Βλακεία Δίχως Όρια....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Από την εταιρεία μου έχει εδώ και χρόνια παραχωρηθεί αυτοκίνητο για να κινούμαι. Πρόσφατα μάλιστα παρέδωσα το παλιό και πήρα ένα καινούριο φιατάκι.
Πριν από λίγο λοιπόν που έφευγα από το γραφείο και πήγα να το πάρω διαπίστωσα ότι το αμάξι ήταν παραβιασμένο.
Και άκουσον - άκουσον ανοίξανε το αμάξι για να κλέψουν το κορυφαίας τεχνολογίας σύστημα αναπαραγωγής ραδιοφώνου και τσεντέ μάρκας ......ΤΕΝ :shock:

Τελικά θα πρέπει να πούμε ΚΑΙ στους κλέφτες να διαβάζουν το AVsite έτσι ώστε να μπορούν να ξεχωρίζουν τι στο διάολο κλέβουν και να μην γίνονται ρόμπες.
Εννοείται ότι δεν κάνω μήνυση αφού θα έρθουν οι ινσπέκτορες γκάτζετ της σήμανσης και θα μου κάνουν το αμάξι μαύρο για να πιάσουν ντεμέκ τον διάσημο κλεφταρά με το ψευδώνυμο "ΣΤΟΚΟΣ".
Δεν φτάνουν τα 30 ευρά (τόσο έχει το εν λόγω ραδιοσιντί) για καθάρισμα αν περάσει από το αμάξι μου η σήμανση......

ΑΜΗΝ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
πάλι καλά...Σε ένα φίλο του έσπασαν το παρμπριζ για να του πάρουν το αρχαιο ραδιοκασετοφωνα μάρκας TASONIK !!!!

Και άντε και το πήρε ο τοπικός ήρωας, τι θα το κάνει μετά???

Reaction score
51
Το γεγονός ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έγινε από γνώστη ή έξυπνο κλέφτη!
Δυστυχώς πίσω από αυτόν κρύβεται μάλλον η αγωνία εύρεσης ρευστού για δόση........
Κρίμα..................

Φίλε Νίκο, η ιστορία για σένα κρύβει μόνο μια ταλαιπωρία εύρεσης νέας πηγής.
Για εκείνον μια καθημερινή αγωνία.......για όλη του την ζωή! (όση του έχει απομείνει :( :( )

Reaction score
14
Το ξανασκέφτικα μετά από αυτά που είπατε...δεν αγοράζω εκείνο το clarion που λέγαμε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτή τη φορά το παιδί ήτανε τζιμάνι... :cry:

Χθες το απόγευμα πήγα να βρω τον Διονύση τον Κουτρουμπάνο στο ξενοδοχείο του, απέναντι ακριβώς από το ΥΜΑΘ. Πάρκαρα λοιπόν το φιατάκι μου και μετά από ένα τέταρτο το βρήκα με την κλειδαριά του παραβιασμένη.

Ως σωστός Έλλην έβγαλα την φάτσα του καινούριου ράδιοσιντοεμπιθριπλέυερ και την έκρυψα στο ντουλαπάκι. Προφανώς ο κλέφτης με είδε από μακρυά και δεν μάσησε έξι η ώρα το απόγευμα έξω από ένα υπουργείο να μου ανοίξει το αμάξι και να τα ξηλώσει όλα. Η αίσθησή μου είναι ότι τον είδα μετά από ώρα να περιεργάζεται κάποια αυτοκίνητα (βέρος ρωσοπόντιος), μιας και πήγα, πήρα το δικό μου και το πήγα λίγο παρακάτω για να παρατηρήσω ύποπτες κινήσεις. 99% ήταν αυτός αφού όταν άρχισα να κινούμαι γρήγορα προς το μέρος του το έβαλε στα πόδια.

Δεύτερη φορά το ίδιο αυτοκίνητο, αρχίζει και γίνεται ασύμφορη η δουλειά με το car audio. Με την ρωσοποντιακή κοινωνία που φιάξαμε καλά να πάθουμε.

Άντε να δούμε που θα βγει........

Reaction score
51
Κρίμα ρε Νίκο!!! :( :( :(
Μήπως να έβαζες και έναν συναγερμό στο Φιατάκι τελικά??

(σε βλέπω με i-pod και ακουστικά από εδώ και πέρα......)

Reaction score
52
Επειδή λένε πως το κακό τριτώνει, δεν βάζεις κανένα παλιό και άχρηστο κασετοφωνάκι να στο πάρει , μη σου ξηλώσει τίποτε χειρότερο!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Τελικά τι να πεις...

Ορισμένοι είναι και θρασύπο$στες και επικύνδυνοι. Μόνη λύση είναι ο συναγερμός...

Reaction score
429
Στο πρώτο αυτοκίνητο που είχα ένα μάπα ραδιοκασετόφωνο, μου έσπασαν το τζάμι και αφού διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα δεν έλεγε, μου πήραν τις κασέτες !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δυστυχώς το αμάξι είναι εταιρικό και δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα.
Από την άλλη μουσική πρέπει να ακούω. Φανταστείτε ένα ταξίδι μέχρι την Αλεξ/πολη χωρίς μουσική. Αρχίζω και τραγουδάω εγώ... :lol:

Reaction score
0
Δεν βάζεις ένα δολωματάκι (φθηνό μηχανάκι) και να του δώσεις κανένα ρευματάκι μικρό να δεις τον τύπο να χοροπηδά μέσα στο φιατάκι??? :twisted:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON