- Reaction score
- 13.100
Κι αν δεν έχει κασσέτες ο άνθρωπος τι θα κάνει;
Πάντα καίριες οι προτάσεις του zlaba.
Από μεγάφωνα τι έχεις????????. Όχι εντάξει ευχαριστώ. Είπαμε... Δεν θέλω να χαλάσω τόσα λεφτά. Δεν ζητάω κ κάτι extreme. Λίγο καλύτερο ήχο κ ένταση από το μαμά.
Ας βάλει αντάπτορα για aux μέσα αντί για κασέταΚι αν δεν έχει κασσέτες ο άνθρωπος τι θα κάνει;
Hertz uno k 165Από μεγάφωνα τι έχεις?
Ας βάλει αντάπτορα για aux μέσα αντί για κασέτα![]()
Που να χεις και κάνα 88αρι ή ακόμα χειρότερα το 99αρι ή κάνα alpineΈχω κακή εμπειρία από Pioneer! Παραμετροποιήσεις επί παραμετροποιήσεων, ισοσταθμηστές κλπ χάνεσαι στα μενού και στο τέλος τα κάνεις reset και ησυχάζεις. Οκ. θα μου πεις, μην τα χρησιμοποιείς! Μόνο που όλα αυτά κοστίζουν!
Περάσανε από τα χέρια μου το 88αρι το 99αρι και το P90rs. Για να το ρυθμίσεις πρέπει να έχεις βασικές γνώσεις ρύθμισης. Αν το μάθεις κάνεις παπάδες. Αν δεν το κατέχεις, πας σε επαγγελματία για ρύθμιση, διαφορετικά το πουλάς σε κάποιον που ξερει τι εργαλείο είναι. Δεν μας φταιει το μηχανημα που έχει τελική 500 χλμ,αλλα ο εαυτός μας που μετά τα 100χλμ τρέμουν τα χέρια μας.Που να χεις και κάνα 88αρι ή ακόμα χειρότερα το 99αρι ή κάνα alpine
θα διαφωνήσω μόνο σ ένα σημείο στο να το πας σε επαγγελματία κλπ μλκες είναι σαν να αγοράσεις R1 και να προσλάβεις οδηγό να σε πηγαίνει βόλταΠεράσανε από τα χέρια μου το 88αρι το 99αρι και το P90rs. Για να το ρυθμίσεις πρέπει να έχεις βασικές γνώσεις ρύθμισης. Αν το μάθεις κάνεις παπάδες. Αν δεν το κατέχεις, πας σε επαγγελματία για ρύθμιση, διαφορετικά το πουλάς σε κάποιον που ξερει τι εργαλείο είναι. Δεν μας φταιει το μηχανημα που έχει τελική 500 χλμ,αλλα ο εαυτός μας που μετά τα 100χλμ τρέμουν τα χέρια μας.
θα διαφωνήσω μόνο σ ένα σημείο στο να το πας σε επαγγελματία κλπ μλκες
Είπα την γνώμη μου απλά !!! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου νομίζει και όπου του αξίζει... Πιστεύω κανένας μα κανένας επαγγελματίας δεν γνωρίζει τι και πως αρέσει στα αυτάκια μου πάρα ΜΌΝΟ εγώ ο ίδιος από την στιγμή που δεν ξέρει πως να μου ρυθμίσει το σύστημα μου????και να το πάει σε τίποτα ziabες κλπ μλκες ?
από την στιγμή που συμμετέχουν επαγγελματίες του χώρου σε αυτό το φόρουμ ...χαρακτηρισμοί ''μλκες κλπ''Είπα την γνώμη μου απλά !!! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου νομίζει και όπου του αξίζει... Πιστεύω κανένας μα κανένας επαγγελματίας δεν γνωρίζει τι και πως αρέσει στα αυτάκια μου πάρα ΜΌΝΟ εγώ ο ίδιος από την στιγμή που δεν ξέρει πως να μου ρυθμίσει το σύστημα μου????
Ναι έχεις δίκαιο ήταν λάθος που το έγραψα έτσι δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν απλώς να υπογράμμισω ότι κανένας επαγγελματίας ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορεί να μου ρυθμίσει το δικό μου κασετόφωνο πάρα μόνο γω, μιας και οι ρυθμίσεις αλλάζουν συνέχεια δεν σου λέω ανάλογα με το κομμάτι που παίζει αλλά ακόμα και με την διάθεση, όρεξη, χρόνο, τόπο, πόσα άτομα είναι μέσα στο αυτοκίνητο κλπ πολλές φορές ούτε ο ίδιος δεν ξέρω τι θέλωαπό την στιγμή που συμμετέχουν επαγγελματίες του χώρου σε αυτό το φόρουμ ...χαρακτηρισμοί ''μλκες κλπ''
να τις κρατάς για τον εαυτό σου...
Κατα 90%, όλοι μας πάμε πρώτα σε δάσκαλο οδήγησης ώστε να δώσουμε εξετάσεις για δίπλωμα. Μετά και με σταδιακά βήματα, τρέχουμε με 100 με 130 κτλ, μέχρι να του πάρουμε τον αέρα.είναι σαν να αγοράσεις R1 και να προσλάβεις οδηγό να σε πηγαίνει βόλτα![]()
Μην τα μπερδεύεις στον δάσκαλο πας υποχρεωτικά κάποιοι δεν πάνε κιόλας ύστερα αυτός θα σου μάθει τα βασικά τυπικά δεν θα σε κάνει χεράΚατα 90%, όλοι μας πάμε πρώτα σε δάσκαλο οδήγησης ώστε να δώσουμε εξετάσεις για δίπλωμα. Μετά και με σταδιακά βήματα, τρέχουμε με 100 με 130 κτλ, μέχρι να του πάρουμε τον αέρα.
Έτσι όπως περιέγραψες το σύστημά σουΚαταρχήν... χρόνια πολλά σε όλους!! Κατά δεύτερον.....δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις ,κοκορομαχιες κ διενέξεις. Κ τέλος ..... Το ποστ το έκανα μήπως κάποιοι που γνωρίζουν περισσότερα από μένα η έχουν βρεθεί στην ίδια θέση , έχουν να προτείνουν κάτι. Το να βλέπω απαντήσεις,να μπαίνω να διαβάσω κάτι ουσιαστικό κ να διαβάζω ότι του κατέβει του καθενός δε μπορώ να το καταλάβω. Όποιος έχει να προτείνει κάτι οκ.. οτιδήποτε άλλο, μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανοίξει ένα δικό του ποστ κ να γράψει ότι γουστάρει
Δοκίμασες να κάνεις κάποια ρύθμιση;Η πηγή έχει ενσωματωμένο dsp.
Δοκίμασα ναι. Το σίγουρο είναι ότι θέλουν λίγο μείωση οι μεσαίες.ακομα το ψάχνω. Σίγουρα όμως δεν περιμένω να ακούγεται όπως θα ήθελα.Δοκίμασες να κάνεις κάποια ρύθμιση;