Βαστάτε ματάκια μου!



ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Re: Βαστατε ματακια μου!

Οτι και να μου πεις δεν καταλαβαινω Χριστο!:happy_5:
Ξερεις τι ειναι να "ξεπατωνεις" τον Epson και μετα να ακολουθει αυτη η συγκριση?
Ποσες ωρες βρε παιδια "βγαλαμε" τα ματια μας?:shock:
 


Μηνύματα
7.140
Reaction score
4
Re: Βαστατε ματακια μου!

Εμεις δεν αντικρυσαμε τιποτα σημερα .....
Αν υπονοεις τεραστια διαφορα αναμεσα στον epson και στους πιο πανω αυτα τα βλεπετε εσεις στα συγκριτικα.
Αν τον πας σπιτι τον epson θα βλεπεις μονο αυτον και ποσα σου λειπουν απο τον τραπεζικο λογαριασμο σου.
Fair enough πιστευω.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Re: Βαστατε ματακια μου!

Εμεις δεν αντικρυσαμε τιποτα σημερα .....
Αν υπονοεις τεραστια διαφορα αναμεσα στον epson και στους πιο πανω αυτα τα βλεπετε εσεις στα συγκριτικα.
Αν τον πας σπιτι τον epson θα βλεπεις μονο αυτον και ποσα σου λειπουν απο τον τραπεζικο λογαριασμο σου.
Fair enough πιστευω.
Κωστα, εμεις μοιραζομαστε εμπειριες.
Απο εκει και περα ο καθενας ξοδευει-η δεν ξοδευει-αναλογα με τις αναγκες και τις προσδοκιες του...
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Re: Βαστατε ματακια μου!

Εαν ενα γραφειο στοιχηματων μου ειχε προτεινει να στοιχηματισω ενα ποσο σχετικα με την συμπεριφορα του JVC απεναντι στον Sim2 σημερα θα ειχα κερδισει ενα μεγαλο ποσο:crazy_1:

Αλλα για να τα παρουμε απο την αρχη.
Χθες ειχαμε την ευκαιρια να συμπληρωσουμε τις θεασεις με τον Epson.
Ομως ο zoglair δεν ειχε δει τον HD1, και ο Δημητρης Κωνσταντινιδης δεν ειχε δει τι...αγοραζει, και ο Βαγγελης Λαμπρου ηταν ετοιμος για καθε ειδους συγκριση και εγω τελος...πεταω την σκουφια μου για κατι τετοια οποτε...το κακο εγινε.:crazy_11:

Για τον Epson τα ειπαμε στο αλλο thread.
Συγκριθηκε με προβολεις κοντα στην κατηγορια τιμης του και τα αποτελεσματα τα ειδατε.
Για τον JVC επισης εχουμε πει ηδη παρα πολλα..Ο Βαγγελης και μονο εγραφε εβδομαδες...
Διπλα-διπλα τα δυο προβολικα ξεδιπλωνουν τις αρετες τους και ο JVC και...αυτο ηταν.
Δεν χρειαζεται καμμια ιδιαιτερη θεαση πολλων ωρων για να καταλαβει κανεις την σαφεστατη ανωτεροτητα του HD1 σε ολους τους τομεις.
Ναι ο Epson ειναι ενα απιστευτο μηχανημα για τα χρηματα του.
Και ναι, δεν πιστευεις στα ματια σου οταν μαθαινεις την τιμη του.
Εχθρος του καλου ομως ειναι παντα το καλυτερο- και το ακριβωτερο ισως?-οποτε διπλα στον JVC δεν περασε τις καλυτερες στιγμες του.
Απο αντιθεση μεχρι ευκρινεια και απο χρωματικη απεικονιση εως βαθος ο JVC υπερειχε ανετα σε ολα και παντου.
Συνηθως τετοιου ειδους συγκρισεις δεν πρεπει να κρατουν πολυ, βλεπεις την εξωφθαλμη διαφορα απο την αρχη.Ετσι εγινε και στην δικη μας περιπτωση.

Τι θα γινοταν ομως εαν βαζαμε τον JVC απεναντι στον κορυφαιο Sim2 HT3000?Προσεξτε, εδω μιλαμε για βιντεοπροβολεις διαφορετικης τεχνολογιας αλλα και διπλασιας σχεσης τιμης.

Επιστρστευσαμε και παλι το-γνωστο πλεον-δισκακι του zoglair, και μεσω patterns ειδαμε πως ο JVC του Δημητρη ειχε σχεδον μηδενικο προβλημα στην αποκλιση και μηδενικη ανομοιομορφια.Ετσι θα ειχαμε μια ακομα περισσοτερο ενδιαφερουσα αντιπαραθεση.

Στις πρωτες σκοτεινες σκηνες ο νικητης φαινοταν ξεκαθαρα.Βαθυτερο μαυρο απο τον JVC, μεγαλυτερη αντιθεση, μεγαλυτερη πληροφορια εκει που ο Sim2 "εκαιγε" τα υπερσκοτεινα του σημεια.
Στα ημισκοτεινα πλανα ομως το punch του DLP μας "φωναζε" πως στις φωτεινες σκηνες ισως να ειχαμε αλλον διεκδικητη του θρονου.
Οντως οταν περασαμε σε πρωινες σκηνες, ακομα και σε αυτες με μουντο η βροχερο ουρανο, ο Sim2 απογειωνοταν.Ειδικα σε σημεια οπως η ευκρινεια και το βαθος ηταν απιαστος και ο JVC φαινοταν να αγκομαχει διπλα του.
Αλλαξαμε καποιες ρυθμισεις στον JVC(τιποτα ιδιαιτερο, βασικες ρυθμισεις) και..ω του θαυματος!Η διαφορα μειωθηκε αισθητα σε σημειο τετοιο που να νομιζεις οτι παιζουν σχεδον οι ιδιοι προβολεις.Ο Sim2 διατηρησε μια πρωτοβουλια στην ευκρινεια(ειπαμε, ποτε τα 3 τσιπ δεν προκειται να δειχνουν οπως το 1)αλλα ο JVC τον πλησιασε πολυ επικινδυνα.
Δεν εχουμε πει ομως κατι για την κινηση.
Πρεπει να πω πως οταν πρωτοειδα τον HD1 η κινηση του ηταν το πρωτο που με γοητευσε.Καθαρη , στρωτη, μεταξενια.Το ιδιο συνεβη και εχθες.Μαλιστα καποια στιγμη αντιμετωπισαμε και ενα προβλημα αποπλεξης με τον Sim2 παιζοντας απο το Oppo το οποιο ομως δεν υπηρχε καν στον JVC.
Μεγαλε gennum!

Εαν εχετε διαβασει παλαιοτερα κειμενα θα θυμαστε πως ειχαμε μια δυσκολια στο να μπουμε στο κρυφο μενου του Sim2 και να ρυθμισουμε το καθε χρωμα ξεχωριστα.
Οντως , και στην χρωματικη αποδοση ο JVC ηταν πολυ πιο φυσικος και σε σκηνες νομιζες πως υπηρχε ενα παραθυρο μπροστα σου.

Που ξεχωρισαν

Αντιθεση:JVC
Φωτεινοτητα:Sim2
Βαθος:Sim2
Kινηση:JVC
Eυκρινεια:Sim2
Xρωματα:JVC

Ποιον θα αγοραζα

Απο την στιγμη που τιθεται θεμα διαφορας τιμης η απαντηση ειναι ευκολη.Το πραγμα γινεται ακομα απλουστερο απο την στιγμη που τουτο εδω το site δεν εχει δημιουργηθει για να βγαζει καλες κριτικες με απωτερους σκοπους...εκπτωσεων.
Βλεπουμε τα παντα, κρινουμε τα παντα και το καθε τι κερδιζει αυτο που του αρμοζει.

Τι θα γινοταν ομως εαν οι δυο βιντεοπροβολεις "επαιζαν" στην ιδια τιμη?
Αυτη ειναι μια παρα πολυ καλη ερωτηση στην οποια-υποθετω-θα υπερισχυσει και ο υποκειμενικος παραγων.
Σε μια τετοια περιπτωση τις προτιμησεις μου τις ξερετε...;-)
 

Μηνύματα
2.791
Reaction score
1
Re: Βαστατε ματακια μου!

Η χθεσινή ημέρα ήταν - για μένα - ιδιαίτερα σημαντική για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς αφορά τη θέαση του πλέον πολυ-αναμενόμενου προβολέα όλων των εποχών!

Όπως έγραψα και στο θέμα περί του Epson TW1000, η θέαση αυτή ήταν αρκούντως επεισοδιακή, αλλά και εποικοδομητική συνάμα. Μια απρόσμενη διακοπή ρεύματος μείωσε το χρόνο ενασχόλησής μου με το αντικείμενο πόθου χιλιάδων - ανα τον κόσμο - σινεφίλ, μου έδωσε όμως την ευκαιρία να γνωρίσω τον περιβόητο Νίκο Αρβανιτάκη καθώς και έναν από τους ευτυχείς κατόχους του JVC, τον Δημήτρη. Οι εντυπώσεις μου, και από τα δύο πρόσωπα, είναι άριστες και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.

Με το που επανήρθε το ... φως (υποθέτω πως συνέβαλλε σε αυτό και μια "φιλική" κουβέντα του Ανδρέα με τους εκπροσώπους της ΔΕΗ), ορμήσαμε στο panic room αφήνοντας πίσω μας ένα γεμάτο σταχτοδοχείο, καφέδες, τσάι (!) και λοιπά εδέσματα και καταλάβαμε θέσεις μάχης.

Ήταν ήδη στημένος ο TW1000 αντιμέτωπος με τον HD73. Πολύ σύντομα βγάλαμε τα συμπεράσματά μας και αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα για το βαρύ πυροβολικό: τον υπερδιάσημο D-ILA.

Είχαμε, όμως, ένα μικρό προβληματάκι: το άνοιγμα της κούτας. Ως γνωστόν εις το Πανελλήνιον, ο Μέγας Ανδρέας έχει τόση σχέση με απλά καθημερινά εργαλεία της δουλειάς, όπως π.χ. ένα κοπίδι, όση και ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας μας με το πρωινό ξύπνημα. Μιας και στερούμαστε φυσικών προσόντων, όπως τα νύχια του Γούλβεριν, επιστράτευσε ο καθένας ότι μπορούσε. Εγώ έφερα ένα κουτάλι το οποίο σύντομα αποδείχτηκε ανεπαρκές. Τελικώς, η λύση βρέθηκε μέσα από κάτι κλειδιά αυτοκινήτου και όχι μόνον.

Με τα πολλά, ο HD1 πήρε τη θέση του HD73. Παρακολουθήσαμε για λίγο την άνιση μάχη έως ότου έφτασε η στιγμή να πακετάρουμε τον Epson για το ταξίδι του προς τη συμπρωτεύουσα, αντικαθιστώντας τον με τον κορυφαίο Sim2.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να σας πω τα συμπεράσματά μου αφού προηγουμένως τονίσω ότι όλοι οι προβολείς ήταν αρρύθμιστοι, κοινώς <abbr title="Out Of The Box" style="cursor:help">OOTB</abbr>.

Εκ πρώτης όψεως, κάτι τέτοιο φαντάζει μάλλον περιττό αφού έχουν ήδη ειπωθεί τόσα πολλά γι αυτόν τον προβολέα, που ο κόσμος τον αγοράζει πλέον με κλειστά τα μάτια. Όταν έφτασα στο γραφείο, υπήρχαν τρεις JVC. Όταν έφυγα, δεν υπήρχε κανένας! Οφείλω όμως μια κατάθεση της εμπειρίας μου. Αυτή, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη του Βαγγέλη Λάμπρου, για ευνόητους πιστεύω λόγους.

Τα συναισθήματά μου για τον HD1 είναι ανάμικτα...

