Βελονα για Stanton 681EEE

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εχετε καμια ιδεα τι βελονα να βαλω στην Stanton 681EEE (αυτη με το...σκουπακι); Δεν εχει παιξει υπερβολικα πολυ η υπαρχουσα αλλα μαλλον απαιτειται αλλαγη (ειναι και μιας καποιας...υπερηλικιας!)

Reaction score
1.173
Έτυχε να αγοράσω μια Pickering XSV 3000 όπου την είχα μάλιστα στο ράφι:D και δεν την είχα δοκιμάσει για χρόνια......
Την δοκίμασα και μου έπεσαν τα σαγόνια, πολύ καλή και ξεκούραστη κεφαλή. Ειλικρινά εάν είχα την οικονομική άνεση θα έβαζα shibata και δεν θα την πουλούσα.

Η Stanton νομίζω ότι θα φορούσε με υπερηφάνεια τα παρακάτω:
  1. Eliptical
  2. Shibata
  3. Και με λευτά για πέταμα υποκοιμενικά πιο όμορφες Shibata YATAGARASU και Shibata
    AKAZONAE
Προσωπικά θα πήγαινα αμέσως σε αγορά της 2.

Καλές αγορές......

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Και μια ατρανταχτη λογικη περι κοστους:
"
I have this one on the 681EEE that I bought new circa 1978. It sounds very good.
Consider this, if the needle last 1000 hours, then the "usage cost" is 14. 4 cents an hour ($0.144 per hour). What other kind of entertainment can you get for that price? Movies are about $10 per hour. Buy this cartridge, then skip the next 10 movies."

Ωραιος!:)

Reaction score
755
Έτυχε να αγοράσω μια Pickering XSV 3000 όπου την είχα μάλιστα στο ράφι:D και δεν την είχα δοκιμάσει για χρόνια......
Την δοκίμασα και μου έπεσαν τα σαγόνια, πολύ καλή και ξεκούραστη κεφαλή. Ειλικρινά εάν είχα την οικονομική άνεση θα έβαζα shibata και δεν θα την πουλούσα.

Η Stanton νομίζω ότι θα φορούσε με υπερηφάνεια τα παρακάτω:
  1. Eliptical
  2. Shibata
  3. Και με λευτά για πέταμα υποκοιμενικά πιο όμορφες Shibata YATAGARASU και Shibata
    AKAZONAE
Προσωπικά θα πήγαινα αμέσως σε αγορά της 2.

Καλές αγορές......
Γειά σας και καλώς σας βρήκα!
Να ρωτήσω πού μπορούμε να βρούμε βελόνα για την Pickering XSV 3000, γιατί έχω μία από παλιά ,δυστυχώς με σπασμένη την γνήσια βελόνα D3000. Έστειλα mail στην JICO και μου απάντησαν άμεσα και ευγενέστατα ότι δεν έχουν. Τι σχέση έχει η Pickering XSV 3000 με την Stanton 881S? Γιατί οι βελόνες τους, οπτικά τουλάχιστον, είναι τελείως διαφορετικές αλλά δείτε αυτό:http://www.ebay.com/itm/200654679826?_trksid=p2055120.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Last edited:

Reaction score
1.173
Επειδή δεν την κράτησα την κεφαλή δεν ασχολήθηκα πέρα το να επικοινωνήσω με την Jico και εγώ, έλαβα το παρακάτω από Jico:

Dear Pantelis Vourakis-san:

Thank you very much for contacting JICO about our styli.
Unfortunately we do not produce replacement stylus for Pickering XSV3000, and do not have the cartridge, so we cannot confirm if our stylus will fit for it or not.

We are sorry but we cannot help you on this matter.
If you have any further question, we will be happy to help you.
Sincerely,
Tomoko Tani / JICO

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το http://www.pickeringuk.com/
Στο http://www.pickeringuk.com/styli.html δείχνει "sold out".

LPGear XSV3000

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster