αξιοπρεπή.Μια σκάλα καλύτερα από αυτά που έχει ήδη από τη μάνα του

Reaction score
1.213
Απάντηση: Βάσεις δαπέδου για Logitech Z-5500 ποιές???

Οταν σου ερθουν τα ηχεια παρε ενα δορυφορο παραμασχαλα και πηγαινε δες τις βασεις απο κοντα.Και στην επαρχια να εισαι καποιο μαγαζι θα υπαρχει που αν δεν εχει τις ιδιες θα εχει παρομοιες .

Αυτες που ανεφερες ρυθμιζομενες ειναι (αυτο να το τσεκαρεις ) αν ειδα καλα , φθηνες ειναι ....κουτι.Το πολυ πολυ να πατενταρεις κανα λαμακι..αμα δεν ταιριαζουν.

Αλλα καλυτερα να τις δεις απο κοντα.

Μια χαρα ειναι τα καλωδια που εχουν..αστα οπως ειναι..:137:

Reaction score
14
Όσον αφορά τα καλώδια ήδη παράγγειλα τα proel HPC-730.Είναι 1,5mm2.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά.Έχουν 1,5 ευρώ το μέτρο.Δεν ξέρω αν θα δω διαφορά μιας και το Logitech ναι μεν είναι πολύ καλό σύστημα αλλά της σειράς.Εννοώ όχι κάποια hi-end λύση αλλά περισότερο λύση ανάγκης.Ούτως ή άλλως τα πίσω sarround δεν φτάνουν με τα καλώδια της μαμάς (τα έχω βάλει σε φίλο τα Z5500 και τελικά τα αλλάξαμε και εκεί γιατί δεν έφταναν),αφού θα μπουν σε κανάλι και θα περάσουν πάνω από την κάσα της μπαλκονόπορτας , οπότε είπα να αγοράσω κάτι πιο καλό.Ευκαρία ήταν.Μπορεί να έκανα και κοτσάνα που τα παράγγειλα αλλά τέλος πάντων.Να μου φύγει και η ιδέα...
Τώρα για τις βάσεις θα δώ τι θα κάνω.Μικρομετατροπές πάντως μπορώ να κάνω (καθότι ο πατέρας μηχανικός)

Reaction score
2
Απάντηση: Βάσεις δαπέδου για Logitech Z-5500 ποιές???

Έχω δει παλικάρι να βάζει monster cable καλωδίωση στα Z-5500, άλλους να προσθέτουν πυκνωτές στον ενισχυτή τους, να αλλάζουν εσωτερική καλωδίωση στο sub κλπ.

Αλλαγές που ίσως προσθέτουν λίγο ίσως και όχι...

Reaction score
14
Ε μην το ξεφτυλίσουμε κιόλας...Και πολλά έδωσα για καλώδια.Δεν είμαι και πολύ απαιτητικός

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.285
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale