- Reaction score
- 139
Καλημέρα! Έχω ένα Ford focus του 2013 με το βασικό ηχοσύστημα με 6 ηχεία.
Ο ήχος του είναι επιεικως χάλια...
Σε χαμηλές εντάσεις δεν ακούς, σε υψηλές αρχίζουν τριξιματα, συντονισμοι κτλ.
Δεν θα ήθελα να αλλάξω την εργοστασιακή πηγή, καθώς δεν είμαι και πολύ φαν των οθονών αφής στο αυτοκίνητο, αλλά και γιατί με το Bluetooth μπορώ να συνδεθώ με Spotify και να βάζει οποίος θέλει το τραγούδι του.
Τι θα μπορούσα να κάνω για να δω πιο καθαρό ήχο σε χαμηλές και μεσαίες εντάσεις?
Σκέφτομαι κατά σειρά :
1. Αλλαγή ηχείων με καλύτερης ποιότητας - παίρνει 6.5 (τι ηχεία? Η τι χαρακτηριστικών?)
2. Μόνωση στις πόρτες
3. Αφού βγουν τα εργοστασιακά Τουίτερ από τις μπροστά, να τα βάλω στις πίσω πόρτες που έχουν θέση.
4. Να βάλω ενισχυτή?
Σαμπ δε θα ήθελα να βάλω γιατι το αυτοκίνητο έχει γενικά μικρούς χώρους..
Τι λέτε?
Πρέπει να κάνω κάτι άλλο η με διαφορετική σειρά?
Αν έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένα ηχεία που να ταιριάζουν με την πηγή του θα το εκτιμούσα.
Δε θα ήθελα να υπερβω τα 120-130 ευρώ για ηχεία.
Για ενισχυτη δεν ξέρω καθόλου τι θεωρείται value for money η αν μπορώ να βολευτω με δικαναλο για τα μπροστινά μόνο..
Ευχαριστώ πολύ!
Ο ήχος του είναι επιεικως χάλια...
Σε χαμηλές εντάσεις δεν ακούς, σε υψηλές αρχίζουν τριξιματα, συντονισμοι κτλ.
Δεν θα ήθελα να αλλάξω την εργοστασιακή πηγή, καθώς δεν είμαι και πολύ φαν των οθονών αφής στο αυτοκίνητο, αλλά και γιατί με το Bluetooth μπορώ να συνδεθώ με Spotify και να βάζει οποίος θέλει το τραγούδι του.
Τι θα μπορούσα να κάνω για να δω πιο καθαρό ήχο σε χαμηλές και μεσαίες εντάσεις?
Σκέφτομαι κατά σειρά :
1. Αλλαγή ηχείων με καλύτερης ποιότητας - παίρνει 6.5 (τι ηχεία? Η τι χαρακτηριστικών?)
2. Μόνωση στις πόρτες
3. Αφού βγουν τα εργοστασιακά Τουίτερ από τις μπροστά, να τα βάλω στις πίσω πόρτες που έχουν θέση.
4. Να βάλω ενισχυτή?
Σαμπ δε θα ήθελα να βάλω γιατι το αυτοκίνητο έχει γενικά μικρούς χώρους..
Τι λέτε?
Πρέπει να κάνω κάτι άλλο η με διαφορετική σειρά?
Αν έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένα ηχεία που να ταιριάζουν με την πηγή του θα το εκτιμούσα.
Δε θα ήθελα να υπερβω τα 120-130 ευρώ για ηχεία.
Για ενισχυτη δεν ξέρω καθόλου τι θεωρείται value for money η αν μπορώ να βολευτω με δικαναλο για τα μπροστινά μόνο..
Ευχαριστώ πολύ!