ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Επιτελους,τηλεοραση!
[youtube]JesteHlc5tM[/youtube]
Οπως π.χ?:121::126:Εγώ δε μπορώ να είμαι απόλυτα αμερόληπτος σε τέτοιες συζητήσεις, λόγω οικογενειακής σχέσης με κάποιους από τους προύχοντες του "τότε". :138:
Με ποιούς καλέ? Βρε μπας και είσαι γαλαζοαίματος και δεν μας το λές?Δεν είναι μόνο θέμα μύτης, είναι και θέμα bias. :126:
Εγώ δε μπορώ να είμαι απόλυτα αμερόληπτος σε τέτοιες συζητήσεις, λόγω οικογενειακής σχέσης με κάποιους από τους προύχοντες του "τότε". :138:
Το μυαλο μου πηγε στην χρονολογια(υποθετω πως εννοεις την ανοδοΤι θα γίνει το μυστικό από την Κραυγή των Λύκων δεν θα το βρει κανείς είναι πολύ εύκολο αν προσέξετε την αρχή του βίντεο και θυμηθείτε τι έγινε το 1981...:138:
:142: Και αυτό σεισμός ήταν...πολλά ρίχτερ...:126:Το μυαλο μου πηγε στην χρονολογια(υποθετω πως εννοεις την ανοδο
του ΠΑΣΟΚ στην εξουσια) αλλα ακομα...στουρνος:411:
Ονόματα δε λέμε!!! Πάντως και με Τατόι έχει να κάνει και με άλλους μη-Αριστερούς. :136:Οπως π.χ?:121::126:
αυτο που εχω φτιαξει εγω... μεγαλη αναμνηση!!Επιτελους,τηλεοραση!
He is back !!!!:624::624::143:Ονόματα δε λέμε!!! Πάντως και με Τατόι έχει να κάνει και με άλλους μη-Αριστερούς. :136:
Μαλιστα!:142: Και αυτό σεισμός ήταν...πολλά ρίχτερ...:126:
Μιλα μωρη!Ονόματα δε λέμε!!! Πάντως και με Τατόι έχει να κάνει και με άλλους μη-Αριστερούς. :136:
:114: όχι μόνο....όλοι τα κάνουν μπάχαλο....βλέπεις κάτι κουρασμένα παλικάρια να τρέχουν για το διπλο μεροκάματο..να δεις πως τον λένε αυτόν τον κόκκινο τερματοφύλακα που τον προσλάβανε σαν κηπουρό στο Δήμο Κηφισιάς στο τμήμα πρασίνου...:142::138:ΑΑΑ Φεδρα μου τα χαλας!
Αυτα μονο οι ΒΛΑΚΕΣ οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!