Βάψιμο καμπίνας ATC 12

Reaction score
100
Καλημέρα, θέλω να βάψω την καμπίνα των 12 μου. Ποια είναι η καλύτερη διαδικασία; θα επηρεάσει τον ήχο η βαφή;

Reaction score
20
Καλησπερα φιλε μου.Αν καταλαβα καλα ειναι καμπινες ηχείων;
Αν ναι θα παρεις ντουκοχρωμα μαυρο ματ απο χρωματοπωλειο και μικρο κιτρινο αφρολεξενιο ρολουδακι για ρελιεφ...
Αποτελεσμα εργοστασιακο.!

Reaction score
38
Plasti-dip, εύκολο, γρήγορο και ακόμη πιο εύκολα αναστρέψιμο αποτέλεσμα.

Reaction score
100
Καλησπερα φιλε μου.Αν καταλαβα καλα ειναι καμπινες ηχείων;
Αν ναι θα παρεις ντουκοχρωμα μαυρο ματ απο χρωματοπωλειο και μικρο κιτρινο αφρολεξενιο ρολουδακι για ρελιεφ...
Αποτελεσμα εργοστασιακο.!
Καλά κατάλαβες, καμπίνες ηχείων είναι. Οι οποίες είναι βαμμένες από την εταιρία, έχουν κάποια σημάδια από μικροχτυπήματα τα οποία και θέλω να καλύψω με το βάψιμο. Είναι σε χρώμα ξύλου και θέλω να το βάψω το ίδιο, να φαίνονται δηλ. τα νερά του ξύλου, αντε και λίγο πιο σκούρο. Όχι μαύρο πάντως.

Το τρίψιμο και το ξαναβάψιμο, θα επηρεάσει τον ήχο;

Plasti-dip, εύκολο, γρήγορο και ακόμη πιο εύκολα αναστρέψιμο αποτέλεσμα.
Αυτό τι είναι; μάρκα βερνικιού;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Καλά κατάλαβες, καμπίνες ηχείων είναι. Οι οποίες είναι βαμμένες από την εταιρία, έχουν κάποια σημάδια από μικροχτυπήματα τα οποία και θέλω να καλύψω με το βάψιμο.

Το τρίψιμο και το ξαναβάψιμο, θα επηρεάσει τον ήχο;
Σε καμία περίπτωση το βάψιμο δεν θα καλύψει τα χτυπήματα.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται τρίψιμο και στοκάρισμα πριν τη βαφή, το πιθανότερο, δύο φορές, για να γίνει σωστή δουλειά.
Εννοείται πως θα πρέπει να ξηλώσεις τα μεγάφωνα και το ηχοαπορροφητικό. Επίσης να καλύψεις το κροσόβερ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv