Βάση μικροφώνου για Umik.

Reaction score
2.973
Αυτό που λέει ο τίτλος. Το προηγούμενο τρίποδο έφυγε πακέτο με άλλο μικρόφωνο και ξέμεινα με το κοντούλικο της συσκευασίας του Umik. Κάποια δοκιμασμένη - οικονομική πρόταση?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Οποιοδήποτε τρίποδο για μικρόφωνα από κατάστημα μουσικών οργάνων, ίσως;

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Και καταστήματα ηλεκτρονικών. Υπάρχουν πολλά και φτηνά. Διάλεξε τύπο "γερανού" με σπάσιμο στην μέση. Ταιριάζει καλύτερα σε σπίτια με έπιπλα.
Γιάννης

Reaction score
1.789
Με αυτό βολεύομαι μια χαρά εγώ. Απλώς έχει χοντρό σπείρωμα και πρέπει να πάρεις και το ανταπτοράκι για το μικρό σπείρωμα που έχει η βάση του Umik.

Reaction score
2.973
Οποιοδήποτε τρίποδο για μικρόφωνα από κατάστημα μουσικών οργάνων, ίσως;
Χα χα, λογική απάντηση! Δεν εννοούσα οτι ψάχνω κάτι εξεζητημήνο, απλά επειδή δε ξαναχρειάστηκα κάτι παρόμοιο, σκέφτηκα μήπως θα έπρεπε να προσέξω κάτι συγκεκριμένο :).

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Με αυτό βολεύομαι μια χαρά εγώ. Απλώς έχει χοντρό σπείρωμα και πρέπει να πάρεις και το ανταπτοράκι για το μικρό σπείρωμα που έχει η βάση του Umik.
Αυτό είναι από τα καλά. Αν τα 25 Ευρώ σου είναι παραδεκτά, χτύπησέ το.
Γιάννης

Reaction score
2.973
Αυτό είναι από τα καλά. Αν τα 25 Ευρώ σου είναι παραδεκτά, χτύπησέ το.
Γιάννης
A, ωραία, νομίζω θα το βρω εύκολα. Τα 25 Ευρώ ακούγονται "λογικά", αν υπάρχουν και φθηνότερα βέβαια... ακόμα καλύτερα!

Reaction score
2.973
Πετάχτηκα μέχρι τον τοπικό αντιπρόσωπο του Νάκα, το είχε ετοιμοπαράδοτο και το τσίμπησα! Μια χαρά φαίνεται...Ευχαριστώ :thumbsup:

Reaction score
1.789
Καλορίζικο. Αν μετράς κάτι από 2-θέσιο και κάτω βολεύει από πλευράς διαστάσεων.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881