Βλεπω τον Panasonic PT-AX100E...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αυτη την στιγμη βλεπω τον Panasonic PT-AX100E και μαλιστα διπλα στον Optoma HD70.

Τωρα ειμαι σιγουρος πως θα θελατε να σας πω τι βλεπω, ετσι δεν ειναι? :wink:

Reaction score
38
Κι εμείς τι περιμένεις να σου πούμε, μπράβο; :p Παλιο σαδιστή...
Γράψε εντυπώσεις να εξιλεωθείς.

Reaction score
0
http://www.projectorcentral.com/panasonic_ax100.htm

Εδώ καλά τα λένε ή τα παραλένε ?

Panasonic's SmoothScreen technology eliminates any hint of pixelation, even at very close viewing distances. Historically, LCD technology has tended to manifest more visible pixel structure than DLP products of the same resolution. But here the situation is reversed.
Every DLP 720p projector we have seen in our lab thus far has more noticeable pixel structure than does the AX100U.

Reaction score
0
πολυ ενδιαφερουσα συγκριση HD70 vs AX100 !
Ενας απο αυτους τους 2 και τον TW700 θα καταληξει στο σαλονι μου μεχρι τα Χριστουγεννα. ΟTW700 μαλλον θα απορριφθει λογω SDE, αλλα αυτοι οι 2 παιζουν γερα!
Θα πηγαινα καρφωτος για τον 70 αφου δε βλεπω rainbow, αλλα η φωτεινοτητα του panasonic και το smoothscreen ειναι δελεαστικα....ανυπομονω για το συγκριτικο την αλλη εβδομαδα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Λοιπον εχω ηδη δει τον AX100 απεναντι στον προκατοχο του, τον 900 , οπως και απεναντι στους Optoma HD70 & HD72
Θα κρατησω προς το παρον τις εντυπωσεις μου για τον εαυτο μου, οπως ελπιζω να κανει και ο minas, καθως ο βιντεοπροβολεας θα παρουσιαστει αυριο στο περιπτερο του AVSite στην εκθεση αλλα και στο συγκριτικο που ακολουθει την ερχομενη εβδομαδα... :wink:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Λοιπον εχω ηδη δει τον AX100 απεναντι στον προκατοχο του, τον 900 , οπως και απεναντι στους Optoma HD70 & HD72
Θα κρατησω προς το παρον τις εντυπωσεις μου για τον εαυτο μου, οπως ελπιζω να κανει και ο minas, καθως ο βιντεοπροβολεας θα παρουσιαστει αυριο στο περιπτερο του AVSite στην εκθεση αλλα και στο συγκριτικο που ακολουθει την ερχομενη εβδομαδα... :wink:
καλά νέα!!!!!! ΟΥΑΟΥ!!!

Reaction score
0
για να τον συγκρινες εκτος απο τον οπτομα 70 και με τον 72 που ειναι καλυτερος απο τον 70 υποψιαζομαι οτι θα κερδισε τον 70 αλλιως δεν θα χρειαζοταν αυτη η συγκριση αν περνουσε το πρωτο τεστ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.709
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas