Βλάβες ΟΤΕ! Χάος???

Reaction score
51
Ειμαι 10 μερες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ στο σπιτι. Και τωρα γραφω μεσα απο μια συνδεση mobile internet απο το laptop.
Οι βλαβες πλεον διαχειριζονται μεσα απο το 13888, και οπου μεσω των καθε στιγμη διαφορετικών υπαλλήλων (δεν μου φταινε τα παιδιά), προσπαθω επανεξηγωντας ολη την κατασταση να λύσω το προβλημα μας, και καθε φορά μετα την ιδια διαδικασία, λαμβανω την απαντηση.. "το προβλημα σας εχει μεταφερθει στο αρμοδιο τμημα και θα λυθει..."
Δεν υπάρχει δυνατοτητα επικοινωνιας με κανένα αλλο τμημα, παρα μονον μεσα πο το fck...13888!!!

Εχετε καμμια αλλη ιδέα???

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.966
Η κολώνα του ΟΤΕ έξω απ' το σπίτι μου έπεσε το Δεκέμβριο του 2011. Εκεί είναι ακόμη.
Τα πεσμένα καλώδια τα επισκεύασε δύο φορές τεχνικός, και μια φορά εγώ (πριν 9 μήνες) για να μην ξαναέρθει. :rolleyes:
Το DSL είχε συνεχείς διακοπές απο το Σεπτέμβριο του 2011, και μου ζητούσαν χρήματα για router.
Είναι απερίγραπτοι.

Wind 3G!

Reaction score
19
Απάντηση: Βλάβες ΟΤΕ! Χάος???

Μετά την "εθελουσία εξοδο" έχουν μείνη λιγότεροι τεχνικοί και καθώς έχουν μάθει να δουλεύουν δέκα - δέκα μαζί κοιτώντας ο ένας τον άλλον, έχουν τώρα πρόβλημα εως ότου προσαρμοστούν.! Έχουν στείλει επιστολές πάντως και στους εναλακτικούς παρόχους για καθυστερήσεις στις τεχνικές βλάβες λόγω ανακαταξεων στο τεχνικό προσωπικό. Υπομονή!

Reaction score
0
Απάντηση: Βλάβες ΟΤΕ! Χάος???

Δυστυχώς έφυγαν 1800 άτομα και προσλήφθηκαν 310. Οι νέοι συνάδελφοι καλούνται μέσα σε λίγες μέρες να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες, με μισθό μόλις €542. Το κίνητρο έτσι είναι μικρό και σε συνδυασμό με τον όγκο εργασίας σε κάποια τμήματα, είναι σίγουρο ότι θα περάσει κάποιος χρόνος προσαρμογής, ακόμα και για να χρεωθούν τα εργαλεία της δουλειάς (laptop & σύνεργα) καθώς και να ενεργοποιηθούν οι λογαριασμοί τους. Με την κατάσταση όμως που επικρατεί στην αγορά εργασίας, θεωρούνται οι πλέον τυχεροί.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.356
Members
38.449
Νεότερο μέλος
Ec_K