- Reaction score
- 425
Θέλω λίγο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και ξεκινώ τις ερωτήσεις.
Λοιπόν πρώτα για τις SD κάμερες.
Γνωρίζω ότι οι mini dv έχουν την καλύτερη εικόνα γιατί παίρνεις το αρχείο σε μορφή avi, ασυμπίεστο. Αυτό γίνεται μέσω της firewire. Λογικά από την usb θα παίρνεις μόνο τις φωτό. (Διορθώστε με αν κάνω λάθος)
Το ίδιο ισχύει για τις κάμερες με σκληρό δίσκο; Η άποψη μου είναι ότι το ίδιο πρέπει να ισχύει.
Τέλος, σε ποιότητα πρέπει να έρχονται οι κάμερες με dvd. Λογικά εκεί, η καλύτερη εικόνα που θα μπορείς να πάρεις θα είναι συμπιεσμένη σε mpeg2.
Άρα mini dv=Hard disk>dvd Σωστά;
Στις HD κάμερες τώρα και αναφέρομαι για τις sony. Τι ισχύει;
Η sony βγάζει τις HD σε 3 μοντέλα. Mini dv-Hard Disk-DVD. Λογικά πρέπει να παίρνεις την ίδια εικόνα όταν περάσεις τα αρχεία στο pc.
Σε τι μορφή παίρνεις τα αρχεία για την κάθε κάμερα;
Πάλι χρησιμοποιείς την firewire; (έχουν
Αναμένω τους γνώστες !!!
Λοιπόν πρώτα για τις SD κάμερες.
Γνωρίζω ότι οι mini dv έχουν την καλύτερη εικόνα γιατί παίρνεις το αρχείο σε μορφή avi, ασυμπίεστο. Αυτό γίνεται μέσω της firewire. Λογικά από την usb θα παίρνεις μόνο τις φωτό. (Διορθώστε με αν κάνω λάθος)
Το ίδιο ισχύει για τις κάμερες με σκληρό δίσκο; Η άποψη μου είναι ότι το ίδιο πρέπει να ισχύει.
Τέλος, σε ποιότητα πρέπει να έρχονται οι κάμερες με dvd. Λογικά εκεί, η καλύτερη εικόνα που θα μπορείς να πάρεις θα είναι συμπιεσμένη σε mpeg2.
Άρα mini dv=Hard disk>dvd Σωστά;
Στις HD κάμερες τώρα και αναφέρομαι για τις sony. Τι ισχύει;
Η sony βγάζει τις HD σε 3 μοντέλα. Mini dv-Hard Disk-DVD. Λογικά πρέπει να παίρνεις την ίδια εικόνα όταν περάσεις τα αρχεία στο pc.
Σε τι μορφή παίρνεις τα αρχεία για την κάθε κάμερα;
Πάλι χρησιμοποιείς την firewire; (έχουν
Αναμένω τους γνώστες !!!