Βλέπετε εικόνα μαζί με ήχο??? (ενα μικρό δημοψήφισμα)!

Ακούτε και βλέπετε???

• Total voters
    21
Reaction score
51
Μία παράκληση για τα μέλη να συμπληρώσουν ναι ή όχι στο αν ακούνε ήχο στο παρακάτω δείγμα και φυσικά αν βλέπουν εικόνα!
Ο σκοπός μου είναι να έχουμε μία γενικώτερη άποψη για το αν πραγματικά αξίζει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια στο μέλλον!
Επίσης θέλω τις απόψεις σας ανο ήχος ακούγεται σωστά και η εικόνα αν είναι εντάξει, αν έχετε συνεχή ροή δεδομένων !!!
Επίσης κάποιος ειδικός να απαντήσει στο ερώτημα γιατί δεν παίζει σε κάποιους υπολογιστές και πώς!!!

[video width=300 height=300]mms://wm.wbr.com/madonna/instavid/16_469706_19.Asf[/video]

Θέλει λίγο υπομονή! 8)

V

VIDEOMIX

Guest
Πολύ καλό. Σούπερ ιδέα, σούπερ υλοποίηση. Ξανά μπράβο.
Ειναι αυτό που συζητάγαμε χθές βράδυ, ε φίλε Γιώργο;

Reaction score
5
λοιπον... με firefox 1.5 το κλιπ παει να αρχισει και σταματαει... (δε παιζει καθολου)
με Internet Explorer 7 Beta 2 το κλιπ φορτωνει σφαιρα... ξεκιναει το βιντεο και παιζει κανονικα αλλα δεν εχει καθολου ηχο...

Reaction score
427
Δεν έχω ούτε εικόνα, ούτε ήχο αλλά μην πιάνετε την ψήφο μου ως όχι, γιατί μπορεί να φταίει το firewall της εταιρείας.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Εγω με Fire fox 1.0.7 dsl 512 και ολα τα απαραιτητα codec στον υπολογιστη μου το ειδα και το ακουσα το βιντεακι μια χαρα...
Οσοι αντιμετωπιζουν προβληματα θα ειναι λογο codec ρυθμισεις λαθος στους explorer Miκρη ταχυτητα internet η ακομα πολυ παλιοι υπολογιστες.
Η θα ειναι πισω απο κανα firewall και δεν θα ξερουν
πως να το απενεργοποιησουν και να το ρυθμισουν.
Δεν παει αλλου το μυαλο μου.

Ευγε SAMBALIS !

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Αντε βαλε μας και κανα πονηρο βιντεακι να δουμε τωρα! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Με Maxthon + 256 OK
Με Firefox +256 επίσης...

Και στις δύο περιπτώσεις μια μικρή παύση...

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Εικόνα και ήχος οκ.
Το βλέπω με Firefox 1.5 κάτω από WinXP. Είναι σχετικά φρέσκια εγκατάσταση, με μόνο τα απολύτως απαραίτητα video codecs (xvid, quicktime) και default audio codecs.

Απ 'οτι είδα όμως, το βιντεάκι είναι WMV με WMA ήχο. Δηλαδή θα έπρεπε να παίζει σε όλα τα σχετικά σύγχρονα Windows ανεξάρτητα από codecs και σε όλα τα καλοστημένα Linux/Unix. Προσοχή πρέπει να δείξει κάποιος όταν χρησιμοποιεί περίεργα playback plugins στο browser...

Είναι πολύ απίθανο να είναι θέμα firewall. Όχι γιατί δε γίνεται κεντρικά, αλλά γιατί είναι πολύ φασιστική πρακτική να κόβεις όλα τα video από firewall, και δεν το έχω δει να εφαρμόζεται πουθενά... Για personal firewall δεν το συζητάω καν... (γι' αυτό ας σταματήσουμε να συζητάμε για firewalls :wink: )

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μια χαρά είναι Γιώργο. Υποψιάζομαι ότι όποιος δεν έχει dsl δεν χάρηκε ιδιαιτέρως... :?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940