Δεν είναι αυτό που περίμενα. Και αυτό που περίμενα ήταν αφενός το αβυσσαλέο μαύρο που τόσο πολύ εκθειάζουν όλοι και ο εντυπωσιακός κορεσμός χρωμάτων που πρόδιδαν τα ανά τον κόσμο screenshots.

Ας τα πάρω ένα-ένα, ξεκινώντας με το μαύρο. Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν είδα μαύρο. Αυτό που είδα ήταν η ψευδαίσθηση του μαύρου. Την ίδια ψευδαίσθηση που μου έδινε ο Sim2 αντιμέτωπος με τον Ruby. Ψευδαίσθηση που οφείλονταν στο απόλυτο contrast ως αποτέλεσμα του απόλυτου ελέγχου φωτός.

Ναι, όταν κοιτούσα τα δρώμενα δεν μπορούσα παρά να θαυμάσω αυτό που έβλεπα. Όταν όμως κοιτούσα τις μπάρες του letterbox δεν μπορούσα παρά να συγκρίνω. Έφερνα στο νου μου την αντίστοιχη σύγκριση του Sim2 με τον Ruby. Καθώς και του Pearl με τον Optoma. Με βάση αυτήν και μόνο τη σύγκριση, ο HD1 ήταν καλύτερος του SIM όχι όμως καλύτερος των SXRD.

Δεν ξέρω πόση σημασία έχει αυτό. Ίσως και καμία. Από ένα σημείο κι έπειτα όλα ανάγονται στη σφαίρα του σχετικού. Με όλη την ασφάλεια που μου δίνει η δικαιολογία της έλλειψης οργάνων και μετρήσεων λέω ότι ο JVC δεν αποτελεί σταθμό στο ψηφιακό μαύρο. Είναι όμως σταθμός στον λόγο αντίθεσης. Μια απλή ματιά σε ένα λευκό λογότυπο σε μαύρο φόντο αρκεί για του λόγου το αληθές. Το λογότυπο σε τυφλώνει. Από τη στιγμή που η φωτεινότητα του προβολέα κυμαίνεται σε μεσαία προς χαμηλά επίπεδα, ο μόνος λόγος για το θαυμαστό αυτό φαινόμενο είναι η μηδενική διάχυση του φωτός μεταξύ των εικονοστοιχείων. Ο απόλυτος έλεγχος του πάνελ.

Κάτι ανάλογο ένοιωσα και με τα χρώματα. Έχω δει καλύτερα χρώματα. Που; Στους SXRD, και πάλι.

Αυτές μου οι παρατηρήσεις έχουν να κάνουν με τις προσδοκίες μου σε σχέση με όσα είχα ακούσει και διαβάσει τους τελευταίους μήνες. Μετά από το "ξεφούσκωμα", ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα μου έδειξε πως ο JVC είναι ο πρώτος προβολέας ο οποίος με ικανοποιεί στο σύνολό του. Μέχρι σήμερα είχα να κάνω με μηχανήματα τα οποία παίζαν στα σημεία. Μηχανήματα που με υποχρέωναν να σκέφτομαι "ναι μεν, αλλά...". Ο HD1 μου δίνει μια κορυφαία, αναλογικού τύπου εικόνα χωρίς να ζητάει περισσότερα από όσα αξίζει και χωρίς να μου στερεί ευκολίες τοποθέτησης, ρύθμισης και χειρισμού. Σε σύγκριση με τον Sim2, δεν έχω να διαφοροποιηθώ σε τίποτε από όσα δήλωσε παραπάνω ο Ανδρέας και συνόψισε στο "που ξεχώρισαν". Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία εάν θυμηθείτε πως οι εντυπώσεις μας για τον Sim2 ήταν εξίσου κοινές.

Εν κατακλείδι:

Εάν αγόραζα σήμερα προβολέα 1080, χωρίς τον περιορισμό του budjet, θα έπαιρνα τον JVC HD1. Αβίαστα, και χωρίς δεύτερη σκέψη. Για την υποδειγματική του εικόνα και την κορυφαία ευκολία τοποθέτησης.

Εν γνώσει μου το ότι θα έχανα την ευκρίνεια και το Punch του Sim2 καθώς και ότι θα έπρεπε να περιοριστώ στις 100", λόγω περιορισμένης φωτεινότητας.
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Απάντηση: Re: Βαστατε ματακια μου!

Τα συναισθήματά μου για τον HD1 είναι ανάμικτα...

Δεν είναι αυτό που περίμενα. Και αυτό που περίμενα ήταν αφενός το αβυσσαλέο μαύρο που τόσο πολύ εκθειάζουν όλοι και ο εντυπωσιακός κορεσμός χρωμάτων που πρόδιδαν τα ανά τον κόσμο screenshots.

Ας τα πάρω ένα-ένα, ξεκινώντας με το μαύρο. Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν είδα μαύρο. Αυτό που είδα ήταν η ψευδαίσθηση του μαύρου. Την ίδια ψευδαίσθηση που μου έδινε ο Sim2 αντιμέτωπος με τον Ruby. Ψευδαίσθηση που οφείλονταν στο απόλυτο contrast ως αποτέλεσμα του απόλυτου ελέγχου φωτός.

Ναι, όταν κοιτούσα τα δρώμενα δεν μπορούσα παρά να θαυμάσω αυτό που έβλεπα. Όταν όμως κοιτούσα τις μπάρες του letterbox δεν μπορούσα παρά να συγκρίνω. Έφερνα στο νου μου την αντίστοιχη σύγκριση του Sim2 με τον Ruby. Καθώς και του Pearl με τον Optoma. Με βάση αυτήν και μόνο τη σύγκριση, ο HD1 ήταν καλύτερος του SIM όχι όμως καλύτερος των SXRD.

Δεν ξέρω πόση σημασία έχει αυτό. Ίσως και καμία. Από ένα σημείο κι έπειτα όλα ανάγονται στη σφαίρα του σχετικού. Με όλη την ασφάλεια που μου δίνει η δικαιολογία της έλλειψης οργάνων και μετρήσεων λέω ότι ο JVC δεν αποτελεί σταθμό στο ψηφιακό μαύρο. Είναι όμως σταθμός στον λόγο αντίθεσης. Μια απλή ματιά σε ένα λευκό λογότυπο σε μαύρο φόντο αρκεί για του λόγου το αληθές. Το λογότυπο σε τυφλώνει. Από τη στιγμή που η φωτεινότητα του προβολέα κυμαίνεται σε μεσαία προς χαμηλά επίπεδα, ο μόνος λόγος για το θαυμαστό αυτό φαινόμενο είναι η μηδενική διάχυση του φωτός μεταξύ των εικονοστοιχείων. Ο απόλυτος έλεγχος του πάνελ.

Κάτι ανάλογο ένοιωσα και με τα χρώματα. Έχω δει καλύτερα χρώματα. Που; Στους SXRD, και πάλι.

Αυτές μου οι παρατηρήσεις έχουν να κάνουν με τις προσδοκίες μου σε σχέση με όσα είχα ακούσει και διαβάσει τους τελευταίους μήνες. Μετά από το "ξεφούσκωμα", ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα.
ευχαριστω για την γνωμη σου zoglair.Ειχα σχηματισει την εντυπωση απ'αυτα που εχω διαβασει ως τωρα οτι το μαυρο του ειναι καλυτερο απο τονRuby,
αλλα μαλλον δεν ειναι βεβαιο αυτο.Θα τον δω τον προβολεα απο βδομαδα για ναχω ιδιαν αποψη αλλα τεινω να πιστευω οτι εχεις δικιο.:neutral:
 

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.695
Reaction score
277
Πολύ σωστά προλάλησες Νικόλα μου για το μαύρο του JVC.
Επουδενί δεν είναι "ριζοσπαστικό", κάτι που είχα αναφέρει και εγώ στο κείμενο μου. Τώρα αν ρίχνει μισό ή ένα click τον Ruby δεν έχει και τόοοοση σημασία, μιλάμε για οριακές διαφορές.

Ριζοσπαστικός είναι όμως ο τρόπος που διαχειρίζεται το φως χαμηλά, με συνέπεια να μη θολώνει ή "πεπλιάζει" την εικόνα. Εκεί δεν έχει αντίπαλο.
Αυτο του δίνει και τη πραγματική διαφορά. Στα χαμηλά σκοτώνει. Γιατι κακά τα ψέματα δεν υπάρχει και "τελείως" μαύρη σκηνή. Τι θα παρακολοθούσαμε; Το σκότος;

Υπάρχει όμως σκοτεινή σκηνή με περιεχόμενο χαμηλού φωτισμού. Εκεί είναι winner. Συμφωνώ επίσης για τα χρώματα, ψιλοαδιάφορα μπροστά στου Ruby.

Και συμφωνώ και με τον Αντρέα, κάτι που είχα καταλάβει και εγώ οτι θα γινόταν και φώναζα για το φως του. Για αυτο συμφωνώ και επαναλαμβάνω τον Α.Κ. οτι ΜΟΝΟ σε 1:1 βλέπεις τις διαφορές. Ο Sim2 στα φωτεινά τον καθάρισε σαν πασχαλινό αβγό. Αν είχαμε και τον Η81 ή τον W10000, (που βιάστηκε ο μπαγάσας να πουλήσει) θα είχαμε ομαδική ασέλγεια στο κορμάκι του και θα τρεχε ο Ευαγγελάτος....

Πάντως όλοι με τα "μαύρα" φαίνoνται πορωμένοι.
Θα έρθει η ώρα....σας το υπόσχομαι, που θα κάνουμε τα κόλπα μας και αν είμαστε φρόνιμα παιδιά (και πουρά μερικοί άλλοι) θα μας παρουσιαστεί το "Αβυσαλέο μαύρο της Κόλασης" που είχε πριν ο Α.Κ. όταν γύρισε απο μια παρουσιαση από το Holiday Inn (ας όψεται που η ιστορία του AVForum εξαφανίστηκε εν μια νυκτί....γαμώτο)

Ο Expensive ίσως θυμάται καλύτερα.....για ρίξτα Μήτσο!
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Απάντηση: Re: Βαστάτε ματάκια μου!

Πάντως όλοι με τα "μαύρα" φαίνoνται πορωμένοι.
Θα έρθει η ώρα....σας το υπόσχομαι, που θα κάνουμε τα κόλπα μας και αν είμαστε φρόνιμα παιδιά (και πουρά μερικοί άλλοι) θα μας παρουσιαστεί το "Αβυσαλέο μαύρο της Κόλασης" που είχε πριν ο Α.Κ. όταν γύρισε απο μια παρουσιαση από το Holiday Inn (ας όψεται που η ιστορία του AVForum εξαφανίστηκε εν μια νυκτί....γαμώτο)

Ο Expensive ίσως θυμάται καλύτερα.....για ρίξτα Μήτσο!
εννοεις που ελεγε ο Andrew οτι ηθελε να πουλησει την οικογενεια του?
:happy_5:

PS.Χρονια πολλα Βαγγο!!!!
 

Μηνύματα
33
Reaction score
0
Σχεδόν δυο μέρες τώρα ψιθυρίζω ένα τραγούδι συνέχεια. ποιο;
Μα το τραγούδι της Τσιλα, που μαύρη μου έχει κάνει ο jvc όχι την καρδιά αλλά την οθόνη.:happy_9:
Θα μου πεις έχει τόσο αβυσσαλέο μαύρο;
Όχι το μαύρο του δεν είναι αβυσσαλέο, και όπως σωστά παρατήρησε ο zoglair με τις μπάρες του letterboxδεν το καταλαβενεις εκεί, αλλά με το πάρα πολύ καλό contrastπου έχει νομίζω ότι θα κάνει πολλούς dlpνα φαίνονται δίπλα του στα σκοτεινά, σαν lcd.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό είναι ψεύτικο η αληθινό με ίριδα η χωρίς . <o:p></o:p>
έχω αλλάξει πολλούς προβολείς μόνο και μόνο για το μαύρο τους και νομίζω ότι σε αυτόν τον τομεα δεν θα βρω καλύτερο και σε διπλάσια τιμή,(επιφυλάσσομαι για τον SARP)<o:p></o:p>
Όσο αναφορά την φωτεινότητα αυτή την στιγμή τον βλέπω στα 5,8μετρα(περιμένω την βάση οροφής να έρθει) από την οθόνη (voutec 92”). Δεν ξέρω κατά πόσο αλήθεια είναι ότι με κλειστό το ζουμ, πέφτει η φωτεινότητα, δεν έχω προλάβει να δω αν φαίνεται με το μάτι αυτό,αλλα με τις ίντσες αυτές και με κλειστά τα φώτα που βλέπω εγώ, είμαι αρκετά καλυμμένος.<o:p></o:p>
Χρωματικά θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα έχει πολύ φυσικά χρώματα και νομίζω μετά την ρύθμιση του θα βελτιωθεί και άλλο.<o:p></o:p>
Για την κίνηση ένα μόνο θα πω . φο-βε-ρη <o:p></o:p>
Με λίγα λόγια ο προβολέας αυτός με το contrast που διαθέτει μπορεί να σου δώσει την καλύτερη εικόνα που μπορείς να πάρεις σήμερα overall .<o:p></o:p>
Μπορεί να μην έχει τα χρώματα του rubyκαι της xenonαλλά δεν έχει και τα προβλήματα της ίριδας και χάσιμο πληροφορίας στα χαμηλά.<o:p></o:p>
Μπορεί να μην έχει την φωτεινότητα και το punchτου SIM2 αλλά σίγουρα είναι πιο ξεκούραστος στις θεάσεις των ταινιών χωρίς την έντονη ψηφιακιλα (τι να τα κάνω τα 1500 και 2000 lum ; καφετερια έχω; :happy_5: )<o:p></o:p>
Αυτά προς το παρών , θα ήθελα επίσης να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα την παρασκευή τον zoglair , τον ήξερα μόνο από τα γραπτά του,και είδα ότι όσο πολύ καλή είναι η δουλειά του άλλο τόσο και ο χαραχτήρας του.:cool_4: <o:p></o:p>
 

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Απάντηση: Re: Βαστάτε ματάκια μου!

Πάντως όλοι με τα "μαύρα" φαίνoνται πορωμένοι.
Θα έρθει η ώρα....σας το υπόσχομαι, που θα κάνουμε τα κόλπα μας και αν είμαστε φρόνιμα παιδιά (και πουρά μερικοί άλλοι) θα μας παρουσιαστεί το "Αβυσαλέο μαύρο της Κόλασης" που είχε πριν ο Α.Κ. όταν γύρισε απο μια παρουσιαση από το Holiday Inn (ας όψεται που η ιστορία του AVForum εξαφανίστηκε εν μια νυκτί....γαμώτο)

Πεστα χρυσοστομε
:happy_5::happy_5:
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Ρε σεις δεν με παρατατε ησυχο?:happy_5:
Να μπορουσα να θυμηθω και για ποιον τα ειχα γραψει αυτα(κατι μου λεει πως ηταν ο Cinemax :idea: )

Για μαυρο δεν αναθεωρησα ποτε τις αποψεις μου.
Υπαρχουν τοσα και τοσα αλλα ομως...:roll:
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Απάντηση: Βαστάτε ματάκια μου!

Ετυχε να δω τον JVCπροσφατα και να κανω ενα μικρο σχολιο.Απ'αυτα που ειδα η γνωμη μου ειναι ιδια με του zoglair,οποτε δεν χρειαζεται να επεκταθω.Επειδη παραυτα, καποιοι αλλοι παροντες ισχυριζονται οτι στις συνθηκες που τον ειδα το μαυρο δεν ηταν καλο,θα αναβαλω προς το παρον την τελικη γνωμη μου μονο οσο αφορα αυτο το,κεντρικο ομως, θεμα.Ως προς την συγκριση με SXRD ειναι ενα κλικ καλυτερο απο τονPearl τον οποιο ειδα σε αντιπαραθεση.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.734
Μηνύματα
2.874.178
Members
37.940
Νεότερο μέλος
greemlin
Top